Home Greek News Ο ΠΟΥ παραλείπει το επόμενο ελληνικό γράμμα μετά το “Nu” («Νι») για την ονοματοδοσία της νέας παραλλαγής COVID – Το επόμενο γράμμα “Xi” («Ξι») μπορεί να τραβήξει την προσοχή στην Κίνα – Έτσι, αντ ‘αυτού, το ονόμασαν “Omicron” («Όμικρον»)

Ο ΠΟΥ παραλείπει το επόμενο ελληνικό γράμμα μετά το “Nu” («Νι») για την ονοματοδοσία της νέας παραλλαγής COVID – Το επόμενο γράμμα “Xi” («Ξι») μπορεί να τραβήξει την προσοχή στην Κίνα – Έτσι, αντ ‘αυτού, το ονόμασαν “Omicron” («Όμικρον»)

by _
0 comment 185 views

Ο ΠΟΥ παραλείπει το επόμενο ελληνικό γράμμα μετά το “Nu” («Νι») για την ονοματοδοσία της νέας παραλλαγής COVID – Το επόμενο γράμμα “Xi” («Ξι») μπορεί να τραβήξει την προσοχή στην Κίνα – Έτσι, αντ ‘αυτού, το ονόμασαν “Omicron” («Όμικρον»)

Το όνομα του Σι Τζινπίνγκ γράφεται Xi Jinping στα Αγγλικά. Η παραλλαγή Νι προηγήθηκε της παραλλαγής Χι. Δηλ., σύμφωνα με την αλφαβητική σειρά, η αμέσως επόμενη παραλλαγή έπρεπε να είναι το Xi (Ξι) και όχι το Omikron (Όμικρον). Αλλά επειδή δεν ήθελαν να θίξουν τον Κινέζο πρόεδρο, παρέλειψαν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ την παραλαγή Ξι, διότι, στα Αγγλικά, γράφεται Xi που είναι η ίδια ακριβώς ορθογραφία του ονόματος του Κινέζου προέδρου στα Aγγλικά

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 27 Νοεμ. 2021 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) συνεχίζει να κάνει την προστασία των Κομμουνιστών Κινέζων την πρωταρχική τους αποστολή.

Ο ΠΟΥ αποφάσισε να παραλείψει το επόμενο γράμμα του Ελληνικού Αλφαβήτου για την ονομασία της τελευταίας Παραλλαγής COVID-19.

Το «Xi» («Χι») μπορεί να είναι ντροπιαστικό για την Κίνα διότι έτσι γράφεται το όνομα του προέδρου της Κϊνας, με τα γράμματα Xi στα Αγγλικά. Το όνομά του, στα Αγγλικά, γράφεται Xi Jinping (Σι Τζινπίνγκ στα Ελληνικά). Έτσι παρέλειψαν το Xi και το ονόμασαν Omicron.

ΑΠΙΘΑΝΟΝ!!!

Πιο συγκεκριμένα, το όνομα του Σι Τζινπίνγκ γράφεται Xi Jinping στα Αγγλικά. Η παραλλαγή Νι προηγήθηκε της παραλλαγής Χι. Δηλ., σύμφωνα με την αλφαβητική σειρά, η αμέσως επόμενη παραλαγή έπρεπε να είναι το Xi (Ξι) και οχι το Omikron (Όμικρον). Αλλά επειδή δεν ήθελαν να θίξουν τον Κινέζο πρόεδρο, παρέλειψαν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ την παραλαγή Ξι, διότι, στα Αγγλικά, γράφεται Xi που είναι η ίδια ακριβώς ορθογραφία του ονόματος του Κινέζου προέδρου στα Aγγλικά!!!

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ;;; ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΞΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΔΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΛΦΑΝΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΎ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;;; ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ;;; ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ…ΘΕΑΜΑ, ΟΠΟΥ ΟΙ «ΣΚΗΝΟΘΈΤΕΣ» ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ…ΑΝΟΙΚΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΝ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΒΟΜΒΑ – Ιδού η λίστα στελεχών μεταλλάξεων που περιγράφονται από το Πανεπιστήμιο John Hopkins, τον ΠΟΥ και το ΠΟΦ για τα έτη 2021-2023…!!! για περισσότερα πάνω σε αυτήν ΑΠΑΤΗ με τις δήθεν «παραλλαγές»….

Διαβάστε επίσης >> MEGA ΜΠΟΥΜ – ΜΟΥΦΑ κι η «Μετάλλαξη Δ» όπως και το “COVID-19”!!! Δεν υπάρχει τέστ για αυτήν και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και να γνωρίζεις αν την έχεις καν!!!…

Μέσω του κιου Jonathan Turley

———

Με πληροφορίες από τη πηγή  >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/skips-next-greek-letter-nu-naming-new-covid-variant-next-letter-xi-might-draw-attention-china-named-omicron-instead/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr