Home Greek News «Γκρεμίζεται» εκ των έσω το αφήγημα του «τείχους ανοσίας»: Κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους ανακοινώνει η ΝΔ

«Γκρεμίζεται» εκ των έσω το αφήγημα του «τείχους ανοσίας»: Κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους ανακοινώνει η ΝΔ

by _
0 comment 134 views
«Γκρεμίζεται» εκ των έσω το αφήγημα του «τείχους ανοσίας»: Κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους ανακοινώνει η ΝΔ
«Γκρεμίζεται» εκ των έσω το αφήγημα του «τείχους ανοσίας»: Κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους ανακοινώνει η ΝΔ

«Γκρεμίζεται» εκ των έσω το αφήγημα του «τείχους ανοσίας»: Κρούσματα σε πλήρως εμβολιασμένους ανακοινώνει η ΝΔ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σ.Λιβανός και ο βουλευτής της ΝΔ Θ.Χειμάρας με κορωνοϊό


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Αυτό που “κολλάνε” οι εμβολιασμένοι ΔΕΝ είναι ο δήθεν “#κορωνοϊός” (που λένε ότι «υπάρχει» και που «σκορπάει» το θάνατο εδώ και 2 χρόνια) μια και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ. Αυτό συνεχίζει να είναι ένα μεγάλο ΠΑΡΑΜΥΘΙ και είναι και ο λόγος για τον οποίον ο κόσμος συνεχίζει να ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ κάτω από αυτήν την ΑΠΑΤΗ. Αλλά μόλις ανοίξουν τα μάτια μας σχετικά με όλα αυτά, τότε…ΠΑΕΙ….ΤΕΛΕΙΩΣΕ η ψευτοπανδημία μιας και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΟΡΦΟΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΌΤΙ ΟΛΑ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ…ΑΠΑΤΗ. Οι Εμβολιασμένοι κολλάνε..ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ που δεν είναι τίποτε άλλο από τους….ΧΙΜΑΙΡΙΚΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥΣ που βρίσκονται στο περιεχόμενο του ψευτο-εμβολίου-βιολογικό-όπλο και είναι ΑΥΤΟΙ που προκαλούν ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ!!! ΆΛΛΟ ο κορωνοϊός ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ (που λένε ότι βρίσκεται «έξω» και άμα δεν φοράς #μάσκα, θα σε «πιάσει») και ΆΛΛΟ οι κορωνοϊοί που βρίσκονται ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛΙ που προκαλούν τα κρούσματα, παρενέργειες και θάνατο μέσω των προτεϊνων-ακίδες τους!!! Περισσότερα στο τμήμα του σάιτ μας που λέγεται «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ» (πατήστ ΕΔΩ). GreekNewsOnDemand.com.

Τη Νέα Δημοκρατία «χτυπά» ο κορωνοϊός, καθώς μέσα σε λίγη ώρα καταγράφηκαν δύο κρούσματα του κορωνοϊού σε πλήρως εμβολιασμένα στελέχη της. 

Συγκεκριμένα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, ανακοίνωσε ότι έχει Covid-19, μέσω social media, ενώ το ίδιο ανακοίνωσε και ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Θέμης Χειμάρας.

Και οι δύο τους είναι πλήρως εμβολιασμένοι. 

Τα δύο νέα κρούσματα -και άλλα πολλά που έχουν καταγραφεί- εκθέτουν εκ νέου τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος στο πρόσφατο διάγγελμα του αναφέρθηκε σε «πανδημία ανεμβολίαστων» και ανακοίνωσε νέους περιορισμούς για ανεμβολίαστους, τους οποίους τους κατηγόρησε για την διασπορά του Covid-19 στην Ελλάδα. 



Είναι πλέον δεδομένο ότι και οι εμβολιασμένοι κολλούν κανονικά τον ιό, ακόμα και εάν έχουν κάνει τρεις δόσεις, όπως ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης, ο οποίος παρόλο που είχε κάνει και την «αναμνηστική» δόση έχει Covid-19.

Και το ερώτημα παραμένει. Αφού κολλάνε και οι εμβολιασμένοι γιατί τα μέτρα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους; Γιατί ο πρωθυπουργός στοχοποιεί συνεχώς όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο; Και φυσικά ποια η χρησιμότητα του πιστοποιητικού εμβολιασμού;

Η ανάρτηση του Σ.Λιβάνου

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο #κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις. Χτύπησε, λοιπόν, και τη δική μου πόρτα δύο μόλις μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού μου για την τρίτη δόση.



Όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τις επόμενες ημέρες θα εργάζομαι από το σπίτι με τηλεργασία. Είμαι αισιόδοξος και πεπεισμένος ότι ο #μβολιασμός θα μου επιτρέψει να επανέλθω σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Εύχομαι σε όλους όσοι βιώνουν ανάλογη εμπειρία, να την ξεπεράσουν γρήγορα και ανώδυνα» 

 

Η ανάρτηση του Θ.Χειμάρα

«Κατά τη διενέργεια τακτικού μοριακού ελέγχου ανίχνευσης covid, το αποτέλεσμά μου βρέθηκε θετικό.

Πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς συμπτώματα, έχω ήδη επικοινωνήσει με τον οικογενειακό μας γιατρό, αλλά και με τις πρόσφατες επαφές μου ώστε να τους ενημερώσω σχετικά και ακολουθώ τις ιατρικές οδηγίες και τις συστάσεις του ΕΟΔΥ.



Συνεχίζω την εργασία μου διαδικτυακά πλέον και για όσο διάστημα χρειαστεί, έως ότου αρνητικοποιηθώ.

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να μας απειλεί και η ασπίδα προστασίας μας είναι το εμβόλιο και η διαρκής τήρηση των μέτρων πρόληψης.

Προσοχή, ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά», καταλήγει στο μήνυμά του ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr