Home ΚΟΣΜΟΣ ‘ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!» – H Γέροντισσα των Αβορίγινων ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ στο Facebook όταν ο Αυστραλός Στρατός φέρεται να εμβολιάζει δια της βίας το λαό της!!!

‘ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!» – H Γέροντισσα των Αβορίγινων ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ στο Facebook όταν ο Αυστραλός Στρατός φέρεται να εμβολιάζει δια της βίας το λαό της!!!

by _
0 comment 173 views

‘ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!» – H Γέροντισσα των Αβορίγινων ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ στο Facebook όταν ο Αυστραλός Στρατός φέρεται να εμβολιάζει δια της βίας το λαό της!!!


Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 23 Νοεμβρίου 2021 στις 6:48 μ.μ

Η June Mills (Τζούν Μιλς), μια Αβορίγινη πρεσβύτερα στη βόρεια Αυστραλία μπήκε στο Facebook και κατέγραψε ένα ανησυχητικό βίντεο. Η June Mills ισχυρίζεται ότι ο αυστραλιανός στρατός κρατά βίαια τους αυτόχθονες και τους εμβολιάζει παρά τη θέλησή τους. Η Τζουν Μιλς ουρλιάζει κατά τη διάρκεια του βίντεό της με οργή για την κακοποίηση από την αυστραλιανή κυβέρνηση στους ιθαγενείς της.

Ο Τζούνι είναι μια πρεσβύτερα από τις πόλεις που αυτοί οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν επειδή μιλούαν ανοικτά για όλα αυτά [και το πλήρωσαν] και είναι ΘΥΜΩΜΕΝΗ και δικαίως!!!

Τζουν Μιλς: Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι συμβαίνει, τι συμβαίνει με τον λαό μας. Ακούω ιστορίες ανθρώπων που τους έριξαν κάτω στην κοινότητα, και προφανώς από τον στρατό, και τους εμβολίσαν βίαια. Και τα αδέρφια μας το παρακολουθούν. Τους έχουν προκαλέσει τραύμα! Το ἴδιο ισχύει και σε όλους εμάς!

——–

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/killing-us-killing-people-aboriginal-elder-screams-facebook-rant-australian-military-reportedly-holds-people-shoots-vaccine-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr