Home Greek News Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΕΡΑΤΑ

Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΕΡΑΤΑ

by _
0 comment 135 views

Ο ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΤΕΡΑΤΑ


“Πράσινοι” της Γερμανίας αλλάζουν το παιχνίδι…

 Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Είναι πλέον πανθομολογούμενο, ότι στην Πατρίδα μας συντελείται ένα σχέδιο ισλαμοποίησης της χώρας μας μέσω της αθρόας και ανεξέλεγκτης παράνομης μετανάστευσης! Παράνομης μετανάστευσης, από τη στιγμή που δεν φέρουν όλοι αυτοί νομιμοποιητικά έγγραφα και τα οποία να αποδεικνύουν από που κρατά η σκούφια τους!

Έτσι δυστυχώς τα δυο κόμματα Εξουσίας, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ βάζουν το ανθρωπισμό τους υπεράνω του εθνικού συμφέροντος! Μη καταγγέλλοντας στους διεθνείς οργανισμούς (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ) συνεχώς, την απανθρωπιά του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος εργαλειοποιεί προς το συμφέρον του τον ανθρώπινο πόνο δυστυχισμένων ανθρώπων, υποκρύπτοντας σε αυτούς και εξτρεμιστικά στοιχεία, θύλακες εξυπηρέτησης των γεωπολιτικών του συμφερόντων!

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ενημερωνόμαστε πως και άλλη ευρωπαϊκή χώρα, κράτος μέλος της ΕΕ, αντιμετωπίζει μεταναστευτική επιδρομή στα σύνορά της!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf-%cf%89%cf%87%ce%b1%ce%b4%ce%b5%cf%81%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b9/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr