Home ΗΠΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ – Αναγκάζεται τώρα η διοίκηση Μπάιντεν να αναστέλλει την εντολή εμβολιασμού για τις επιχειρήσεις!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ – Αναγκάζεται τώρα η διοίκηση Μπάιντεν να αναστέλλει την εντολή εμβολιασμού για τις επιχειρήσεις!!!

by _
0 comment 159 views

Photo: REUTERS/Kevin Lamarque

ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ – Αναγκάζεται τώρα η διοίκηση Μπάιντεν να αναστέλλει την εντολή εμβολιασμού για τις επιχειρήσεις!!!


Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο ΕΚΤΑΚΤΟ – Τα δικαστήρια και ο OSHA αναστέλλουν την πρωτοβουλία Μπαϊντεν για την εντολή εμβολίου!!! – Η εντολή του 5ου Περιφεριακού Δικαστήριου για το εμβόλιο στο χώρο εργασίας θέτει «σοβαρά νομοθετικά και συνταγματικά ζητήματα» σας γράψαμε πως τόσο τα δικαστήρια όσο και η μεγάλη κρατική υπηρεσία OSHA έχουν αναστείλει την πρωτοβουλία Μπαϊντεν για την εντολή εμβολίου.

Διαβάστε το εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/11/17/%ce%b5%ce%ba%cf%84%

Και τώρα έρχεται ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν να μας επιβεβαιώσει αυτό!…

Η επιβολή της εντολής του προέδρου Τζο Μπάιντεν για τα εμβόλια Covid-19 για μεγάλους εργοδότες ανεστάλη, 11 ημέρες αφότου ένα αμερικανικό εφετείο πάγωσε την εντολή για «σοβαρά νομοθετικά και συνταγματικά ζητήματα».

Η Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA, Occupational Safety and Health Administration) ανάρτησε μια ανακοίνωση στον ιστότοπό της, λέγοντας ότι η υπηρεσία ανέστειλε την εφαρμογή και την επιβολή της εντολής εμβολίου για εργοδότες με 100 ή περισσότερους εργαζομένους. Ο OSHA υποστήριξε ότι «παραμένει σίγουρος για την εξουσία του να προστατεύει τους εργαζόμενους σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης», αλλά σημείωσε ότι το 5ο Περιφεριακό Εφετείο των ΗΠΑ έχει διατάξει τη διοίκηση να σταματήσει την επιβολή της εντολής του Μπάιντεν έως ότου εκδοθεί νέα απόφαση.



Η κυβέρνηση είχε προηγουμένως βγάλει έναν προκλητικό τόνο για την απόφαση του δικαστηρίου της 6ης Νοεμβρίου, με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre να λέει στους δημοσιογράφους δύο ημέρες αργότερα ότι οι επιχειρήσεις θα πρέπει να συνεχίσουν να προχωρούν αναγκάζοντας τους εργοδότες και τους υπαλλήλους τους να εμβολιαστούν ή να υποβληθούν σε εβδομαδιαίες δοκιμές.

Το ίδιο δικαστήριο επικύρωσε το πάγωμα της εντολής του στις 12 Νοεμβρίου, καταδικάζοντας την πολιτική ως «εκπληκτικά υπερβολική» και «μοιραία ελαττωματική». Το προσωρινό πρότυπο έκτακτης ανάγκης (ETS, Emergency Temporary Standard ) που χρησιμοποίησε ο OSHA για την εφαρμογή της εντολής χρησιμοποιείται σπάνια για την αποφυγή καταχρήσεως «εξαιρετικής εξουσίας», είπε ο δικαστής Kurt Engelhardt, σημειώνοντας ότι το εργαλείο είχε επιβιώσει από νομικό έλεγχο μόνο μία φορά από την ίδρυση του OSHA το 1971. .



Ο OSHA εξέδωσε το ETS του εμβολίου στις 5 Νοεμβρίου, δίνοντας στους εργοδότες 30 ημέρες για να διατάξουν τους εργαζομένους τους να εμβολιαστούν και 60 ημέρες για να επιτύχουν τη συμμόρφωση των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι είχαν επίσης τη δυνατότητα να υποβληθούν σε εβδομαδιαίες δοκιμές. Δεκάδες αγωγές κατατέθηκαν σχετικά με την εντολή και αυτές οι αξιώσεις συχωνεύθηκαν την Τρίτη στο 6ο Περιφεριακό Ομοσπονδιακό Εφετείο, που εδρεύει στο Σινσινάτι.

Το 6ο Εφετείο θα αποφασίσει για το αν θα μπλοκάρει οριστικά την εντολή και η ηττημένη πλευρά πιθανότατα θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Έντεκα από τους 16 δικαστές του δικαστηρίου που εδρεύει στο Σινσινάτι διορίστηκαν από τους Ρεπουμπλικάνους προέδρους Ντόναλντ Τραμπ και Τζορτζ Μπους. Οι άλλοι πέντε διορίστηκαν από τους Δημοκρατικούς προέδρους Μπαράκ Ομπάμα και Μπιλ Κλίντον.

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/biden-admin-suspends-vaccine-mandate-for-businesses/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr