Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Βόμβα μεγατόνων?: Τα δικαστήρια διέταξαν στον FDA και τη Pfizer να κυκλοφορήσουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ήδη χιλιάδες νεκροί από το τρύπημα!!!

Βόμβα μεγατόνων?: Τα δικαστήρια διέταξαν στον FDA και τη Pfizer να κυκλοφορήσουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ήδη χιλιάδες νεκροί από το τρύπημα!!!

by _
0 comment 249 views

Βόμβα μεγατόνων?: Τα δικαστήρια διέταξαν στον FDA και τη Pfizer να κυκλοφορήσουν έγγραφα που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ήδη χιλιάδες νεκροί από το τρύπημα!!!

Ο FDA γνώριζε ότι τα εμβόλια της Pfizer προκαλούν φρικτές παρενέργειες καθώς και θάνατο και προσπάθησαν να αποσιωπήσουν αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 01 Δεκ. 2021, 10:08 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Παρακολουθήστε και κοινοποιήστε αυτήν την ζωντανή εκπομπή του «The Alex Jones Show» που αναλύει τα πρόσφατα έγγραφα της Pfizer που κυκλοφόρησαν λέγοντας ότι ΧΙΛΙΑΔΕΣ άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από το τρύπημά της!

Δείτε πρώτα τη σύνοψη….

Βόμβα-Μεγατόνων ?…!!!…

Όπως διέταξαν τα δικαστήρια των ΗΠΑ, ο FDA πρέπει να δημοσιοποιήσει τα δεδομένα που χρησιμοποίησε για να εγκρίνει την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης για το εμβόλιο Pfizer.

Ο FDA είχε ζητήσει από τα δικαστήρια να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές για όχι λιγότερο από 55 ΧΡΟΝΙΑ!!! Το δικαστήριο απάντησε με εντολή να δημοσιοποιούνται 500 έγγραφα το…μήνα!!!! Μιλάμε για έγγραφα του FDA και της Pfizer που αποδεικνύουν ότι υπάρχουν ήδη χιλιάδες νεκροί από το «εμβόλιο»-βιοόπλο της Pfizer!!!

Σύμφωνα με αναφορές, ο FDA γνώριζε ότι τα εμβόλια της Pfizer προκαλούν φρικτές παρενέργειες καθώς και θάνατο και προσπάθησαν να αποσιωπήσουν αυτές τις κρίσιμες πληροφορίες. Αλλά τώρα ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ από τα δικαστήρια να τα αποδεσμεύσουν…ΟΛΑ!!!

Δείτε τώρα την σχετική, ζωντανή εκπομπή του Infowars….

Δείτε τώρα τα σχετικά τουίτ….

Συνοψίζοντας τα παραπάνω τουίτ και την όλη κατάσταση με τα έγγραφα, ΜΟΝΟ οι πρώτες 30 σελίδες (δείτε τις παρακάτω) έχουν να κάνουν με τους…ΘΑΝΑΤΟΥΣ και παραενέργειες από το μπόλι…!!! Προκλήθηκαν από «εμβόλιο»-Pfizer παραπάνω από 1.200 θανάτους καθώς και δεκάδες χιλίαδες παρενέργειες (και ο FDA παραδέχεται ότι υπάρχουν μόνο καταγεγραμμένες ανεπιθύμητες ενέργειες που θεωρούνται παραπάνω από ήπιες….υπήρχαν πολλά άλλα που δεν κυκλοφόρησαν) από τις 01 Δεκ του 2020 μέχρι τις 28 Φεβ. του 2021..!!!

Υπήρξαν 70 περιπτώσεις που αναφέρθηκαν ως αυτόματες αμβλώσεις. Μια αναφορά ήταν δίδυμα.

Δείτε τώρα τα σχετικά έγγραφα….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr