Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ Το ΑΚΚΕΛ ζήτησε από την Ursula von der Leyen να παραιτηθεί από την Κομισιόν λόγω πραξικοπηματικής ανατροπής της Δημοκρατίας στην Ε.Ε. με τα «κορονομέτρα»

Το ΑΚΚΕΛ ζήτησε από την Ursula von der Leyen να παραιτηθεί από την Κομισιόν λόγω πραξικοπηματικής ανατροπής της Δημοκρατίας στην Ε.Ε. με τα «κορονομέτρα»

by _
0 comment 249 views

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty 

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

30/11/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το ΑΚΚΕΛ ζήτησε από την Ursula von der Leyen να παραιτηθεί από την Κομισιόν λόγω πραξικοπηματικής ανατροπής της Δημοκρατίας στην Ε.Ε. με τα «κορονομέτρα»

 

Με επιστολή προς την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, το ΑΚΚΕΛ ζητάει την παραίτησή της διότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί και στηρίζονται και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αντιμετώπιση, υποτίθεται, του κορονοϊού έχουν προκαλέσει πραξικοπηματική ανατροπή της Δημοκρατίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Στην εκτεταμένη επιστολή, που υπάρχει ολόκληρη στο τέλος,  παρατίθενται τα σημαντικότερα θέματα σχετικά με τον COVID-19 και παρουσιάζονται οι πραγματικές πτυχές και μορφή του προβλήματος που έχουν δημιουργήσει οι κυβερνητικοί χειρισμοί στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες. Η Κομισιόν δεν έχει κινηθεί με βάση το ευρωπαϊκό κεκτημένο και τις «αξίες και ιδανικά της Ευρώπης» για να σταματήσει την πραξικοπηματική ανατροπή της Δημοκρατίας στην Ε.Ε. αλλά αντίθετα φαίνεται να συμμετέχει σε αυτό το πραξικόπημα που επιβάλλει μία Κορονοσαρία χειρότερη από το καθεστώς Σαρίας που επέβαλλε το Ισλαμικό Κράτος στις περιοχές που κατείχε.

Μερικά χαρακτηριστικά σημεία της επιστολής του ΑΚΚΕΛ που ζητά την παραίτηση της Ursula von der Leyen:

  1. Έχετε προσωπική ευθύνη για τη μετατροπή του εδάφους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε έδαφος ναζιστικής και μπολσεβίκικης κυριαρχίας με πρόσχημα τα «μέτρα» αντιμετώπισης του κορονοϊού και μάλιστα σε σημείο που ούτε στην Ανατολική Γερμανία της Stasi δεν επιβλήθηκε τέτοιος συνδυασμένος αριθμός και τύπος μέτρων κατά των πολιτών. Συμμετείχατε και συμμετέχετε στην επιβολή Οντολογικής Σαρίας εντός μίας «τελετουργίας κορονοϊού».
  2. Η Δημοκρατία είναι η μοναδική κατάσταση της κοινωνίας που επιτρέπει την απρόσκοπτη και καθαρή παροχή υπηρεσίας προς την οντολογική υπόσταση των ανθρώπων με οντολογικής αξίας υπηρεσίες όπως Ελευθερία μετακινήσεων, του συνεταιρίζεσθαι, επικοινωνίας, λόγου, εργασίας-επιχειρηματικής δράσης και όλων αυτών που εξασφαλίζει ένα δημοκρατικό πολίτευμα σε μία γεωγραφική έκταση που έχει το χαρακτήρα του κράτους. Οι προαναφερθείσες οντολογικές υπηρεσίες προς κάθε ανθρώπινο ον στη Δημοκρατία έχουν ακριβώς την ίδια αξία και προστασία με τις βιολογικές λειτουργίες της αναπνοής, τροφής ανάπαυσης κλπ όπως επίσης και τις πνευματικές ανάγκες για αναζήτηση σωτηρίας στην άλλη ζωή κλπ.
  3. Η πολιτική των «μέτρων» και απαγορεύσεων που έχετε επιβάλλει, λειτουργεί όπως η ισλαμική Σαρία του ISIS: ακρωτηριάζει μέλη του οντολογικού  σώματος των ανθρώπων (ελευθερία μετακίνησης, συνεταιρισμού, γνώμης κλπ) με τον ίδιο αυθαίρετο, βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο που το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλιζε, ακρωτηρίαζε και τρομοκρατούσε τους κατεχόμενους πληθυσμούς στις κατεχόμενες περιοχές χρησιμοποιώντας το Νόμο της Σαρίας όπως εσείς χρησιμοποιείτε το «Νόμο του Κορονοϊού», την Κορονοσαρία.
  4. Δεν είστε το ίδιο βάρβαροι και απάνθρωποι όπως το Ισλαμικό Κράτος, είστε χειρότεροι. Εκείνοι επηρέαζαν μόνο τη σωματική ύπαρξη των θυμάτων τους, εσείς επηρεάζετε όλη την οντολογική υπόσταση των θυμάτων σας.
  5. Με δικαιολογία την αντιμετώπιση του COVID-19 και χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση, αλλά αντίθετα με σταλινική φίμωση της υπερσυντριπτικής πλειοψηφίας των επιστημόνων παραβιάσατε τις θεμελιώδεις αρχές της λογοδοσίας και αναλογικότητας κινδύνου-μέτρων, επιβάλλοντας «μέτρα» κατά των πολιτών αντί να πιέσετε δημόσια τις κυβερνήσεις να ενισχύσουν τα προβληματικά μέχρι και ημι-κατεστραμμένα εθνικά συστήματα υγείας, αφού ΜΟΝΟ στα συστήματα υγείας μπορεί να αντιμετωπιστεί κάθε ασθένεια, κυρίως αν είναι νέος κίνδυνος και για αυτό οι πολίτες πληρώνουμε «σε χρυσό» τη λειτουργία των συστημάτων υγείας.
  6. Σε κράτος που υπάρχει αντιπροσωπευτική δημοκρατία όλη την ευθύνη για τέτοια θέματα την έχουν οι κυβερνώντες που έχουν εκλεγεί ή έστω διοριστεί στις θέσεις ευθύνης και αυτοί είναι υπεύθυνοι, αυτοί έχουν την ευθύνη να αντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο. Αν αυτοί δεν έχουν τις ικανότητες ή την θέληση να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις και καθήκοντα που ανέλαβαν αντιπροσωπευτικά απέναντι στους πολίτες τότε αυτοί είναι που πρέπει να παραιτηθούν και όχι τη δική τους ανικανότητα να τη φορτώσουν στους πολίτες και να τιμωρήσουν τους πολίτες.
  7. Εμείς πολεμούμε την διαφθορά, είμαστε Αρνητές της Διαφθοράς και εσείς ανέχεστε και συμμετέχετε στην γκαιμπελίστικη εκστρατεία λάσπης από τους διεφθαρμένους, που μας κάνει στόχους με χαρακτηρισμούς όπως «αρνητές του ιού», «αρνητές εμβολίων», «συνομωσιολόγους» κλπ. Πώς τολμάτε να ανέχεστε και να συμμετέχετε σε αυτή τη διαστροφή που στηρίζει την διαφθορά και μάς στοχοποιεί; Μόνο αν είστε μέσα σε αυτή τη διαφθορά μπορεί να εξηγηθεί.
  8. Στην Ελλάδα η κατάσταση ελευθερίας και ανεξαρτησίας του Τύπου είναι τραγική. Τόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας όσο και αρκετές μεγάλες εφημερίδες και ιστοσελίδες λειτουργούν και δημοσιοποιούν με καθεστωτική νοοτροπία και ως τμήματα του κυβερνητικού καθεστώτος, χωρίς καμμία ανεξαρτησία και ελευθερία και κατά παράβαση του χάρτη δεοντολογίας της IFJ (Global Charter of Ethics for Journalists).
  9. Έχει κυκλοφορήσει διακριτικά (κυρίως εντός των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων) η πολύ σοβαρή πιθανότητα το τουρκικό καθεστώς να αξιοποιήσει στοιχεία που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα των εμβολιασμών με το τουρκογερμανικό εμβόλιο των Pfizer-Biontech, για να διαμορφώσει επιχειρησιακή στρατηγική βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής τα οποία θα στοχεύουν συγκεκριμένο DNA και θα μπορούν να στοχοποιήσουν τους Έλληνες.
  10. Διαμορφώνεται μεγάλος κίνδυνος το τουρκικό καθεστώς, σε συνέχεια της συνεργασίας του με το Πακιστάν για πρόσβαση σε πυρηνικά όπλα την οποία τα τελευταία χρόνια έχουν αποκαλύψει Ινδοί αξιωματούχοι, να αξιοποιήσει την δηλωμένη και δημοσιοποιημένη συνεργασία της τουρκικής εταιρείας Biontech, που έχει έδρα στην Γερμανία, με τουρκικά ιδρύματα (Tubitak κλπ) που δραστηριοποιούνται και στον τομέα του βιολογικού πολέμου, αλλά φυσικά υποτίθεται υπό τη μορφή της προστασίας από τέτοιους κινδύνους. Σκοπός αυτής της συνεργασίας μεταξύ άλλων φέρεται να είναι η κάλυψη των κενών τα οποία είχε η νοτιοαφρικανική προσπάθεια ανάπτυξης τέτοιων όπλων μαζικής καταστροφής επί καθεστώτος Απαρτχάιντ και στην οποία πολύ πιθανόν να είχε πρόσβαση το τουρκικό καθεστώς μετά από την σύλληψη του Οτσαλάν, όταν Κούρδοι και άλλοι αντίπαλοι του τουρκικού καθεστώτος προσπάθησαν να συνδέσουν την υπόθεση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν με αυτήν του Νέλσον Μαντέλα για να πετύχουν την απελευθέρωσή του. Το τουρκικό καθεστώς φέρεται τότε να ενίσχυσε την ήδη υπάρχουσα “κατανόηση” που είχε με άτομα από το καθεστώς του Απαρτχάιντ πολύ πριν από τη σύλληψη του Οτσαλάν: Άνοιξε η πύλη στοιχείων προς την Τουρκία για να χρησιμοποιηθεί κατά Ελλήνων, Κούρδων, Αρμενίων κλπ.



———————– Η επιστολή στα ελληνικά ———————–

ΠΡΟΣ:             Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κα Ursula von der Leyen

ΣΧΕΤ.:           ΕΠΕΙΓΟΝ – Η επιβεβλημένη παραίτηση της Προέδρου von der Leyen λόγω πραξικοπηματικής ανατροπής της Δημοκρατίας στην Ε.Ε.

 

 

Εξοχώτατη κα Πρόεδρε της Επιτροπής,



Ως πρόεδρος του ελληνικού πολιτικού κόμματος ΑΚΚΕΛ και παρακολουθώντας τον ολοκληρωτισμό, με τον οποίον τόσο η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην Ελλάδα όσο και άλλες κυβερνήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και η ίδια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αντιμετώπισαν και χρησιμοποίησαν την εμφάνιση του νέου κορονοϊού COVID-19, έχω καθήκον να απαιτήσω από εσάς να παραιτηθείτε από τη θέση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, διότι συμμετείχατε και συμβάλλατε στην ανατροπή της Δημοκρατίας, όπως και κάθε σεβασμού και προστασίας των πολιτών στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που τόσο η ΕΟΚ όσο και η Ε.Ε. υποτίθεται ότι δημιουργήθηκαν και υπάρχουν για να προστατεύουν.

Έχετε προσωπική ευθύνη για τη μετατροπή του εδάφους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε έδαφος ναζιστικής και μπολσεβίκικης κυριαρχίας με πρόσχημα τα «μέτρα» αντιμετώπισης του κορονοϊού και μάλιστα σε σημείο που ούτε στην Ανατολική Γερμανία της Stasi δεν επιβλήθηκε τέτοιος συνδυασμένος αριθμός και τύπος μέτρων κατά των πολιτών. Συμμετείχατε και συμμετέχετε στην επιβολή Οντολογικής Σαρίας εντός μίας «τελετουργίας κορονοϊού».

 

Προφανώς, τόσο εσείς όσο και άλλοι αξιωματούχοι της Ε.Ε. σε ηγετικές θέσεις, δεν έχετε γνώση και αίσθηση των θεμελίων της Δημοκρατίας, όπως αυτά σχετίζονται με την οντολογική ύπαρξη των ανθρώπων: της πνευματικής υπόστασης και της σωματικής-βιολογικής υπόστασης των ανθρωπίνων όντων. Οι άνθρωποι ως όντα έχουν απόλυτη ανάγκη από οντολογικής σημασίας μέλη-λειτουργίες για να μπορέσουν να υπάρξουν.  Η Δημοκρατία είναι η μοναδική κατάσταση της κοινωνίας που επιτρέπει την απρόσκοπτη και καθαρή παροχή υπηρεσίας προς την οντολογική υπόσταση των ανθρώπων με οντολογικής αξίας υπηρεσίες όπως Ελευθερία μετακινήσεων, του συνεταιρίζεσθαι, επικοινωνίας, λόγου, εργασίας-επιχειρηματικής δράσης και όλων αυτών που εξασφαλίζει ένα δημοκρατικό πολίτευμα σε μία γεωγραφική έκταση που έχει το χαρακτήρα του κράτους. Οι προαναφερθείσες οντολογικές υπηρεσίες προς κάθε ανθρώπινο ον στη Δημοκρατία έχουν ακριβώς την ίδια αξία και προστασία με τις βιολογικές λειτουργίες της αναπνοής, τροφής ανάπαυσης κλπ όπως επίσης και τις πνευματικές ανάγκες για αναζήτηση σωτηρίας στην άλλη ζωή κλπ. Αυτές οι ελευθερίες αποτελούν τα μέλη του «οντολογικού σώματος» κάθε ανθρώπου. Με τη επιβολή των «μέτρων» που λάβατε ή υποστηρίξατε για διακοπή ή περιορισμό μετακινήσεων, πρόσβασης σε χώρους λατρείας, αναψυχής, περιορισμό ελεύθερης έκφρασης και λόγου (δήθεν ως fake news) κλπ είναι το ίδιο ακριβώς σαν να βάζετε εμπόδια στην αναπνοή, τροφή, ανάπαυση και τις άλλες βιολογικές ανάγκες. Στην Δημοκρατία έχουν την ίδια αξία, σημασία και ανάγκη όπως αυτές οι βιολογικές λειτουργίες. Αλλά μάλλον στην ηγεσία της Επιτροπής και άλλων οργάνων της Ε.Ε. δεν γνωρίζετε τα απαραίτητα περί Δημοκρατίας. Εμείς τουλάχιστον στο σχολείο είχαμε μαθήματα για αυτά όπως «Αγωγή του Πολίτη», «Στοιχεία Δημοκρατικού Πολιτεύματος» κλπ αλλά ίσως να τα καταργείτε ή να τα αλλάζεται για να μην αναφέρονται σε «έθνος», «πατρίδα» και άλλες απαγορευμένες για εσάς έννοιες.



Η πολιτική των «μέτρων» και απαγορεύσεων που έχετε επιβάλλει, λειτουργεί όπως η ισλαμική Σαρία του ISIS: ακρωτηριάζει μέλη του οντολογικού  σώματος των ανθρώπων (ελευθερία μετακίνησης, συνεταιρισμού, γνώμης κλπ) με τον ίδιο αυθαίρετο, βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο που το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλιζε, ακρωτηρίαζε και τρομοκρατούσε τους κατεχόμενους πληθυσμούς στις κατεχόμενες περιοχές χρησιμοποιώντας το Νόμο της Σαρίας όπως εσείς χρησιμοποιείτε το «Νόμο του Κορονοϊού», την Κορονοσαρία. Το ISIS αυθαίρετα και φασιστικά επέβαλε και εφάρμοσε τον δικό του «Νόμο» στην κατεχόμενη έκταση, εσείς αυθαίρετα και φασιστικά επιβάλατε και εφαρμόζετε τον δικό σας «Νόμο» στην κατεχόμενη έκταση της Ε.Ε.. Αυθαίρετα και φασιστικά δολοφονούσαν και φυλάκιζαν όσους δεν υποτάσσονταν στο καθεστώς κατοχής της Σαρίας, αυθαίρετα και φασιστικά επιβάλετε διώξεις κατά των πολιτών (των αφεντικών σας) που δεν υποτάσσονται στο δικό σας καθεστώς κατοχής της Κορονοσαρίας. Δεν είστε το ίδιο βάρβαροι και απάνθρωποι όπως το Ισλαμικό Κράτος, είστε χειρότεροι. Εκείνοι επηρέαζαν μόνο τη σωματική ύπαρξη των θυμάτων τους, εσείς επηρεάζετε όλη την οντολογική υπόσταση των θυμάτων σας.

 

Με δικαιολογία την αντιμετώπιση του COVID-19 και χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση, αλλά αντίθετα με σταλινική φίμωση της υπερσυντριπτικής πλειοψηφίας των επιστημόνων (με απειλές για πειθαρχική δίωξη σε γιατρούς, για διαπόμπευση σε εφημερίδες, τηλεοπτικά κανάλια και διαδίκτυο κλπ) τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και τα κυβερνητικά καθεστώτα σε κάθε χώρα της Ε.Ε. (ίσως με εξαίρεση την Σουηδία) παραβιάσατε τις θεμελιώδεις αρχές της λογοδοσίας και αναλογικότητας κινδύνου-μέτρων, επιβάλλοντας «μέτρα» κατά των πολιτών αντί να πιέσετε δημόσια τις κυβερνήσεις να ενισχύσουν τα προβληματικά μέχρι και ημι-κατεστραμμένα εθνικά συστήματα υγείας, αφού ΜΟΝΟ στα συστήματα υγείας μπορεί να αντιμετωπιστεί κάθε ασθένεια, κυρίως αν είναι νέος κίνδυνος και για αυτό οι πολίτες πληρώνουμε «σε χρυσό» τη λειτουργία των συστημάτων υγείας.

Ακόμη χειρότερα, έχετε δεχθεί και επιβάλει ένα σύστημα μετρήσεων μόλυνσης από τον κορονοϊό το οποίο δεν μπορεί να παράγει αξιόπιστα και συγκρίσιμα αποτελέσματα. Αφενός τα τεστ PCR δεν μπορούν να μετρήσουν μόλυνση από τον ιό που όντως προκαλεί ασθένεια, παρά μόνο την ύπαρξη υπολειμμάτων του ιού στο ανθρώπινο σώμα και αυτό μόνο όταν είναι ρυθμισμένα σε κατάλληλη ευαισθησία για να μην δίνουν ψευδώς θετικά. Αφετέρου τα rapid τεστ αποδεδειγμένα δίνουν πολύ μεγάλο αριθμό ψευδώς θετικών, τουλάχιστον. Η ημερήσια αυξομείωση του αριθμού των τεστ και η μη σταθερή γεωγραφική θέση διεξαγωγής τους χειροτερεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, διότι αρκεί απλώς η ημερήσια αύξηση του αριθμού των τεστ σε διαφορετικό σημείο κάθε φορά για να παρουσιαστεί ψευδής κατάσταση αύξησης των μολύνσεων. Αν προσθέσουμε και το άλλο γεγονός της αναφοράς του θανάτου όχι μόνο αυτών που προκλήθηκαν αποκλειστικά από τον κορονοϊό αλλά και κάθε ατόμου που είχε άλλα προβλήματα υγείας και προσβλήθηκε με κορονοϊό, βλέπουμε μία πρωτοφανή απάτη και ένα έγκλημα που δεν έχει προηγούμενο στην ανθρώπινη ιστορία. Ειδικά το ΑΚΚΕΛ έχει ζητήσει επανειλημμένα στοιχεία όπως πρακτικά συνεδριάσεων του υπουργείου Υγείας κλπ για να προσδιοριστεί ακριβώς ποια ήταν η επιστημονική συνεισφορά των υποτιθέμενων “ειδικών” που διορίστηκαν από το κυβερνών κόμμα για την αντιμετώπιση της κρίσης. Το ΑΚΚΕΛ ποτέ δεν έλαβε απάντηση, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει επιστημονική τεκμηρίωση τόσο της κατάστασης σχετικά με τις μολύνσεις από τον κορονοϊό όσο και επιστημονική τεκμηρίωση των μέτρων αντιμετώπισης, τα οποία τελικά σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν επιτρέπεται να ξεπεράσουν κάποια όρια μέσα στην Δημοκρατία, τα οποία όμως τα έχουν ξεπεράσει.

Συνεπώς, δεν υπάρχουν ούτε ποτέ υπήρξαν τα απαραίτητα, αξιόπιστα και συγκρίσιμα δεδομένα μετρήσεων για να γίνει οποιαδήποτε πραγματικά επιστημονική αξιολόγηση και σχεδιασμός αντιμετώπισης. Μία επίορκη «επιστημονική συμμορία» στις ΗΠΑ με ισχυρά πλοκάμια σε όλη την Δύση και όχι μόνο, παγίδευσε τουλάχιστον πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες με ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος που νομίζαμε ότι είχαμε και πέτυχε τον εκφοβισμό και φίμωση της υπερσυντριπτικής πλειοψηφίας των επιστημόνων που φυσικά ΔΕΝ συμφωνούν με τους συμμορίτες.



Σε κράτος που υπάρχει αντιπροσωπευτική δημοκρατία όλη την ευθύνη για τέτοια θέματα την έχουν οι κυβερνώντες που έχουν εκλεγεί ή έστω διοριστεί στις θέσεις ευθύνης και αυτοί είναι υπεύθυνοι, αυτοί έχουν την ευθύνη να αντιμετωπίσουν κάθε κίνδυνο. Αν αυτοί δεν έχουν τις ικανότητες ή την θέληση να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις και καθήκοντα που ανέλαβαν αντιπροσωπευτικά απέναντι στους πολίτες τότε αυτοί είναι που πρέπει να παραιτηθούν και όχι τη δική τους ανικανότητα να τη φορτώσουν στους πολίτες και να τιμωρήσουν τους πολίτες. Αυτό φυσικά ισχύει και για τους διορισμένους και εκλεγμένους αξιωματούχους στην ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το χειρότερο είναι ότι ΠΟΤΕ δεν δόθηκαν τα στοιχεία (ούτε επιτράπηκε ανεξάρτητη επιστημονική διερεύνηση) για να δικαιολογηθεί επιστημονικά η επιβολή των «μέτρων», η οποία βέβαια σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ως αναλογική σε σχέση με οποιονδήποτε κίνδυνο. Στη συνέχεια, «κολλήσατε» εντελώς αντιεπιστημονικά στην ιδέα των εμβολίων ως «Μοναδική Λύση» ενώ η ανεύρεση φαρμάκων ήταν η σωστή και τα εμβόλια να χρησιμοποιηθούν από το 2022-2023 και μετά όπως προβλέπουν τα επιστημονικά χρονοδιαγράμματα (για να αντιμετωπίσουν και τις μεταλλάξεις). Κορυφαίοι επιστήμονες προειδοποιούσαν από το καλοκαίρι του 2020 ότι σε “αυτή την φάση” οι εμβολιασμένοι θα γίνουν «εργοστάσια μεταλλάξεων» και ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. Φτάσατε στην εξτρεμιστική ακρότητα να απαγορεύσετε εμπράκτως την χρήση ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ εμβολίων αντισωμάτων και να επιβάλλετε ΑΝΩΜΑΛΑ  φαρμακευτικά σκευάσματα RNA, βαφτίζοντάς τα ως «εμβόλια» τα οποία ήταν αναμενόμενο ότι δεν αντιμετωπίζουν τις μεταλλάξεις.

 




Γιατί να μην μπορούν οι πολίτες στα κράτη της Ε.Ε. να επιλέξουν το εμβόλιο που θέλουν να κάνουν, είτε από την Ε.Ε., είτε Ρωσία, Κίνα, ΗΠΑ, κλπ; Αφού λέτε ότι είναι τόσο κρίσιμη η κατάσταση και άλλοι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτά τα εμβόλια, τα οποία είναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ εμβόλια. Και πώς τολμάτε να επιβάλετε ποινές και τιμωρίες σε πολίτες (που αποτελούμε τα αφεντικά σας) για παράνομες και αντιεπιστημονικές επιλογές που ΕΣΕΙΣ κάνατε;

 

 

Ειδικά στην Ελλάδα τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο υπουργός της σημερινής κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης (και συμπληρωματικά ο Γιώργος Παπανδρέου, ως πρωθυπουργός του πρώτου Μνημονίου της Τρόικα) έχουν την συντριπτικότερη ευθύνη για την καταστροφή του συστήματος υγείας, κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Σαμαρά που ήταν υπουργοί, διότι εφάρμοσαν αντισυνταγματικές εντολές της Τρόικα και οδήγησαν χιλιάδες γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό να φύγουν από το σύστημα υγείας και οι περισσότεροι από αυτούς να φύγουν από την Ελλάδα, ενώ μείωσαν συντριπτικά και την χρηματοδότηση. Από τον Φεβρουάριο του 2020 μάλιστα η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε απαγορεύσει σε γιατρούς νοσοκομείων να μιλούν ή γράφουν για τα προβλήματα των νοσοκομείων κυρίως σε σχέση με τον κορονοϊό. Δηλαδή ΠΡΙΝ ακόμη επιβληθούν τα πρώτα «μέτρα». Για να καλύψουν τις εγκληματικές ευθύνες τους που οδήγησαν την κατάσταση σήμερα να μην υπάρχει η απαραίτητη υποδομή εξοπλισμού και επιστημόνων γιατρών και παραϊατρικού προσωπικού, γεγονός που αποτελεί το θεμέλιο και τον κυριότερο παράγοντα του προβλήματος.

Τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στην αντιμετώπιση των κινδύνων υγείας οφείλονται σχεδόν εξ ολοκλήρου σε αυτές τις καταστροφές που ολοκλήρωσαν και επιπλέον προκάλεσαν αυτά τα άτομα, τα οποία τώρα πρωτοστατούν σε ενέργειες κατά των πολιτών που θα έκαναν ακόμη και τους Ναζί εγκληματίες να απορήσουν. Όλα αυτά που υποτίθεται ότι γίνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού έχουν θεμελιώδη στόχο πρώτα από όλα να καλύψουν τις ευθύνες τις δικές του και του Άδωνι Γεωργιάδη στην καταστροφή του συστήματος υγείας την οποία συνεχίζουν ακόμη και σήμερα. Εσείς προσωπικά όπως και οι ηγεσίες των άλλων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στηρίζετε αυτά τα διεφθαρμένα άτομα και τις συμμορίες γύρω τους, που τους εξυπηρετούν και εξυπηρετούνται από αυτούς. Εμείς και όλος ο ελληνικός λαός τούς πολεμούμε ως παραδείγματα ενσαρκωμένης Διαφθοράς. Η αντίσταση που υπάρχει είναι μάχη κατά της διαφθοράς που την δίνουμε για δεκαετίες όπως επίσης και δημοσιοποίηση της μη εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών απέναντι σε αυτά τα διεφθαρμένα άτομα και συμφέροντα γύρω τους. Εμείς είμαστε Αρνητές της Διαφθοράς και τόσο αυτοί όσο και εσείς είστε Τιμητές της Διαφθοράς και βουτηγμένοι μέσα σε αυτήν.

Μαζί με αυτούς έχετε φέρει την κατάσταση στην Ελλάδα σε σημείο που να χρειάζεται ουσιαστικά οι πολίτες να πληρώνουμε «εισιτήριο» περίπου 10 ευρώ (κάνοντας τεστ) για να μπούμε στην εκκλησία αν δεν έχουμε εμβολιαστεί. Επιπλέον απαγορεύεται να μπαίνουμε σε χώρους εστίασης ή σε εμπορικά καταστήματα, παρά μόνο έξω αν έχουμε κάνει τεστ και αυτά μόνο τις τελευταίες εβδομάδες χωρίς να πούμε όλα από τον Μάρτιο του 2020. Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (κραγμένο κομματικό στοιχείο του κυβερνώντος κόμματος) απαίτησε οι ανεμβολίαστοι να πληρώνουν το κόστος νοσηλείας τους!!! Άλλοι πιέζουν δημόσια οι ανεμβολίαστοι να μην επιτρέπεται να μπαίνουν ούτε σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα τροφίμων. Εμείς γιατί να τα ανεχθούμε αυτά, γιατί να ανεχθούμε ΕΣΑΣ; Το Συμβούλιο της Ευρώπης ξεκάθαρα αποφάσισε ότι δεν επιτρέπεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός αλλά εσείς ξεπεράσατε όλα τα όρια και επιβάλλατε και ανέχεστε εκβιαστικό εμβολιασμό! Δεν θα μιλήσω για τις περιπτώσεις της Αυστραλίας, της Νέας Ζηλανδίας, της Αυστρίας, όπου βλέπουμε οι κυβερνώντες εκεί να είναι εντελώς ανισόρροποι και διεστραμμένοι και να μπορούν μόνο να παρομοιαστούν με Ναζί εγκληματίες, όταν δούμε την λύσσα με την οποία επιτίθενται στους πολίτες τους κυρίως αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί. Ακόμη και ο Χίτλερ ίσως να ήταν πιο ισορροπημένος, Ο Χίτλερ να ήταν μετριοπαθής σε σύγκριση με αυτούς!

Εμείς πολεμούμε την διαφθορά, είμαστε Αρνητές της Διαφθοράς και εσείς ανέχεστε και συμμετέχετε στην γκαιμπελίστικη εκστρατεία λάσπης από τους διεφθαρμένους, που μας κάνει στόχους με χαρακτηρισμούς όπως «αρνητές του ιού», «αρνητές εμβολίων», «συνομωσιολόγους» κλπ. Πώς τολμάτε να ανέχεστε και να συμμετέχετε σε αυτή τη διαστροφή που στηρίζει την διαφθορά και μάς στοχοποιεί; Μόνο αν είστε μέσα σε αυτή τη διαφθορά μπορεί να εξηγηθεί. Μαζί με τα ακρότατα διεφθαρμένα άτομα εντός και γύρω από την κυβέρνηση Μητσοτάκη (και φυσικά μέσα στα Media) συμβάλετε στον διχασμό των Ελλήνων (και όλων των πολιτών στα κράτη της Ε.Ε.) σε «εμβολιασμένους-ανεμβολίαστους» και διάφορα άλλα για να μην ενωθούμε κατά αυτής της διαφθοράς. Μιλούν και μιλάτε για υπευθυνότητα αλλά έχετε δώσει νομική προστασία, ακαταδίωκτο και απαλλαγή ευθύνης υπέρ αυτών που μας κατηγορούν … για ανευθυνότητα!!!



Σε μία δημοκρατική χώρα (με αντιπροσωπευτική δημοκρατία όπως υποτίθεται ότι ισχύει στην Ε.Ε.) υπάρχει το Σύστημα Υγείας με νοσοκομεία, κλινικές, κέντρα υγείας κλπ ώστε μέσα σε αυτό και μέσω αυτού να αντιμετωπίζονται οι ασθένειες και γενικότερα ΚΑΘΕ απειλή υγείας.  Η πολιτισμένη και δημοκρατική προσέγγιση ενός κράτους στην αντιμετώπιση των ασθενειών είναι αυτή, δηλαδή με επιστημονικά ιατρικά μέσα εντός του Συστήματος Υγείας και ΠΟΤΕ δεν γίνεται με αστυνομικά, διοικητικά, ποινικά κλπ μέτρα κατά των πολιτών. Η κάθε κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την διατήρηση του Συστήματος Υγείας σε κατάσταση για να αντιμετωπίζει κάθε υπάρχουσα απειλή υγείας και την ανάπτυξή του για να αντιμετωπίζει νέες απειλές όπως ο COVID-19 σε οποιαδήποτε ένταση και αν είναι. Επίσης, η ιατρική και νομική ιστορία και εμπειρία με το AIDS επιτρέπει οποιονδήποτε νομίζει ότι μολύνθηκε από άλλον με COVID-19 να ακολουθήσει την άλλη οδό που υπάρχει σε μία δημοκρατική χώρα και να επιλύσει τη διαφορά του μέσω των δικαστηρίων, αποδεικνύοντας όμως τους ισχυρισμούς του κατά του συμπολίτη του. Η επιβολή περιορισμών και ποινών σε πολίτες, σε ένα δημοκρατικό κράτος, επιτρέπεται ΜΟΝΟ μετά από δικαστική απόφαση και ΜΟΝΟ για το συγκεκριμένο πρόσωπο, ΠΟΤΕ τυφλά και συλλογικά.

Στην Ευρωπαϊκή Ένωση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Σήμερα έχουμε φτάσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου να βλέπουμε μία πλήρη ανατροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος και την επιβολή ενός γκανγκστερικού συστήματος από συμμορίες με άτομα που προέρχονται από την πολιτική, ιατρική, ακαδημαϊκό χώρο, επιχειρήσεις και media. Αυτό που έγινε από τον Μάρτιο του 2020 έγινε εντελώς αυθαίρετα, ως πραξικόπημα με μεθόδους οργανωμένου εγκλήματος. Εσείς προσωπικά έχετε λειτουργήσει ως συστατικό αυτής της επιβολής, κυρίως διότι δεν αντιδράτε και την αφήνετε να επιβάλλεται.

 

Πριν λίγους μήνες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όλη η Ευρώπη αντέδρασε σωστά κατά του κυβερνητικού καθεστώτος στην Μάλτα όταν απέκλεισε τους μη εμβολιασμένους από την είσοδο στην χώρα. Αμέσως το άλλαξε. Η περίπτωση της Μάλτας συγκριτικά με τη σημερινή κατάσταση ήταν νηπιαγωγείο σε σύγκριση με πανεπιστημιακό διδακτορικό στο πανεπιστήμιο του εγκλήματος. Η αντίστοιχη αντίδραση από την πλευρά σας θα έπρεπε να ήταν τουλάχιστον εξοντωτικές κυρώσεις κατά των κυβερνητικών αξιωματούχων σε κάθε χώρα και των υποτιθέμενων «ειδικών» επιστημόνων και media που σκέφτονται, επιβάλλουν και δικαιολογούν αυτή τη ναζιστική χολέρα που έχουν εξαπολύσει στο έδαφος της Ευρώπης. Η αφαίρεση ιθαγένειας θα μπορούσε επίσης να ήταν μία επιλογή ώστε αυτά τα ανθρωποειδή όντα να μη συνδέονται με την Ευρώπη. Φυσικά και η δήμευση περιουσίας. Εσείς όχι μόνο δεν κάνατε ούτε ίχνος αυτών αλλά φαίνεται ότι τόσο εσείς όσο και συνολικά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενεργά τα υποστηρίζετε.

 

Εσείς ειδικά από τις 25 Μαρτίου 2020 είχατε ενημερωθεί από την Διεθνή και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (μεταξύ άλλων) για την σημασία της ελευθερίας ενημέρωσης για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού και τις προσπάθειες κυβερνήσεων να τιμωρήσουν τους ανεξάρτητους δημοσιογράφους και μέσα ενημέρωσης όπως επίσης τις κυβερνητικές προσπάθειες να εισάγουν περιορισμούς σε δημοσιογράφους σε σχέση με πρόσβαση σε πηγές πληροφοριών που μπορούν να μιλήσουν για την κατάσταση με τον κορονοϊό. Οι ομοσπονδίες δημοσιογράφων μάλιστα μετά από νομικό έλεγχο και έλεγχο δημοσιογραφικής δεοντολογίας και βέλτιστων πρακτικών, δημοσίευσαν θέσεις στις οποίες η ελευθερία γνώμης και διακίνησης πληροφοριών είναι όχι μόνο απολύτως απαραίτητη για την σωστή, Δημοκρατική και επιστημονική αντιμετώπιση του κορονοϊού, αλλά  χρειάζεται επιπλέον οι κυβερνήσεις να «παγώσουν» και να αναστείλουν την εφαρμογή νομοθεσίας που καταστέλλει την ελεύθερη έκφραση και διακίνηση πληροφοριών όπως για παράδειγμα τη νομοθεσία σχετικά με δυσφήμηση, την οποία έτσι και αλλιώς καταχρώνται διάφοροι ισχυροί και διεφθαρμένοι παράγοντες. Δηλαδή εσείς και τα κυβερνητικά καθεστώτα στην Ε.Ε. κινηθήκατε ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ με τις τεκμηριωμένες και νομικά ελεγμένες δημοσιογραφικές εκκλήσεις της IFJ και EFJ, τα γραφεία των οποίων βρίσκονται σχεδόν απέναντι από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πώς το δικαιολογείτε αυτό; Πάνω σε ποιά νομική, δεοντολογική και επιστημονική βάση κάνατε τέτοια παρανομία;

Στην Ελλάδα η κατάσταση ελευθερίας και ανεξαρτησίας του Τύπου είναι τραγική. Τόσο οι τηλεοπτικοί σταθμοί πανελλαδικής εμβέλειας όσο και αρκετές μεγάλες εφημερίδες και ιστοσελίδες λειτουργούν και δημοσιοποιούν με καθεστωτική νοοτροπία και ως τμήματα του κυβερνητικού καθεστώτος, χωρίς καμμία ανεξαρτησία και ελευθερία και κατά παράβαση του χάρτη δεοντολογίας της IFJ (Global Charter of Ethics for Journalists). Ακόμη και πριν την εμφάνιση του κορονοϊού η κατάσταση δεν ήταν καλή, αλλά αφότου το κυβερνητικό καθεστώς του πρωθυπουργού Μητσοτάκη έδωσε δεκάδες εκατομμύρια σε διάφορα Media (και επιπλέον «ελαφρύνσεις» για υποχρεώσεις) ώστε να μεταδίδουν ανεξέλεγκτα την κυβερνητική γραμμή για τον κορονοϊό, αυτά τα Media επέφεραν ολικό blackout σε οτιδήποτε θεωρούν ότι δεν ταυτίζεται με την κυβερνητική γραμμή. Εξόντωσαν την προσωπική τους ανεξαρτησία και φυσικά την θεσμική δημοσιογραφική τους ιδιότητα, προκαλώντας και συντηρώντας διχασμό στους Έλληνες.

Μεταξύ άλλων παραβάσεων, γίνονται βοηθοί και υφιστάμενοι τόσο της Αστυνομίας όσο και κάθε Υπηρεσίας Ασφαλείας και Πληροφοριών, παραβιάζοντας την 11η κατεύθυνση δεοντολογίας, για πρώτη φορά σε τέτοια έκταση και ένταση παραβίασης στην Ιστορία. Μόνο στην Ανατολική Γερμανία και Βόρεια Κορέα υπάρχουν συγκρίσιμες καταστάσεις, ούτε καν στη Σοβιετική Ένωση. Μόνη διαφορά είναι ότι η εξόντωση των αντιφρονούντων δεν γίνεται με φυσική εκτέλεσή τους αλλά με συκοφαντία, απόλυτο αποκλεισμό της απάντησης ή άλλης άποψης, πλήρη αλλοίωση των θέσεων και επιχειρημάτων αυτών που πολεμούν εναντίον της διαφθοράς στην οποία βρίσκονται αυτά τα media, ενώ ακόμη και το ύφος του λόγου και της γραφής γίνεται με θεατρικό τρόπο “παιδιού του λαού”, τη στιγμή όμως που αυτοί οι υποτιθέμενοι “δημοσιογράφοι” λειτουργούν ως γρανάζια των συμμοριών κατά του λαού. Ποτέ δεν λειτουργούν ελεγκτικά και κριτικά προς την κυβέρνηση, αλλά πάντοτε υποστηρικτικά και επικριτικά κατά των πολιτών που δεν υποτάσσονται σε οτιδήποτε προωθεί το κυβερνητικό καθεστώς.

Από το ΑΚΚΕΛ, ως αποτέλεσμα, αντιμετωπίσαμε πρωτοφανή φασισμό από υποτιθέμενους «δημοσιογράφους» κυρίως στα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, όταν καταγγείλαμε τον αποκλεισμό τόσο του ΑΚΚΕΛ όσο και άλλων κομμάτων από τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές, μέχρι και πλήρη φίμωση των θέσεων και αποκαλύψεων που κάναμε. Με ψυχρότητα και στυγνή αλαζονεία και έπαρση μάς είπαν ότι έχουν επιλέξει να παρουσιάζουν την κυβερνητική γραμμή ως επίσημη και σταθερή πραγματικότητα μέχρι του σημείου να παίρνουν δηλώσεις και συνεντεύξεις μόνο από λίστα με γιατρούς και άλλους επιστήμονες οι οποίοι όμως έχουν εξαρτήσεις κυρίως από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και από φαρμακευτικές εταιρείες που έχουν τεράστια συμφέροντα  με τα εμβόλια. Δηλαδή παραδέχτηκαν ότι πετούν στα σκουπίδια την δημοσιογραφική δεοντολογία. Είναι ένα αποτέλεσμα τις προαναφερθείσας επιβολής στην οποία και εσείς συμμετέχετε.

 

Βιολογικά όπλα του Απαρτχάιντ κατά συγκεκριμένου DNA

Θα κλείσουμε την επιστολή απαίτησης για την παραίτησή σας αποκαλύπτοντας μία άλλη κατεύθυνση που πολύ πιθανόν εξυπηρετεί η χρήση εμβολίων RNA, την οποία ίσως να γνωρίζετε από την προηγούμενη παραμονή σας στη γερμανική κυβέρνηση. Έχει κυκλοφορήσει διακριτικά (κυρίως εντός των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων) η πολύ σοβαρή πιθανότητα το τουρκικό καθεστώς να αξιοποιήσει στοιχεία που θα προκύψουν ως αποτέλεσμα των εμβολιασμών με το τουρκογερμανικό εμβόλιο των Pfizer-Biontech, για να διαμορφώσει επιχειρησιακή στρατηγική βιολογικών όπλων μαζικής καταστροφής τα οποία θα στοχεύουν συγκεκριμένο DNA και θα μπορούν να στοχοποιήσουν τους Έλληνες.

Διαμορφώνεται μεγάλος κίνδυνος το τουρκικό καθεστώς, σε συνέχεια της συνεργασίας του με το Πακιστάν για πρόσβαση σε πυρηνικά όπλα την οποία τα τελευταία χρόνια έχουν αποκαλύψει Ινδοί αξιωματούχοι, να αξιοποιήσει την δηλωμένη και δημοσιοποιημένη συνεργασία της τουρκικής εταιρείας Biontech, που έχει έδρα στην Γερμανία, με τουρκικά ιδρύματα (Tubitak κλπ) που δραστηριοποιούνται και στον τομέα του βιολογικού πολέμου, αλλά φυσικά υποτίθεται υπό τη μορφή της προστασίας από τέτοιους κινδύνους. Σκοπός αυτής της συνεργασίας μεταξύ άλλων φέρεται να είναι η κάλυψη των κενών τα οποία είχε η νοτιοαφρικανική προσπάθεια ανάπτυξης τέτοιων όπλων μαζικής καταστροφής επί καθεστώτος Απαρτχάιντ και στην οποία πολύ πιθανόν να είχε πρόσβαση το τουρκικό καθεστώς μετά από την σύλληψη του Οτσαλάν, όταν Κούρδοι και άλλοι αντίπαλοι του τουρκικού καθεστώτος προσπάθησαν να συνδέσουν την υπόθεση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν με αυτήν του Νέλσον Μαντέλα για να πετύχουν την απελευθέρωσή του. Το τουρκικό καθεστώς φέρεται τότε να ενίσχυσε την ήδη υπάρχουσα “κατανόηση” που είχε με άτομα από το καθεστώς του Απαρτχάιντ πολύ πριν από τη σύλληψη του Οτσαλάν: Άνοιξε η πύλη στοιχείων προς την Τουρκία για να χρησιμοποιηθεί κατά Ελλήνων, Κούρδων, Αρμενίων κλπ.

Συνδυάζοντας τη γνώση για τα συγκεκριμένα προγράμματα βιολογικού πολέμου του καθεστώτος του Απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής, σε συνδυασμό με την επίμονη και μη επιστημονική επιβολή χρησιμοποίησης φαρμακευτικών σκευασμάτων RNA ως εμβόλια, βλέπουμε ότι ερμηνεύονται πολλά πράγματα όταν δεχθούμε ότι μία πιθανή χρήση των τουρκογερμανικών RNA εμβολίων της Pfizer-Biontech (τα οποία διαφέρουν π.χ. με τα ρωσικά) μπορεί να είναι είτε (1) η αποκάλυψη δεδομένων για διευκόλυνση της χαρτογράφησης του DNA ατόμων σε σχέση με ευπάθεια προς χρήση βιολογικών όπλων που στοχεύουν συγκεκριμένης μορφής DNA, είτε (2) η υποβοήθηση βιολογικών όπλων για να εστιάσουν σε συγκεκριμένο DNA και να το προσβάλουν ή να μην προσβάλουν άλλο συγκεκριμένο DNA. Ακόμη και η επιθετικότητα κατά όλων των άλλων εμβολίων, εκτός αυτού της PfizerBiontech, μπορεί να εξηγηθεί αν η σύνθεση του συγκεκριμένου τουρκογερμανικού εμβολίου διευκολύνει περισσότερο τις δύο προαναφερθείσες κατευθύνσεις. Επιπλέον, η απροθυμία σας να δώσετε στη δημοσιότητα ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ σχετικά με τα εμβόλια που προμηθεύτηκε η Ε.Ε. και η απαγόρευση δημοσίευσης κάποιων τμημάτων σχετικών εγγράφων πολύ πιθανόν να σχετίζεται με ακριβώς αυτές τις δυνατότητες τα εμβόλια RNA να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για χαρτογράφηση του DNA ανθρώπων. Η διαφθορά στην ηγεσία της Ε.Ε. και η στάση ανοχής από την πλευρά σας, δεν μάς επιτρέπει να έχουμε την οποιαδήποτε εμπιστοσύνη σε εσάς.

Οι αλλεπάλληλες δόσεις του εμβολίου, ακόμη και όταν επίσημα η τρίτη δόση δεν είχε εγκριθεί και το γεγονός ότι ήδη άρχισαν να γίνονται αναφορές σχετικά με την υποτιθέμενη αναγκαιότητα για νέο εμβόλιο που να αντιμετωπίζει τις καινούργιες μεταλλάξεις από τη νότια Αφρική (συμπτωματικά;) μπορούμε με την απλή λογική να τις εντάξουμε σε αυτό το σκεπτικό. Θα μπορούσαν να είναι ξεχωριστές φάσεις τέτοιας χαρτογράφησης υπό την έννοια ότι λειτουργούν όπως λειτουργεί το σκιαγραφικό υγρό σε διάφορες απεικονίσεις ιατρικής χρήσης για να τονίσει συγκεκριμένα σημεία στο ανθρώπινο σώμα που ενδιαφέρουν. Με την διαφορά ότι το αποτέλεσμα των εμβολιασμών με το συγκεκριμένο γερμανοτουρκικό εμβόλιο θα αναδεικνύει σημεία ενδιαφέροντος για να αξιοποιηθούν στον επιχειρησιακό σχεδιασμό για βιολογικό όπλο που θα στοχεύει το DNA συγκεκριμένων πληθυσμών όπως για παράδειγμα Ελλήνων.

Την έκφραση «σκιαγράφηση του DNA» το ΑΚΚΕΛ την άκουσε πρώτα πριν από ενάμιση έτος όταν είχε ξεκινήσει να ακούγεται η τάση να χρησιμοποιηθούν εμβόλια RNA σε έδαφος πλήρους αβεβαιότητας και χωρίς να υπάρχει προηγούμενη εμπειρία. Αρκετοί γιατροί με τους οποίους μιλούσε το ΑΚΚΕΛ (διότι εμείς ΠΑΝΤΟΤΕ μιλούμε με επιστήμονες) αφού εξέφραζαν απορία πώς είναι δυνατόν να σκεφθούν στην κυβέρνηση για εμβόλια από τότε και μάλιστα αυτού του τύπου, μετά χαρακτηριστικά αναρωτιόντουσαν αν «θέλουν να σκιαγραφήσουν το DNA». Ήταν άμεσες και αυθόρμητες επιστημονικές αξιολογήσεις τις οποίες τότε δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε πόσο σημαντικές θα ήταν σήμερα. Ίσως σε μεγάλο βαθμό η πολύ αρνητική στάση στρατιωτικών στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για εμβολιασμό, να οφείλεται και σε αυτή τη γνώση που υπάρχει και πολύ απλά δεν θέλουν να μπουν σε αυτό τον κίνδυνο. Τα προαναφερθέντα φέρνουν στην επιφάνεια το σοβαρό θέμα της διάδοσης βιολογικών όπλων (μαζικής καταστροφής) και μάλιστα με ρατσιστικό προσανατολισμό, δίνοντας δυνατότητες στοχοποίησης συγκεκριμένου «εθνικού DNA» ή άλλων μοναδικών συνδυασμών DNA ομάδων πληθυσμού, που μέχρι σήμερα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ. Η διερεύνηση αυτών των σοβαρών πιθανοτήτων απαιτεί επιστήμονες και ερευνητές κυρίως από τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν μπορεί ο κάθε επιστήμονας να αξιολογήσει αναλυτικά και εις βάθος τους τομείς και τρόπους χαρτογράφησης και άντλησης πληροφοριών για επιχειρησιακή δράση με βιολογικά όπλα που στοχεύουν το DNA και να αποφανθεί με βεβαιότητα ότι τουλάχιστον κάποια RNA εμβόλια υποβοηθούν τον σχεδιασμό τέτοιας επιχειρησιακής δράσης. Το ΑΚΚΕΛ (έχοντας μιλήσει με πολλούς επιστήμονες από τον Φεβρουάριο του 2020 όταν υπήρχαν πληροφορίες ότι τα κυκλώματα διαφθοράς «κάτι ετοιμάζουν») έβαλε τα κομμάτια του παζλ μαζί και η εικόνα που σχηματίζεται (με κενά στις λεπτομέρειες που χρειάζονται στρατιωτικούς ειδικούς στα βιολογικά όπλα για να διευκρινιστούν και καλυφθούν) είναι ίσως περισσότερο επικίνδυνη και εγκληματική από αυτήν που φανταζόμαστε.

Από μόνο του όμως το γεγονός ότι το τουρκικό καθεστώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το τουρκογερμανικό εμβόλιο των PfizerBiontech για ανάδειξη στοιχείων ώστε να αποκτήσει δυνατότητα βιολογικής επίθεσης με στόχευση σε DNA (κυρίως όταν πολλοί Τούρκοι υπήκοοι που κάνουν ανάλυση DNA βλεπουν να αποκαλύπτεται η ελληνική καταγωγή τους) αποτελεί για την Ελλάδα, Κύπρο και άλλες χώρες όχι μόνο θέμα εθνικής ασφάλειας, αλλά επιβίωσης.

 

Με την μέχρι τώρα εμπειρία από τη δράση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και από εσάς προσωπικά, το ΑΚΚΕΛ δεν βλέπει να υπάρξει ποτέ κάποια πρόθεση από την πλευρά σας να ερευνήσετε τα προαναφερθέντα και να κινηθείτε για να παγώσουν όλες οι ενέργειες κατά των πολιτών στα κράτη-μέλη της Ε.Ε., συνεπώς λειτουργείτε κατά των πολιτών και οφείλετε να παραιτηθείτε αν δεν λειτουργήσετε υπέρ των πολιτών και της επαναφοράς της ελευθερίας και Δημοκρατίας στην Ε.Ε. Η παρούσα επιστολή αφαιρεί από εσάς τη δυνατότητα να ισχυριστείτε ότι δεν γνωρίζατε.

 

 

Με τιμή,

[Υπογραφή],

Ευάγγελος (Βάκης) Τσιομπανίδης,

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr