Home Greek News Πανικός στον ΣΚΑΪ: Ο τριπλά εμβολιασμένος Ν.Στραβελάκης με κορωνοϊό – Φόβοι ότι τους κόλλησε όλους!

Πανικός στον ΣΚΑΪ: Ο τριπλά εμβολιασμένος Ν.Στραβελάκης με κορωνοϊό – Φόβοι ότι τους κόλλησε όλους!

by _
0 comment 189 views

Πανικός στον ΣΚΑΪ: Ο τριπλά εμβολιασμένος Ν.Στραβελάκης με κορωνοϊό – Φόβοι ότι τους κόλλησε όλους!

Παρόλο που είχε συμπτώματα πήγε κανονικά στην εργασία του


Σχολιάζει GreekNewsOnDemand.com:
Αυτό που “κολλάνε” οι εμβολιασμένοι ΔΕΝ είναι ο δήθεν “#κορωνοϊός” (που λένε ότι «υπάρχει» και που «σκορπάει» το θάνατο εδώ και 2 χρόνια) μια και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ. Αυτό συνεχίζει να είναι ένα μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ και είναι και ο λόγος για τον οποίον ο κόσμος συνεχίζει να ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ κάτω από αυτήν την ΑΠΑΤΗ. Αλλά μόλις ανοίξουν τα μάτια μας σχετικά με όλα αυτά, τότε…ΠΑΕΙ….ΤΕΛΕΙΩΣΕ η ψευτοπανδημία μιας και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΟΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΌΤΙ ΟΛΑ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ…ΑΠΑΤΗ. Οι Εμβολιασμένοι κολλάνε..ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ που δεν είναι τίποτε άλλο από τους….ΧΙΜΑΙΡΙΚΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥΣ που βρίσκονται στο περιεχόμενο του ψευτο-εμβολίου-βιολογικό-όπλο και είναι ΑΥΤΟΙ που προκαλούν ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ!!! ΆΛΛΟ ο κορωνοϊός ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ (που λένε ὄτι βρίσκεται «έξω» και άμα δεν φοράς #μάσκα, θα σε «πιάσει») και ΆΛΛΟ οι κορωνοϊοί που βρίσκονται ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛΙ που προκαλούν τα κρούσματα, παρενέργειες και θάνατο μέσω των προτεϊνων-ακίδες τους!!! Περισσότερα στο τμήμα του σάιτ μας που λέγεται «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ» . GreekNewsOnDemand.com

Γράφει τώρα το ProNews.gr…

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον ΣΚΑΪ, καθώς ο παρουσιαστής Νίκος Στραβελάκης, αν και τριπλά εμβολιασμένος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Η αναστάτωση είναι μεγάλη, καθώς ο Νίκος Στραβελάκης έκανε κανονικά το δελτίο το Σαββατοκύριακο και ήρθε σε επαφή με πολλούς εργαζόμενους. Τώρα όλοι σπεύδουν να κάνουν τεστ για να δουν αν έχουν κολλήσει.

Το θέμα έχει προκαλέσει αναστάτωση και πολλές συζητήσεις, καθώς οι πληροφορίες θέλουν τον δημοσιογράφο να είχε ήδη τα πρώτα συμπτώματα το Σάββατο και παρόλα αυτά πήγε κανονικά στην εργασία του. Τελικά τα συμπτώματα επιδεινώθηκαν και όταν έκανε τελικά το τεστ, φάνηκε ότι ήταν θετικός.



Όλοι οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΪ αναμένεται να κάνουν τις προσεχείς ώρες rapid test για να διαπιστωθεί αν και πόσοι έχουν κολλήσει.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Νίκου Στραβελάκη εξηγούσαν σε συναδέλφους του πάντως, ότι μόλις εκδηλώθηκαν τα συμπτώματα ο δημοσιογράφος- που μόλις είχε κάνει την 3η δόση του εμβολίου- επικοινώνησε με τους γιατρούς της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και τον διαβεβαίωσαν ότι τα συμπτώματα είναι φυσιολογικές συνέπειες και αντιδράσεις της τρίτης δόσης και τον καθησύχασαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γι’ αυτό και πήγε κανονικά στη δουλειά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οταν τα συμπτώματα επέμεναν, ο Νίκος Στραβελάκης έκανε rapid test και βγήκε αρνητικό. Παρά ταύτα και μετά από συμβουλή του προσωπικού του γιατρού κ. Μπεχράκη, έκανε και τεστ PCR και τότε μόνο βγήκε θετικός και μπήκε σε καραντίνα.
_______

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr