Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES «ΣΟΚ»: Οι μεγάλες φαρμακευτικές έλαβαν έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλιά τους πριν από μερικές εβδομάδες για μια δήθεν «παραλλαγή» του COVID που ανακαλύφθηκε πριν από δύο μέρες!!!

«ΣΟΚ»: Οι μεγάλες φαρμακευτικές έλαβαν έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλιά τους πριν από μερικές εβδομάδες για μια δήθεν «παραλλαγή» του COVID που ανακαλύφθηκε πριν από δύο μέρες!!!

by _
0 comment 160 views

The new coronavirus variant is known to carry 50 mutations overall, including more than 30 on the spike protein alone. (Reuters)

«ΣΟΚ»: Οι μεγάλες φαρμακευτικές (BIG FARMA) έλαβαν έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλιά τους πριν από μερικές εβδομάδες για μια δήθεν «παραλλαγή» του COVID που ανακαλύφθηκε πριν από δύο μέρες!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 Νοεμ. 2021, 18:58 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Θαύματα της σύγχρονης ιατρικής ή μήπως….ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΛΙΑΝ ΥΠΟΥΛΟ;;;

Mόλις χθες αναφέραμε τη νέα παραλλαγή του COVID που έβγαινε -τάχα μου– από την Αφρική.

Όμως, μέσα σε λίγες ώρες, υπήρχαν ήδη…”εμβόλια” για τη νέα “παραλλαγή”…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Το Reuters ανέφερε χθες:

Η Novavax Inc (NVAX.O) δήλωσε την Παρασκευή ότι άρχισε να εργάζεται σε μια έκδοση του εμβολίου της για τον COVID-19 για να στοχεύσει την παραλλαγή που εντοπίστηκε στη Νότια Αφρική και θα έχει το εμβόλιο έτοιμο για δοκιμή και κατασκευή τις επόμενες εβδομάδες.

 

Το εμβόλιο της εταιρείας για τον COVID-19 περιέχει μια πραγματική έκδοση της πρωτεΐνης-ακίδα του ιού που δεν μπορεί να προκαλέσει ασθένεια, αλλά μπορεί να ενεργοποιήσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Ο κατασκευαστής του εμβολίου είπε ότι είχε αρχίσει να αναπτύσσει μια πρωτεΐνη ακίδας που βασίζεται ειδικά στη γνωστή γενετική αλληλουχία της παραλλαγής, B.1.1.529.

 

Το εμβόλιο της Novavax έλαβε την πρώτη του έγκριση χρήσης έκτακτης ανάγκης νωρίτερα αυτό το μήνα στην Ινδονησία, ακολουθούμενο από τις Φιλιππίνες. Άλλοι κατασκευαστές εμβολίων, συμπεριλαμβανομένης της γερμανικής BioNTech SE και της Johnson & Johnson, δήλωσαν ότι δοκιμάζουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων τους έναντι της νέας παραλλαγής, η οποία ονομάζεται Omicron από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Όπως ανέφερε χθες το βράδυ ο ειδησεογραφικός ιστότοπος The Gateway Pundit, άλλες εταιρείες είναι έτοιμες να δοκιμάσουν τα εμβόλιά τους μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες επίσης. Πατήστε ΕΔΩ.

Το Conservative Treehouse γράφει:

Ουάου, πριν από 72 ώρες κανείς δεν είχε ακούσει καν το όνομα «παραλλαγή Omicron». Τώρα, σε λιγότερο από τρεις ημέρες, εντοπίστηκε μια παραλλαγή, τα παγκόσμια ταξίδια σταμάτησαν, κηρυχθηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε χώρες σε όλο τον κόσμο και τώρα βλέπουμε μια φαρμακευτική εταιρεία να ανακοινώνει τη δοκιμή εμβολίου για συγκεκριμένη παραλλαγή που θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ σε λίγες εβδομάδες. Αυτή η σχέση της κυβέρνησης με τις μεγάλες φαρμακευτικές δημιουργεί σίγουρα μια γρήγορη δράση, ε;

Ιδού τα «θαύματα» της σύγχρονης «ιατρικής»!
Διαβάστε επίσης αυτά που έχουμε βγάλει για όλες αυτές τις ΨΕΥΤΟ-μεταλλάξεις του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ, π.χ. >> Ο ΠΟΥ παραλείπει το επόμενο ελληνικό γράμμα μετά το “Nu” («Νι») για την ονοματοδοσία της νέας παραλλαγής COVID – Το επόμενο γράμμα “Xi” («Ξι») μπορεί να τραβήξει την προσοχή στην Κίνα – Έτσι, αντ ‘αυτού, το ονόμασαν “Omicron” («Όμικρον»)

——–

-με πληροφορίες από »» https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/shocking-big-pharma-received-emergency-use-approval-couple-weeks-ago-covid-discovered-couple-days-ago/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr