Home Greek News Φήμες παντού ότι ΠΕΘΑΝΕ η γυναίκα του Άλμπερτ Μπουρλά από το μπόλι!!!

Φήμες παντού ότι ΠΕΘΑΝΕ η γυναίκα του Άλμπερτ Μπουρλά από το μπόλι!!!

by _
0 comment 344 views

Φήμες παντού ότι ΠΕΘΑΝΕ η γυναίκα του Άλμπερτ Μπουρλά από το μπόλι!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Νοεμβρίου 2021 στις 23:15 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Η είδηση για τη σύλληψη του Δ.Σ. της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά δεν είναι η μόνο φήμη που απασχολεί εκατομμύρια στο Διαδίκτυο εδώ και μέρες καθώς υπάρχει ΝΕΑ ΑΝΑΦΟΡΑ πως πέθανε….Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΛΙ!!!….

Μετά τη διάδοση του ισχυρισμού σχετικά με τη σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου της Pfizer Albert Bourla από το FBI την περασμένη εβδομάδα, το conservativebeaver.com δημοσίευσε ένα άλλο άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται ότι η σύζυγος του Bourla, Myriam Bourla (Μύριαμ Μπουρλά) «πέθανε από επιπλοκές του εμβολίου COVID-19»!!!

Ο ιστότοπος, ο οποίος αυτοχαρακτηρίζεται ως αντιστασιακή εφημερίδα, ισχυρίζεται ότι είναι πλέον διαθέσιμος στο διαδίκτυο και παρέχει “Συντηρητικές ειδήσεις, καναδικού στυλ”.

Αποκαλώντας το άρθρο ως «αποκλειστικό του Beaver», η πύλη απέδωσε την είδηση του θανάτου της Myriam Bourla στον «γιατρό της» και ισχυρίστηκε ότι «πέθανε στην Εντατική του Νοσοκομείου New York-Presbyterian Lawrence» λόγω «επιπλοκών από το εμβόλιο Pfizer. ”

Σύμφωνα με το conservativebeaver.com…

Η Myriam Bourla ζούσε στο προάστιο Scarsdale της Νέας Υόρκης με τον σύζυγό της. Όπως πολλοί άλλοι, η Μπουρλά εξέφρασε σκεπτικισμό για την πειραματική ένεση του συζύγου της, αρνούμενη αρχικά να την κάνει. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Scarsdale 10583, η Bourla δήλωσε ότι ενώ ήταν «περήφανη» για τη δουλειά που έκανε ο σύζυγός της, αρνήθηκε αρχικά να κάνει το εμβόλιο, δηλώνοντας ότι «δεν ήρθε ακόμη η σειρά της».

Θα θυμάστε επίσης το γεγονός ότι ο κ. Μπουρλά εξακολουθεί να αρνείται να κάνει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ εμβόλιο!!!

Δείτε τώρα το δημοσίευμα…..

______________

 

_____________

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια αρχειοθετημένη έκδοση του άρθρου εδώ.

Αρκετοί χρήστες του Facebook δημοσίευσαν την είδηση του θανάτου του Μπούρλα επικαλούμενοι το άρθρο του Conservative Beaver.

Δείτε τώρα μερικές από τις αναρτήσεις στο Facebook και Twitter για αυτό το θέμα…

Η είδηση του θανάτου του Μπούρλα μεταδόθηκε επίσης από ένα ιστολόγιο που ονομάζεται The Arts of Entertainment, το οποίο περιγράφει τον εαυτό του ως «Τελευταία νέα για Νεκρούς και Νεκρολόγια – Καθημερινή ενημέρωση ειδήσεων συμπεριλαμβανομένων εγκλημάτων και ειδήσεων που σχετίζονται με ατυχήματα», στη σελίδα του στο Facebook.

Σε αντίθεση με το άρθρο του Conservative Beaver με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου, βρήκαμε ένα tweet του Albert Bourla που έλεγε: «Απολαύω τη στιγμή με τη γυναίκα μου και την Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Pfizer», σε μια τελετή βράβευσης που διοργάνωσε το Atlantic Council -μια αμερικανική δεξαμενή σκέψης που εργάζεται στο πεδίο. των Διεθνών Σχέσεων.

ΩΣΤΟΣΟ, δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ στο Διαδίκτυο φωτογραφίες του Μπουρλά και της συζύγου του στην συγκεκριμένη τελετή βράβευσης! Άρα, μπορεί να είναι …ΠΑΛΙΑ η παραπάνω φωτογραφία που δημοσίευσε ο Μπουρλά στο προφίλ του στο Twitter.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΩ;;; ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ  Conservative Beaver  πρόκειται για ψευδή είδηση ενος μικρού και ασήμαντου σάιτ που κυκλοφορεί fake news, κτλ., τότε ΓΙΑΤΙ όλα τα μεγάλα ειδησικά σάιτ του κόσμου ασχολούνται με αυτό  εδώ και μέρες προσπαθώντας να διαψεύσουν την είδηση;;; Αυτό μας κάνει εντύπωση!!!

Δείτε τώρα το εξής στιγμιότυπου οθόνης που βγάλαμε για την αναζήτηση με τις λέξεις-κλειδιά “Albert Bourla, wife, COVID vaccine” από την Google για να καταλάβετε….

—————–

_________

Και τέλος, πριν από λίγες ημέρες βγάλαμε ένα άρθρο με τίτλο Πλήθος αναφορών ότι συνελήφθη ο…ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ της Pfizer, κατηγορούμενος για απάτη!!! που είχε να κάμει με ένα άλλο άρθρο του προαναφερθέντος σάιτ, Conservative Beaver, ότι ο Μπουρλά είχε συλληφθεί από το FBI  για τα εγκλήματά του.

Λίγες μερές μετά, και όπως γράψαμε στο άρθρο μας με τίτλο Προβάλλει τον ίδιο τον εαυτό του ο τρελο-Μπουρλά στους αρνητές: «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όσοι διαδίδουν παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια Covid». ΧΑΧΑΧΑ!!!, βγαίνει τελικά στην επιφάνεια ο Μπουρλά και αρχίζει ξαφνικά να επιδίδεται σε μια λεκτική έξαρση κατά των ανεμβολίαστων λέγοντας, ουσιαστικά, ότι όσοι μιλάνε εναντίον των εμβολίων είναι…«εγκληματίες»! Αλλά αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση είναι το γεγονός πως, στη δήλωσή του, ο Μπουρλά λέει ότι έχει ξεκινήσει πλέον μια συνεργασία με το….FBI για την παρακολούθηση αυτών των «σκοτειών τύπων». Μιλάμε για…ΙΔΙΟ FBI, που σύμφωνα με το Conservative Beaver, είχε προβεί σε σύλληψη του Μπουρλά μόλις λίγες μέρες πριν!!!

Άρα, τι μπορούμε να συμπεράνουμε επ ‘ αυτού, ότι έκανε κάποιου είδους συμφωνία με το FBI ο Μπουρλά για να σώσει το δικό του πετσί;;; Το θέμα φαίνεται λίγο περίπλοκο, το ξέρουμε, αλλά ο συχρονισμός όλων αυτών προαναφερόμενων γεγονότων γύρω από τον Μπουρλά προκαλούν και σάλο αλλά και ενδιαφέρον να πούμε το λιγότερο!!!

Ακούστε το συγκεκριμένο κομμάτι στο παρακάτω ηχητικό από το 10:25 και μετά…

_____

-με πληροφορίες από >> https://newschecker.in/fact-check/article-claiming-pfizer-ceos-wife-has-died-is-a-hoax

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr