Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Απίστευτη «προφητική» δήλωση Κίσινγκερ το ’09 στον ΠΟΥ για τα εμβόλια: «Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει»

Απίστευτη «προφητική» δήλωση Κίσινγκερ το ’09 στον ΠΟΥ για τα εμβόλια: «Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει»

by _
0 comment 909 views

Henry Kissinger, photographed in New York City on March 11 (Grant Cornett)

Απίστευτη «προφητική» δήλωση Κίσινγκερ το ’09 για τα εμβόλια: «Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Νοεμ., 10:10, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Δημοσιεύθηκε και στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ στις 18 Νοεμ. 2021…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι είχε δηλώσει ο ίδιος ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -και όλου του κόσμου εδώ που τα λέμε– ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ για τα σχέδια της Ελίτ να υποβάλουν στο μέλλον….ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ στους λαούς όλων των εθνών!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ είχε πει για τα…ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ σε σχέση με αυτό μεγάλο….ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που τυχαίνει να είναι σε εξέλιξη…ΣΗΜΕΡΑ…ΤΩΡΑ!!!….

«Μόλις το κοπάδι αποδεχτεί τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, το παιχνίδι έχει τελειώσει. Θα δεχτούν το οτιδήποτε – αναγκαστική δωρεά αίματος ή οργάνων – «για το κοινό καλό». Μπορούμε να τροποποιήσουμε γενετικά τα παιδιά και να τα στειρώσουμε — «για το κοινό καλό». Ελέγξτε το μυαλό των προβάτων και ελέγχετε το κοπάδι. Οι κατασκευαστές εμβολίων πρόκειται να βγάλουν δισεκατομμύρια. Και πολλοί από εσάς σε αυτήν την αίθουσα είστε επενδυτές. Είναι μια μεγάλη κατάσταση win-win. Αραιώνουμε το κοπάδι και το κοπάδι μας πληρώνει για… «υπηρεσίες εξόντωσης».
– Ένα απόσπασμα μιας ομιλίας του Χένρι Κίσινγκερ ενώπιον του συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την Ευγονική στις 25 Φεβρουαρίου 2009
“Once the herd accepts mandatory vaccinations, it is game over. They will accept anything – forcible blood or organ donation — “for the greater good”. We can genetically modify children and sterilize them—“for the greater good”. Control the minds of the sheep and you control the herd. Vaccine makers stand to make billions. And many of you in this room are investors. It’s a big win-win situation. We thin out the herd and the herd pays us for “extermination services.”
-A quote from a speech by Henry Kissinger to the world health organization council on eugenics on February 25, 2009

Ιδού η πηγή ..

Αν είσαι Έλληνας και έχεις κάνει τα εμβόλια ή σκέφτεσαι για το εάν θα πρέπει να τα κάνεις ή όχι, να θυμάστε ότι ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ που σου τα ετοίμασα από την αρχή είναι τυχαίνει να είναι ένας μακροχρόνιος πολέμιος του….ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ο οποίος είπε πει προ ετών ότι….

Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι’ αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή.
-Απόσπασμα ομιλίας του Henri Kissinger στην Ουάσινγκτον τον Σεπτέμβρη του 1974.

Βέβαια, τα ΜΜΕ προσπαθούν εδώ και χρόνια να διαψεύσουν αυτήν την δήλωση του Κίσινγκερ, όπως έχουν επιχειρήσει να βγάλουν ως «ψευδή» την παραπάνω δήλωσή του στον ΠΟΥ. Αυτό όμως που ΔΕΝ μπορούν να διαψεύσουν είναι το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο Κίσινγκερ ήταν χρόνια πίσω από την μυστική ατζέντα της Ελίτ για την…ΕΥΓΟΝΙΚΗ, την…ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, την….ΨΕΥΤΟ-πανδημία του AIDS (προετοιμάζοντάς την από την δεκ. του´60 και μετά) και ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο Χένρυ Κίσινγκερ πίσω από το…AIDS & τον αποπληθυσμό μαζί με την ελίτ!!! για περισσότερα.

Διαβαστε ακόμη «Δημιούργησα το AIDS για να ξεκληρίσω εσκεμμένα την ανθρωπότητα!» (ΒΙΝΤΕΟ) –
Σοκ από την ομολογία του Δρ. Robert Gallo. Ο ο Dr Robert Gallo ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ και τον…ΔΡ ΦΑΟΥΤΣΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ AIDS!!!

 

Ήταν ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ που είχε πει προ ετών…

«Η μείωση του πληθυσμού θα πρέπει να είναι η υψηλότερη προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής [των ΗΠΑ] προς τον τρίτο κόσμο, επειδή η οικονομία των ΗΠΑ θα απαιτεί μεγάλες και αυξανόμενες ποσότητες ορυκτών από το εξωτερικό, ειδικά από λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες».

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr