Home Κορωνοϊος «Ξέσπασε» ΜΕΓΑ σκάνδαλο στη Σλοβενία – Υπάρχουν ΤΡΕΙΣ κατηγορίες εμβολίων. Η 1η είναι πλασέμπο που κάνει όλη η…ΕΛΙΤ. Η δε 3η…ΣΚΟΤΩΝΕΙ…!!!

«Ξέσπασε» ΜΕΓΑ σκάνδαλο στη Σλοβενία – Υπάρχουν ΤΡΕΙΣ κατηγορίες εμβολίων. Η 1η είναι πλασέμπο που κάνει όλη η…ΕΛΙΤ. Η δε 3η…ΣΚΟΤΩΝΕΙ…!!!

by _
0 comment 255 views

«Ξέσπασε» ΜΕΓΑ σκάνδαλο στη Σλοβενία – Υπάρχουν ΤΡΕΙΣ κατηγορίες εμβολίων. Η 1η είναι πλασέμπο που κάνει όλη η…ΕΛΙΤ. Η δε 3η…ΣΚΟΤΩΝΕΙ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 24 Νοεμ. 2021, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Σύμφωνα με το Hal Turner Show….

Ξέσπασε μεγάλο σκάνδαλο στην Σλοβενία!

Η επικεφαλής νοσοκόμα του πανεπιστημιακού ιατρικού κέντρου ενός κλινικού κέντρου στην Λιουμπλιάνα (Ljubljana) που φροντίζει να παραλαμβάνει τα φιαλίδια των εμβολίων και να τα διαχειρίζεται, παραιτήθηκε, ενώ βγήκε στην κάμερα με τα φιαλίδια.

Έδειξε δημοσίως κάποιους κωδικούς των φιαλιδίων, επί των οποίων αναγραφόταν είτε ο αριθμός 1 είτε ο αριθμός 2 είτε ο αριθμός 3 και, στη συνέχεια, εξήγησε την σημασία αυτών των αριθμών:

1) Ο αριθμός 1 είναι εικονικό φάρμακο, αλατούχο διάλειμμα, πλασέμπο δηλαδή…

2) Ο αριθμός δύο είναι ένα κλασικό μπουκάλι RNA…



3) Ο αριθμός τρία είναι ένα στικ RNA που περιέχει το όγκο-γονίδιο που σχετίζεται με τον αδενοϊό, ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη καρκίνου…

Για τα μπουκάλια με αριθμό 3 είπε ότι τα άτομα που θα τα λάβουν εντός δύο ετών θα πάθουν καρκίνο των μαλακών μορίων!!!

Είπε ότι παρακολούθησε προσωπικά τον εμβολιασμόν όλων των πολιτικών και των μεγιστάνων και ότι όλοι έλαβαν το εμβόλιο με τον αριθμό 1, το…ΠΛΑΣΕΜΠΟ δηλαδή!!!

_______

ΠΗΓΗ >> Vaccine Scandal in Slovenia – Bottles have Code #’s for Placebo, Vax, or KILL SHOT

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr