Home Greek News Ωθούν τον κόσμο στα όριά του! Σαρηγιάννης: «Rapid test για τους ανεμβολίαστους ΚΑΙ στα σούπερ μάρκετ»

Ωθούν τον κόσμο στα όριά του! Σαρηγιάννης: «Rapid test για τους ανεμβολίαστους ΚΑΙ στα σούπερ μάρκετ»

by _
0 comment 118 views

Ωθούν τον κόσμο στα όριά του! Σαρηγιάννης: «Rapid test για τους ανεμβολίαστους ΚΑΙ στα σούπερ μάρκετ»


Ποιά είναι όμως τα περιβόητα “όρια” του κόσμου;;;;

Κορύφωση με 7.400 κρούσματα αρχές Δεκέμβρη με πτώση στα 2.500 έως την Πρωτοχρονιά «βλέπει» ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης και ζητά με τη σειρά του νέα μέτρα και τεστ για ανεμβολίαστους στα σούπερ μάρκετ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο Πρώτο Πρόγραμμα, ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης:

«Η ασφάλεια στους κλειστούς χώρους είναι ο κρίσιμος κρίκος προκειμένου να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης, γι’ αυτό καλό θα ήταν οι ανεμβολίαστοι να κάνουν rapid test ακόμα και για τα σούπερ μάρκετ».

Αυτή την στιγμή είμαστε σε μια ήπια μείωση της αύξησης. Περιμένουμε μια κορύφωση στις αρχές Δεκεμβρίου πανελλαδικά, από 1η μέχρι 3 Δεκεμβρίου, της τάξεως των 7.400 κρουσμάτων μάξιμουμ σαν κυλιόμενο εβδομαδιαίο μέσο όρο, άρα πολύ πιο κάτω από τις 9.000-10.000 που έχουν συζητηθεί και αυτό οφείλεται στην αύξηση των τεστ».

Πηγή  >> https://www.el.gr/ygeia/othoyn-ton-kosmo-sta-oria-toy-sarigiann/?fbclid=IwAR3vvoSJfl6syo7orli7qj-7eB0SPajgK40Vz1_bcuKhV52YkiX4ZFmGpc8

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr