Home Greek News Αθωώθηκε πανηγυρικώς νέος δυνατός Αμερικανός πατριώτης που πυροβόλησε και σκότωσε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ των Black Lives Matter!!!

Αθωώθηκε πανηγυρικώς νέος δυνατός Αμερικανός πατριώτης που πυροβόλησε και σκότωσε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ των Black Lives Matter!!!

by _
0 comment 156 views

Αθωώθηκε πανηγυρικώς νέος δυνατός Αμερικανός πατριώτης που πυροβόλησε και σκότωσε ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ των Black Lives Matter!!!

ΣΚΟΤΩΣΕ συνολικά…ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ του ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ –που μέσω των πληρωμένων πρακτόρων του, προκαλούσε τον όλεθρο σε όλες τις ΗΠΑ πέρσι— και το δικαστήριο του αναγνώρισε αυτό ως δικαίωμα ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ!!!


Τον λένε Kyle Rittenhouse (Κάιλ Ρίτενχαους). Πατριωτάκι ΔΥΝΑΝΤΟ ον, μας απέδειξε πέρσι ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

Δηλαδή, πέρσι, όταν ήταν σε εξέλιξη διαδηλώσεις της τρομοκρατικής ομάδος “Black Lives Matter” [Εχοιυν Αξία Οι Ζωές (ΜΟΝΟ) των Μαύρων», δηλαδή] σε σχεδόν όλες τις ΗΠΑ λόγω του ΨΕΥΤΙΚΟΥ και ΣΤΗΜΕΝΟΥ «θάνατου» του Τζόρτζ Φλοϊντ (στημένο από το στρατόπεδο του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ βέβαια για να προκληθεί χάος στην Αμερική), αυτό το γενναίο παιδί, απεφάσε να σηκώσει….ΟΠΛΟ και να προστατέψει την οικογένειά του στην πόλη Kenosha της Ουισκόνσιν !!

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο άρθρο τους με τίτλο Διαδηλώσεις στις ΗΠΑ για την αθώωση του 18χρονου Κάιλ Ρίτενχαους διαβάζουμε τα εξής….

«Οι ένορκοι πήραν την σωστή απόφαση» είπε ο ίδιος στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News

Ο 18χρονος Κάιλ Ρίτενχαους, ο οποίος αθωώθηκε για τον φόνο δύο ανθρώπων κατά τις αντιρατσιστικές διαδηλώσεις το 2020 στις ΗΠΑ, δικαιολόγησε τις πράξεις του λέγοντας ότι η νόμιμη άμυνα «δεν είναι παράνομη», σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, το αγαπημένο του Τραμπ και των υπερσυντηρητικών, όπου εμφανίζεται ανακουφισμένος έπειτα από την ετυμηγορία...

 

«Οι ένορκοι πήραν την σωστή απόφαση: η νόμιμη βία δεν είναι παράνομη (…) Ηταν μία δύσκολη διαδρομή, αλλά την κάναμε.Κάναμε το πιο δύσκολο», είπε, σύμφωνα με απόσπασμα που προηγήθηκε της μετάδοσης ολόκληρης της συνέντευξης την Δευτέρα. Ο 18χρονος εμφανίζεται να κάθεται χαμογελαστός στο αυτοκίνητο που τον πήρε από το δικαστήριο μετά την ανακοίνωση της απόφασης. Σε άλλο απόσπασμα μιλάει για τους εφιάλτες από τους οποίους λέει ότι υποφέρει σήμερα.

 

 

Ο Κάιλ Ρίτενχαους σκότωσε δύο άνδρες, 26 και 38 ετών, και τραυμάτισε έναν τρίτο στις 23 Αυγούστου 2020 στην πόλη της Κενόσα, στο Ουισκόνσιν, με ημιαυτόματο όπλο με το οποίο είχε εφοδιαστεί για να βγει μαζί με ένοπλες ομάδες για να «προστατεύσει» τα καταστήματα κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων κατά του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας.

 

Ο νεαρός, που έγινε ο αγαπημένος κύκλων της αμερικανικής δεξιάς, επέμεινε ότι βρισκόταν σε νόμιμη άμυνα…

 

 

Η ανακοίνωση της δικαστικής απόφασης προκάλεσε τοπικού χαρακτήρα διαδηλώσεις στην Νέα Υόρκη, το Σικάγο και το Πόρτλαντ του Ορεγκον, όπου ξέσπασαν συγκρούσεις με την αστυνομία. Οι υποστηρικτές της οπλοκατοχής χαιρέτισαν την απόφαση.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί αυτοί οι «άνθρωποι» που σκότωσε ο νεαρός Κάιλ έτυχε να έχουν ΒΑΡΕΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΜΗΤΡΩΑ, και, όλως «τυχαίως», ΚΑΠΟΙΟΙ τον έβγαλαν ΠΡΟΩΡΑ από την φυλακή (δηλαδή, με δικηγόρους και λεφτά του…ΣΟΡΟΣ) για να συμμετάσχουν σε αυτές τις «διαδηλώσεις». Ένας από αυτούς, λοιπόν, έτυχε να είναι μεγάλος…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ που είχε ΒΙΑΣΕΙ….5 ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, τουλάχιστον!!! ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ;;;…

Δείτε τώρα το πιο πρόσφατο βίντεο του πυροβολισμού από το FOX NEWS που κυκλοφόρησε ΣΗΜΕΡΑ, την επομένην της δίκης….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr