Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Πούτιν φέρνει πλέον την δολοφονική Pfizer στη….ΡΩΣΙΑ. Θα ξεκινήσει δοκιμές του «φαρμάκου» της εγκληματικής εταιρείας για το Covid-19

Ο Πούτιν φέρνει πλέον την δολοφονική Pfizer στη….ΡΩΣΙΑ. Θα ξεκινήσει δοκιμές του «φαρμάκου» της εγκληματικής εταιρείας για το Covid-19

by _
0 comment 163 views

Ο Πούτιν φέρνει πλέον την δολοφονική Pfizer στη…ΡΩΣΙΑ. Θα ξεκινήσει δοκιμές του «φαρμάκου» της εγκληματικής εταιρείας για το Covid-19

Διαβάστε πως ο δήθεν «αντινεοταξίτης» και «Ορθόδοξος» ΠΟΥΤΙΝ συνεχίζει την μεγάλη ΑΠΑΤΗ του COVID-19 στην Ρωσία και τούτο επιτρέποντας στην ΓΕΝΟΚΤΟΚΟ PFIZER να ξενικήσει δοκιμές για ένα ΨΕΥΤΙΚΟ «φάρμκο» για τον ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊό. Θα δείτε πως και αυτό το «φάρμακο» θα αρχίσει να προκαλεί και παρενέργειες αλλά και..ΘΑΝΑΤΟ σε όσους το παίρνουν, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ της Pfizer!!!…

Σύμφωνα με σημερινό άρθρο του RT με τίτλο Η Ρωσία θα ξεκινήσει δοκιμές αμερικανικού φαρμάκου για τον Covid-19, διαβάζουμε τα εξής….

Του Jonny Tickle

Η Ρωσία χορήγησε άδεια στην αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Pfizer για τη διεξαγωγή κλινικών δοκιμών του Paxlovid, ενός πειραματικού φαρμάκου που θεωρείται ότι μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου μετά τη μόλυνση από τον Covid-19.

Αυτό σύμφωνα με τη ρωσική εφημερίδα Vedomosti, η οποία αποκάλυψε ότι η μελέτη θα διενεργηθεί σε ενήλικες που έχουν έρθει σε επαφή με συμπτωματικούς ασθενείς με κορωνοϊό στο σπίτι τους. Ενενήντα άτομα θα συμμετάσχουν στη δοκιμή ως μέρος ευρύτερων δοκιμών τρίτης φάσης, συμπεριλαμβανομένων 7.000 ατόμων από όλο τον κόσμο.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Pfizer ανέφερε θετικά αποτελέσματα από μια δοκιμή φάσης 2/3, η οποία διαπίστωσε ότι το φάρμακο μειώνει τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου κατά 89% σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο σε μη νοσηλευόμενους ενήλικες υψηλού κινδύνου με Covid-19.



Παρά το γεγονός ότι το Paxlovid δεν έχει ακόμη εγκριθεί, έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον μεταξύ των παγκόσμιων κυβερνήσεων. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη παραγγείλει 250.000 μαθήματα και αρχίζει να αποθηκεύει αποθέματα, και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το 2022. Η Αυστραλία έχει επίσης αγοράσει μια μεγάλη παρτίδα του φαρμάκου.

Το Paxlovid είναι το πρώτο από του στόματος χορηγούμενο πειραματικό φάρμακο που δοκιμάστηκε για τη θεραπεία του Covid-19. Λειτουργεί αναστέλλοντας τη δραστηριότητα ενός ενζύμου, καθιστώντας αδύνατη την αναπαραγωγή του ιού. Σχεδιάζεται να χρησιμοποιηθεί σε άτομα που έχουν εκτεθεί στον Covid-19, επιτρέποντάς τους να τον νικήσουν πριν από την εμφάνιση σοβαρών συμπτωμάτων.

Πηγή >> https://www.rt.com/russia/540418-us-pfizer-trials-covid19/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr