Home ΚΟΣΜΟΣ Εκατοντάδες Υπάλληλοι της Google υπογράφουν μανιφέστο κατά των αναγκαστικών ενέσεων – Αναφορά

Εκατοντάδες Υπάλληλοι της Google υπογράφουν μανιφέστο κατά των αναγκαστικών ενέσεων – Αναφορά

by _
0 comment 109 views

Εκατοντάδες Υπάλληλοι της Google υπογράφουν μανιφέστο κατά των αναγκαστικών ενέσεων – Αναφορά

από το Sputnik
24 Νοεμβρίου 2021, 10:02 π.μ


Ο τεχνολογικός γίγαντας απορρίπτει την κατακραυγή των εργαζομένων που αντιτίθενται στην ιατρική τυραννία…

Τουλάχιστον 600 υπάλληλοι της Google εχουν υπογράψει ένα μανιφέστο ζητώντας από τον εργοδότη τους να ανακαλέσει την υποχρεωτική εντολή εμβολιασμού κατά του COVID-19 πριν από την επιστροφή των εργαζομένων στα γραφεία, ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης.

Το υπογεγραμμένο μανιφέστο προτρέπει τα αφεντικά της εταιρείας να δημιουργήσουν μια νέα εντολή εμβολίου, «συμπεριλαμβανομένου όλων των υπαλλήλων της Google», ανέφερε το CNBC. Το μανιφέστο ζητά επίσης από τους υπαλλήλους «να αντιταχθούν στην εντολή [εμβολιασμού] ως θέμα αρχής» και τονίζει ότι η πολιτική δεν πρέπει να αλλάξει την απόφασή τους εάν έχουν ήδη επιλέξει να μην κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19.

Η Google, ωστόσο, στάθηκε στην πολιτική της ως απάντηση στην κατακραυγή.

«Όπως δηλώσαμε σε όλους τους υπαλλήλους μας και στον συγγραφέα αυτού του εγγράφου, οι απαιτήσεις εμβολιασμού μας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διατηρήσουμε το εργατικό δυναμικό μας ασφαλές και να διατηρήσουμε τις υπηρεσίες μας σε λειτουργία. Στεκόμαστε σταθερά πίσω από την πολιτική εμβολιασμού μας», δήλωσε εκπρόσωπος της Google, σύμφωνα με το CNBC.



Οι υπάλληλοι της Google θα επιστρέψουν προσωπικά στην εργασία για τρεις ημέρες την εβδομάδα από τις 10 Ιανουαρίου.

Στις 4 Νοεμβρίου, η κυβέρνηση Μπάιντεν είπε ότι οι εταιρείες με περισσότερους από 100 υπαλλήλους πρέπει να διασφαλίσουν ότι κάθε εργαζόμενός τους είτε είναι πλήρως εμβολιασμένος είτε είναι αρνητικός στον ιό σε εβδομαδιαία βάση. Ως απάντηση στην πολιτική, η Google ζήτησε από περισσότερους από 150.000 υπαλλήλους της να ανεβάσουν την κατάσταση εμβολιασμού τους στην πύλη της εταιρείας μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου. Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι οι εργαζόμενοι που εργάζονται σε στενή επαφή με την κυβέρνηση θα πρέπει να εμβολιαστούν ακόμη και αν δεν έρχονται στο γραφείο.

Η εντολή του προέδρου Τζο Μπάιντεν για το εμβόλιο αντιμετωπίζει μηνύσεις σε ορισμένες πολιτείες που ισχυρίζονται ότι ο πρόεδρος υπερέβη την εξουσία του επειδή το Σύνταγμα των ΗΠΑ απαιτεί έγκριση από το Κογκρέσο για ένα τέτοιο μέτρο.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/hundreds-of-google-employees-sign-manifesto-against-forced-injections-report/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr