Home ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΙΤΕ τα δυσθεώρητα ποσά που έχει δώσει ο….ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ στα ΜΜΕ και οργανισμούς για την προώθηση της ψευτο-πανδημίας!!!

ΔΕΙΤΕ τα δυσθεώρητα ποσά που έχει δώσει ο….ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ στα ΜΜΕ και οργανισμούς για την προώθηση της ψευτο-πανδημίας!!!

by _
0 comment 115 views


Image Credit: Chris Jackson / Staff / Getty

ΔΕΙΤΕ τα δυσθεώρητα ποσά που έχει δώσει ο….ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ στα ΜΜΕ και οργανισμούς για την προώθηση της ψευτο-πανδημίας!!!

του Άλαν Μακλέοντ | MintPress News
18 Νοεμβρίου 2021, 11:36 π.μ


Κοσκινίζοντας πάνω από 30.000 επιχορηγήσεις στη βάση δεδομένων της εταιρείας, το MintPress μας αποκαλύπτει ότι το Ίδρυμα Gates έχει χρηματοδοτήσει εκατοντάδες μέσα ενημέρωσης και εγχειρήματα, ύψους τουλάχιστον 319 εκατομμυρίων δολαρίων…

ΣΙΑΤΛ — Μέχρι το πρόσφατο ακατάστατο διαζύγιό του, ο Μπιλ Γκέιτς απολάμβανε κάτι σαν δωρεάν πάσο στα εταιρικά μέσα. Γενικά παρουσιαζόμενος ως ένας ευγενικός σπασίκλας που θέλει να σώσει τον κόσμο, ο συνιδρυτής της Microsoft βαφτίστηκε ακόμη και ειρωνικά «Saint Bill» («Άγιο Μπίλ») από τον The Guardian.

Μετά την ταξινόμηση πάνω από 30.000 μεμονωμένες επιχορηγήσεις, το MintPress μπορεί να αποκαλύψει ότι το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates (BMGF) έχει κάνει δωρεές αξίας άνω των 300 εκατομμυρίων δολαρίων για τη χρηματοδότηση έργων μέσων ενημέρωσης.

Οι αποδέκτες αυτών των μετρητών περιλαμβάνουν πολλά από τα πιο σημαντικά ειδησεογραφικά μέσα της Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των CNN, NBC, NPR, PBS και The Atlantic. Ο Γκέιτς χρηματοδοτεί επίσης μυριάδες ξένους οργανισμούς με επιρροή, συμπεριλαμβανομένων των BBC, The Guardian, The Financial Times και The Daily Telegraph στο Ηνωμένο Βασίλειο· εξέχουσες ευρωπαϊκές εφημερίδες όπως η Le Monde (Γαλλία), η Der Spiegel (Γερμανία) και η El País (Ισπανία)· καθώς και μεγάλοι παγκόσμιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς όπως το Al-Jazeera.

Τα χρήματα του Ιδρύματος Gates που προορίζονται για προγράμματα μέσων ενημέρωσης έχουν χωριστεί σε διάφορες ενότητες, παρουσιάζονται με φθίνουσα αριθμητική σειρά και περιλαμβάνουν έναν σύνδεσμο προς τη σχετική επιχορήγηση στον ιστότοπο του οργανισμού.



Βραβεία απευθείας σε μέσα ενημέρωσης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.infowars.com/posts/revealed-documents-show-bill-gates-has-given-319-million-to-media-outlets/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr