Home Greek News Αποκαλύψεις που ΚΑΙΝΕ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. «Η αμερικανική εταιρεία Palantir που συνεργαζόταν προσωπικά ο Κ.Μητσοτάκης ανήκει στην CIA»!

Αποκαλύψεις που ΚΑΙΝΕ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. «Η αμερικανική εταιρεία Palantir που συνεργαζόταν προσωπικά ο Κ.Μητσοτάκης ανήκει στην CIA»!

by _
0 comment 193 views

Αποκαλύψεις που ΚΑΙΝΕ τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. «Η αμερικανική εταιρεία Palantir που συνεργαζόταν προσωπικά ο Κ.Μητσοτάκης ανήκει στην CIA»!

23 Απριλίου, 2021 /  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Η Palantir με αντάλλαγμα τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων είχε δημιουργήσει το πρόγραμμα «Πανοπτικόν» ειδικά για το γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με περιεχόμενο που αφορούσε την πανδημία και τις πιθανές αντιδράσεις των πολιτών στα μέτρα απαγόρευσης.

Στους πελάτες της Palantir συγκαταλέγονται η CIA, το FBI, η Αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας NSA, το Πεντάγωνο, οι Πεζοναύτες και η αμερικανική Πολεμική Αεροπορία.

Όπως διαπιστώνουν παρατηρητές, το επιχειρηματικό μοντέλο της Palantir είναι: Μεγάλος όγκος δεδομένων για τον Μεγάλο Αδελφό…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! > >

https://attikanea.info/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B7-%CF%84/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr