Home ΔΙΕΘΝΗ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΕ 4 ΣΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!

ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΕ 4 ΣΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!

by _
0 comment 231 views

-Ευτυχια Σπελ

ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΕ 4 ΣΩΜΑΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!! ΣΤΟΥΣ 4 ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΠΛΗΡΩΣ!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ!!

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΑΙΝΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;;;

Να λοιπόν που ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου δικαιώνεται 100% Όταν έλεγε ότι οι μεταλλάξεις όλες προέρχονται από τους εμβολιασμένους γιατί σε αυτούς γίνονται επειδή το εμβόλιο δεν σκοτώνουν τον ιό Απλά Υποτίθεται ότι τον αδρανοποιεί έτσι ο ιός μεταλλάσσει την πρωτεΐνη, η οποία είναι ίδια με την πρωτεϊνική ακίδα του εμβολίου.

Μεταλλάσσε μόνο αυτήν την πρωτεΐνη και καμία άλλη από τις συνολικά πέντε πρωτεΐνες Τρανή απόδειξη ότι οι μεταλλάξεις προέρχονται από εμβολιασμένος και όχι τυχαία από τη φύση διότι θα μεταλλάσσονταν  και οι άλλες τέσσερις πρωτεΐνες όπως μας λέει ο ιατρός Δημήτριος Αντωνίου. 100% επιβεβαίωση .

Σχόλια GreekNewsOnDemand.com: Διαβάζουμε τώρα τα εξής εκπλητικά στο παρακάτω έγγραφο της ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑΣ…

Η Προεδρική Ομάδα δράσης για τον COVID-19 ενημερώνει το κοινό για τέσσερα κρούσματα νέας παραλλαγής COVID-19 γνωστής ως B.1.1.529 που αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021. Τα τέσσερα κρούσματα εντοπίστηκαν μεταξύ ταξιδιωτών που βρέθηκαν θετικοί σε SARS-Cov-2 σε συνήθεις δοκιμές πριν από το ταξίδι. Οι δοκιμές παραλλαγής πραγματοποιήθηκαν ως μέρος της τακτικής γονιδιωματικής επιτήρησης του SARS-Cov-2 και συνταγογραφήθηκαν στο σχέδιο ανταπόκρισης στον COVID-19.

 

Η προκαταρκτική έκθεση αποκάλυψε ότι όλοι οι ταξιδιώτες είχαν εμβολιαστεί πλήρως για τον COVID-19.

 

The Presidential COVID-19 Task Force informs the public about four cases of a new COVID-19 variant known as B.1.1.529 that were reported and recorded on Monday 22nd of November 2021. The four cases were detected among travelers who tested SARS-Cov-2 positive on routine pre-travel testing.

 

The variant tests were carried out as part of the routine genomic surveillance of SARS- Cov-2 and prescribed in our COVID-19 response plan.

 

The preliminary port revealed that all the IV had been fully vaccinated for COVID-19.

Δείτε τώρα το έγγραφο!…

Για ΌΛΗ την ΑΛΗΘΕΙΑ για όλες αυτές τις δήθεν «μεταλλάξεις», διαβάστε επίσης >> Ο ΠΟΥ παραλείπει το επόμενο ελληνικό γράμμα μετά το “Nu” («Νι») για την ονοματοδοσία της νέας παραλλαγής COVID – Το επόμενο γράμμα “Xi” («Ξι») μπορεί να τραβήξει την προσοχή στην Κίνα – Έτσι, αντ ‘αυτού, το ονόμασαν “Omicron” («Όμικρον»)

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr