Home Κορωνοϊος Αναδρομή στο παρελθόν (2016): Όταν ο συνάδελφος του Δρ. Φάουτσι, P. Daszak, εξηγηγούσε πώς οι επιστήμονες μπορούν να δημιουργήσουν άψογα έναν κορωνοϊό στο εργαστήριο της Κίνας που μπορεί να οδηγήσει σε…παγκόσμια πανδημία!!!

Αναδρομή στο παρελθόν (2016): Όταν ο συνάδελφος του Δρ. Φάουτσι, P. Daszak, εξηγηγούσε πώς οι επιστήμονες μπορούν να δημιουργήσουν άψογα έναν κορωνοϊό στο εργαστήριο της Κίνας που μπορεί να οδηγήσει σε…παγκόσμια πανδημία!!!

by _
0 comment 209 views

Αναδρομή στο παρελθόν (2016): Όταν ο συνάδελφος του Δρ. Φάουτσι (Fauci), Peter Daszak, εξηγηγούσε πώς οι επιστήμονες μπορούν να δημιουργήσουν άψογα έναν κορωνοϊό στο εργαστήριο της Κίνας που μπορεί να οδηγήσει σε...παγκόσμια πανδημία!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 20 Νοεμ. | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στις 28 Μαρτίου 2016, ο Δρ Peter Daszak περιέγραψε ακριβώς πώς οι επιστήμονες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν ιό σε ένα εργαστήριο της Κίνας που θα οδηγούσε σε μια παγκόσμια πανδημία κοροναϊού.

Δρ. Daszak: Βρήκαμε άλλους κοροναϊούς σε νυχτερίδες, ένα σωρό από αυτούς. Μερικοί από αυτούς έμοιαζαν πολύ με το SARS, έτσι προσδιορίσαμε την αλληλουχία της πρωτεΐνης-ακίδα, της πρωτεΐνης που προσκολλάται στα κύτταρα. Τότε εμείς, καλά δεν έκανα αυτή τη δουλειά, οι συνάδελφοί μου στην Κίνα έκαναν τη δουλειά, εσύ δημιουργείς ψευδοσωματίδια. Δημιουργείς μια πρωτεΐνη-ακίδα από αυτούς τους ιούς που απλώς συνδέονται με τα ανθρώπινα κύτταρα. Κάθε βήμα που πλησιάζεις όλο και πιο κοντά σε αυτόν τον ιό θα μπορούσε πραγματικά να γίνει παθογόνος για τους ανθρώπους.

Δείτε το σχετικό τουίτ….

Σήμερα υπάρχει τεκμηρίωση και αποδεικτικά στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Δρ Peter Daszak παραδεχόμενα ότι αυτός και ο Fauci έκαναν δουλειά σε συνεργασία με τους Κινέζους ιολόγους στο εργαστήριο ιολογίας της Γουχάν.

Και ο Δρ Fauci και ο Daszak είπαν ψέματα.



Την 1η Φεβρουαρίου 2020, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τα πρώτα στοιχεία ότι η πανδημία του Covid μπορεί να προήλθε από το εργαστήριο Wuhan που χρηματοδότησε μέσω της EcoHealth Alliance του Daszak, ο Fauci διοργάνωσε μια τηλεδιάσκεψη, προφανώς για να συζητήσει πώς να καταστείλει αυτές τις επικίνδυνες πληροφορίες, καθώς το μονοπάτι οδήγησε κατευθείαν ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Στις 19 Φεβρουαρίου 2020, οι Daszak, Farrar και άλλοι δημοσίευσαν μια επιστολή στο μείζον ιατρικό περιοδικό “The Lancet”, λέγοντας ότι “Στεκόμαστε μαζί για να καταδικάσουμε σθεναρά τις θεωρίες συνωμοσίας που υποδηλώνουν ότι ο COVID-19 δεν έχει φυσική προέλευση”.

Αυτό το γράμμα χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια για να καταστείλει και να λογοκρίνει τη θεωρία διαρροής του κινεζικού εργαστηρίου στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερο από ένα χρόνο. Δεν υπήρχε, και παραμένει, κανένα στοιχείο για τους ισχυρισμούς των «επιστημόνων». Περισσότερα για αυτό ΕΔΩ.

Ο Fauci συνεχίζει να λέει ψέματα για την προέλευση του κορωνοϊού. Ο Fauci και ο Daszak ξέρουν ακριβώς από πού προήλθε–ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ!!! Περισσότερα ΕΔΩ.



Κάποια στιγμή πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο Έρευνα-βόμβα της Daily Telegraph> Οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν την επιστολή του Lancet για τον κορωνοϊό είχαν κάποια (μεγάλη ή μικρή) σχέση με το εργαστήριο της Wuhan. O αμφιλεγόμενος Σωτήρης Τσιόδρας…για την ύπουλη επιστολή προς «The Lancet», την οποίαν επιστολή είχαν υπογράψει ακόμη και οι….ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ «ΕΙΔΙΚΟΙ»!!!

________

-με πληροφορίες από >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/flashback-2016-faucis-cohort-peter-daszak-explains-scientists-can-perfectly-create-coronavirus-china-lab-can-lead-global-pandemic/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr