Home Κορωνοϊος Ο ιδρυτής του ΠΟΦ Klaus Schwab ανακοινώνει τώρα το έργο της «Μεγάλης Αφηγήσεως : «Η κανονική ζωή δεν πρόκεται να επιστρέψει ποτέ»

Ο ιδρυτής του ΠΟΦ Klaus Schwab ανακοινώνει τώρα το έργο της «Μεγάλης Αφηγήσεως : «Η κανονική ζωή δεν πρόκεται να επιστρέψει ποτέ»

by _
0 comment 184 views
Ο ιδρυτής του ΠΟΦ Klaus Schwab ανακοινώνει το έργο της «Μεγάλης Αφηγήσεως» : «Η κανονική ζωή δεν θα επιστρέψει ποτέ»
Ο ιδρυτής του ΠΟΦ Klaus Schwab ανακοινώνει το έργο της «Μεγάλης Αφηγήσεως» : «Η κανονική ζωή δεν θα επιστρέψει ποτέ»

Ο ιδρυτής του ΠΟΦ Klaus Schwab ανακοινώνει τώρα το έργο της «Μεγάλης Αφηγήσεως : «Η κανονική ζωή δεν πρόκεται να επιστρέψει ποτέ»


Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab (Κλαούς Σβάμπ) ανακοίνωσε ένα ακόμη έργο της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» που ονομάζεται «η Μεγάλη Αφήγηση» κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής στο Ντουμπάι την περασμένη εβδομάδα.

«Είμαστε εδώ για να αναπτύξουμε τη Μεγάλη Αφήγηση, μια ιστορία για το μέλλον», δήλωσε ο Schwab την Πέμπτη, μαζί με τον Υπουργό Υπουργικών Υποθέσεων των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Mohammad Abdullah Al-Gergawi.

«Για να διαμορφώσεις το μέλλον, πρέπει πρώτα να φανταστείς το μέλλον, πρέπει να σχεδιάσεις το μέλλον και μετά να το εκτελέσεις».

«Εδώ, νομίζω ότι τις επόμενες δύο ημέρες, θα δούμε πώς φανταζόμαστε, πώς σχεδιάζουμε, πώς εκτελούμε τη μεγάλη αφήγηση, πώς ορίζουμε την ιστορία του κόσμου μας για το μέλλον», πρόσθεσε ο Schwab.

Το Infowars.com αναφέρει: Ο Schwab κατηγόρησε τους «εγωκεντρικούς» ανθρώπους και την «πολυπλοκότητα του κόσμου» για την αδυναμία των παγκοσμιοποιητών να ελέγξουν πλήρως το μέλλον της ανθρωπότητας.



«Οι άνθρωποι έχουν γίνει πολύ πιο εγωκεντρικοί, και ως ένα βαθμό, εγωιστές. Σε μια τέτοια κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολο να δημιουργηθεί ένας συμβιβασμός γιατί η διαμόρφωση του μέλλοντος, ο σχεδιασμός του μέλλοντος συνήθως χρειάζεται μια κοινή βούληση των ανθρώπων», είπε στο κοινό.

«Ο κόσμος έχει γίνει τόσο πολύπλοκος. Οι απλές λύσεις για πολύπλοκα προβλήματα δεν αρκούν πλέον».

«Σήμερα δεν υπάρχει πλέον διαχωρισμός μεταξύ των κοινωνικών, πολιτικών, τεχνολογικών και των οικολογικών – όλα είναι συνυφασμένα», πρόσθεσε.



Περιγράφοντας την ιστορία του ΠΟΦ, ο Scwhab ισχυρίστηκε επίσης ότι η «τέταρτη βιομηχανική επανάσταση» του οργανισμού θα «ωφελήσει» την ανθρωπότητα, αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του Great Reset για να αποβιομηχανοποιηθεί η Δύση στο όνομα της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.

Μην ξεχνάτε τα δικά μας άρθρα για τον Σβάμπ, ιδιαίτερα σε σχέση με τον αρχι-ΠΡΟΔΟΤΗ και ΓΕΓΟΝΚΤΟΝΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΔΟΣ….ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ο οποίος υποστηρίζει 100 τοις 100 την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» του ΠΟΦ που σημαίνει το….ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

Ο Μητσοτάκης είναι σε πλακάκια με αυτούς αρχι-εγκληματίες εδώ και ΧΡΟΝΙΑ.

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας για περισσότερα….

Ατζέντα 21 & Μεγάλη Επανεκκίνηση – 11 Εκατ. Ανεμογεννήτριες μέχρι το 2050! Η Σύνδεση Κλάους Σβάμπ &…ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

ΒΟΜΒΑ: Ο Κούλης είναι σε πλακάκια με τούς ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ελιτιστές που είχαν στήσει την ΑΠΑΤΗ του κορωναϊου τον Οκτ. πέρσι!

Έκπληξη για τους Πουτινιάρηδες – ΕΠΙΣΗΜΗ πλέον η συμμετοχή της Ρωσίας στην…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!!

_______

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/wef-founder-klaus-schwab-announces-great-narrative-project-normal-life-is-never-returning/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr