Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Eπίσημες κυβερνητικές εκθέσεις δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι θα αναπτύξουν το…AIDS μέχρι τα Χριστούγεννα!!!

Eπίσημες κυβερνητικές εκθέσεις δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι θα αναπτύξουν το…AIDS μέχρι τα Χριστούγεννα!!!

by _
0 comment 251 views

Eπίσημες κυβερνητικές εκθέσεις δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι θα αναπτύξουν το Σύνδρομο Επίκτητης Ανοσολογικής Ανεπάρκειας (AIDS!!!) μέχρι τα Χριστούγεννα!!!

ΑΠΟ ΤΟ EXPOSÉ / ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΙΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021


Τα τελευταία 7 στοιχεία αναφοράς της «Επιτήρησης Εμβολίων» της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας και της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου για κρούσματα Covid-19 δείχνουν ότι διπλοεμβολιασμένα άτομα ηλικίας 40-79 ετών έχουν χάσει πλέον το 50% της ικανότητας του ανοσοποιητικού τους συστήματος και είναι σταθερά χάνοντας επιπλέον 5% κάθε εβδομάδα (μεταξύ 3,9% και 8,8%).

Ως εκ τούτου, οι προβλέψεις προτείνουν ότι οι 40-79 ετών θα έχουν μηδενική άμυνα έναντι του Covid και του ιού στην καλύτερη περίπτωση, ή μια μορφή συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο στη χειρότερη, μέχρι τα Χριστούγεννα και όλα τα διπλοεμβολιασμένα άτομα άνω των 30 θα έχουν χάσει εντελώς αυτό το μέρος του ανοσοποιητικού τους συστήματος εντός των επόμενων 13 εβδομάδων.

Οι 7 παρακάτω πίνακες της Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (Public Health England, PHE) και της Υπηρεσίας Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UK Health Security Agency, UKHSA) από τις εξαιρετικές αναφορές τους για την επιτήρηση εμβολίων όλων των περιπτώσεων παραλλαγής Delta με πλήρη αλληλουχία γονιδιώματος, διαχωρισμένες κατά 6 εβδομάδες, δείχνουν ξεκάθαρα την προοδευτική βλάβη που προκαλούν τα εμβόλια στην την ανοσολογική απόκριση του διπλού εμβολιασμένου. Το PHE και το UKHSA έχουν κάνει τόσο σπουδαία δουλειά και συνεχίζει να δίνει μια εξαιρετικά σαφή εικόνα.

Εβδομαδιαία πτώση στην απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος των διπλά εμβολιασμένων σε σύγκριση με τα μη εμβολιασμένα άτομα

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μετράται χρησιμοποιώντας τη φόρμουλα αποτελεσματικότητας εμβολίου της Pfizer –

Χρησιμοποιούμε την κανονικοποιημένη απόλυτη αναλογία του αριθμού των εμβολιασμένων προς τους μη εμβολιασμένους για να προσδιορίσουμε την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, όπως ακριβώς κάνει η ίδια η Pfizer.

Όλοι οι άνω των 30 ετών θα έχουν χάσει το 100% της συνολικής ανοσοποιητικής τους ικανότητας (σίγουρα για τον Covid και πιθανότατα για ιούς και ορισμένους καρκίνους – μετά από στοιχεία από την Cole Diagnostics στο Αϊντάχο και τους Δρ Nathan Thompson και Dr Ralph Baric) μέσα σε 13 εβδομάδες.

Οι διπλά εμβολιασμένοι 30-49 ετών θα το έχουν χάσει μέχρι τα Χριστούγεννα. Αυτοί οι άνθρωποι τότε δεν θα έχουν καθόλου ανοσολογική άμυνα έναντι του Covid. Στη συνέχεια, το ερώτημα είναι πόσο μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος εμπλέκεται στην άμυνα κατά του Covid; Το χειρότερο σενάριο είναι ότι έχουν ουσιαστικά ένα πλήρες σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας και καταστρέφουν το NHS.

Αν δεν βρεθεί γρήγορα μια θεραπεία, μπορεί κάλλιστα να πεθάνουν (όπως συνέβη στην αρχή της επιδημίας του AIDS)….

Δείτε περισσότερα εδώ μαζί με όλους τους πίνακες >> https://dailyexpose.uk/2021/10/27/official-government-reports-suggest-the-fully-vaccinated-will-develop-acquired-immunodeficiency-syndrome-by-christmas/

Διαβάστε επίσης τα προηγούμενα άρθρα μας για αυτό το θέμα, όπως….

Ιδού η συνέχιση της απάτης του AIDS με το COVID, COV(A)ID(S), με τους ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από τη δεκ. του ’80!!! – Μέρος Α’

Ιδού ο μυστηριώδης θάνατος του πιο αξιοσημείωτου επικριτή του Δρ. Φάουτσι κι εφευρέτη του τέστ…PCR. To COVID = COV(A)ID(S) – Μέρος Β’

Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr