Home Greek News ΔΙΑΡΚΕΣ SOS ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΣ

ΔΙΑΡΚΕΣ SOS ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΣ

by _
0 comment 124 views

ΔΙΑΡΚΕΣ SOS ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΛΟΓΩ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Εμβρόντητοι παρακολουθήσαμε για μια ακόμη φορά το ντελίριο παραλογισμού του Τούρκου Προέδρου Ρ. Τ. Ερντογάν κατά της Ελλάδος, αλλά και της Κύπρου!

Σε πρόσφατη συνάντηση λοιπόν του Τούρκου Προέδρου στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα με τον ακροδεξιό Πρόεδρο του Εθνικιστικού κόμματος, αλλά και ηγέτη της ακροδεξιάς εθνικιστικής οργάνωσης “γκρίζοι λύκοι” Ντεβλέτ Μπαχτσελί, βρήκαν πάλι την ευκαιρία να χύσουν το δηλητήριό τους κατά της Ελλάδος και της Κύπρου!

Η συνάντηση αυτή – όπως είχε ανακοινωθεί – σκοπό είχε να συζητήσουν οι δυο άνδρες τις πολιτικές εξελίξεις ευρύτερα, αλλά και την πορεία της πολιτικής συνεργασίας τους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >> https://egerssi.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%b5%cf%83-sos-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b8%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7-%ce%bb%ce%bf%ce%b3%cf%89-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bd%cf%84/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr