Home ΚΟΣΜΟΣ Η Pfizer απέκρυψε τον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν κατά τη διάρκεια δομικών για το εμβόλιό της

Η Pfizer απέκρυψε τον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν κατά τη διάρκεια δομικών για το εμβόλιό της

by _
0 comment 111 views

Η Pfizer απέκρυψε τον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων που πέθαναν κατά τη διάρκεια δομικών για το εμβόλιό της….

Η Pfizer είπε στον κόσμο ότι 15 εμβολιασμένα άτομα είχαν πεθάνει. Ο πραγματικός αριθμός ήταν 21, σε σύγκριση με 17 στην ομάδα ελέγχου….

Στις 28 Ιουλίου, η Pfizer και ο συνεργάτης της BioNTech δημοσίευσαν μια εξαμηνιαία ενημέρωση δεδομένων της βασικής κλινικής δοκιμής εμβολίου Covid, αυτή που οδήγησε τις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο να εγκρίνουν το λεγόμενο εμβόλιο.

Σε μια εποχή που τα ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου αυξάνονταν, η έκθεση έλαβε παγκόσμια προσοχή. Η Pfizer είπε ότι η υποτιθέμενη αποτελεσματικότητα του εμβολίου παρέμεινε σχετικά ισχυρή, στο 84 τοις εκατό μετά από έξι μήνες.

Ανέφερε επίσης ότι 15 από τα περίπου 22.000 άτομα που είχαν κάνει το εμβόλιο στη δοκιμή πέθαναν, σε σύγκριση με 14 από τα 22.000 άτομα που έλαβαν εικονικό φάρμακο (ένα εμβόλιο φυσιολογικού ορού που δεν περιείχε το εμβόλιο).



Αυτοί δεν ήταν θάνατοι από τον ΨΕΥΤΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟ, COVID-19.

Οι ερευνητές αποκαλούν αυτό το σημείο δεδομένων «θνησιμότητα από όλες τις αιτίες». Η Pfizer μόλις και μετά βίας το ανέφερε, στριμώχνοωντας τις λεπτομέρειες των θανάτων σε ένα παράρτημα της έκθεσης.

Από τη Δόση 1 έως την ημερομηνία λήξης δεδομένων της 13ης Μαρτίου 2021, υπήρξαν συνολικά 38 θάνατοι, 21 στην ομάδα του εμβολίου COMIRNATY και 17 στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου.

Η Pfizer δήλωσε δημόσια τον Ιούλιο ότι είχε βρει 15 θανάτους μεταξύ των ληπτών εμβολίων μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Ωστόσο, είπε στον FDA ότι υπήρχαν 21 – την ίδια ημερομηνία λήξης των δεδομένων, 13 Μαρτίου.

21, όχι 15.



Ο αριθμός του εικονικού φαρμάκου στη δοκιμή ήταν επίσης λανθασμένος. Η Pfizer είχε 17 θανάτους μεταξύ των ληπτών εικονικού φαρμάκου, όχι 14. Εννέα επιπλέον θανάτους συνολικά, έξι μεταξύ των ληπτών εμβολίων.

Pfizer Lied – People Died.

Είπε ΨΕΜΑΤΑ η Pfizer για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ από το θανατηφόρο της μπόλι!!!! Και οι άλλοι άνθρωποι που δεν πέθαναν κατά τη διάρκεια της ίδιας δοκιμαστικής για το “εμβόλιό” της Pfizer περιόδου, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ εντέλει ΚΙ ΑΥΤΟΙ αφού το μπόλι σκοτώνει ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Και μπορεί αυτό να μην συμβεί αμέσως, διότι όσοι το κάνουν θα πεθάνουν μέσα σε δύο χρόνια απο τη λήψη τους, το πολύ. Αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ καθώς και σύμφωνα με μεγάλους ιατρούς και επιστήμονες από όλο τον κόσμο!!!


You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr