Home ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ Αστυνομία και Στρατός ενάντια στην κυβέρνηση στην Αυστρία!!! Είναι πλέον με το μέρος του…ΛΑΟΥ εκεί!!!

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ Αστυνομία και Στρατός ενάντια στην κυβέρνηση στην Αυστρία!!! Είναι πλέον με το μέρος του…ΛΑΟΥ εκεί!!!

by _
0 comment 223 views

Photograph: Anadolu Agency/Getty

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ Αστυνομία και Στρατός ενάντια στην κυβέρνηση στην Αυστρία!!! Είναι πλέον με το μέρος του…ΛΑΟΥ εκεί!!!

Η αστυνομία και ο στρατός έχουν ξεσηκωθεί ενάντια στην κυβέρνηση στην Αυστρία. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα παλιό καλό στρατιωτικό πραξικόπημα που να σέρνει αυτούς τους πολιτικούς έξω σε ορισμένες χώρες για να βάλουμε τον φόβο της επανάστασης στους υπόλοιπους. Έτσι ξετυλίγεται ακόμη και μια πολιτική «μετάδοση». Μόνο όταν ο στρατός και η αστυνομία αποφασίσουν να υπερασπιστούν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων αντί να καταστρέψουν το μέλλον των δικών τους παιδιών, θα αναδυθεί ποτέ η δικαιοσύνη από τις στάχτες.

Η αστυνομία και ο στρατός σηκώθηκαν όρθιοι και αρνήθηκαν να επιβάλουν αυτά τα δελτία υγείας, ειδικά όταν ο Μπιλ Γκέιτς παραδέχτηκε ότι ο εμβολιασμός δεν αποτρέπει τη μόλυνση από τον COVID ούτε εμποδίζει τη διάδοση του COVID. Άρα δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ εμβολιασμένου και μη εμβολιασμένου.

Ο αυστριακός στρατός και η αστυνομία είναι οι πρώτοι στον κόσμο που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα ενάντια σε αυτή την ξένη ατζέντα. Έχουν έρθει να βοηθήσουν τη χώρα τους στο όνομα της «ελευθερίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας» που πολεμά πραγματικά μια ξένη εισβολή.

Οι Ελβετοί πρέπει να κάνουν επιδρομή στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τότε θα δούμε όλα τα στοιχεία για το πώς υπάρχει μια συντονισμένη παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας.

Πηγή >> https://www.armstrongeconomics.com/international-news/revolution/austria-rises-up-resistance-is-not-futile/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr