Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – από έναν αρρωστάκια – ιδεολόγο Ενωσίτη…

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ – από έναν αρρωστάκια – ιδεολόγο Ενωσίτη…

by _
0 comment 158 views

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ 

από έναν αρρωστάκια – ιδεολόγο Ενωσίτη…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Πολιτικός αναλυτής, αφού μετέχω της γνώσης του πολιτικού γίγνεσθαι  αρθρογραφώντας εδώ και 14-15 χρόνια στην καθημερινή εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα” και τα άρθρα μου δημοσιεύονται σε αρκετά ειδησεογραφικά πόρταλ. Με πολλές ώρες παρουσίας σε τηλεοπτικούς σταθμούς και τα τελευταία δυο χρόνια με εβδομαδιαία πολιτική τηλεοπτική εκπομπή στην παραγωγή “Άρωμα Ελλάδος”!

Ωστόσο σήμερα το κείμενό μου θα είναι αθλητικού περιεχομένου και θα απευθύνεται στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτρη Μελισσανίδη!

Από τη στιγμή που η πίκρα μου, η οργή μου ξεχειλίζει μετά και το νέο αποτυχημένο κυριακάτικο αποτέλεσμα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%b9%ce%ba%cf%84%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%81%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%ce%bb/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr