Home ΚΟΣΜΟΣ “Kill The Bill” – Πορεία Χιλιάδων Αυστραλών ενάντια στις Εξουσίες της Βικτώριας για τον COVID

“Kill The Bill” – Πορεία Χιλιάδων Αυστραλών ενάντια στις Εξουσίες της Βικτώριας για τον COVID

by _
0 comment 214 views

“Kill The Bill” – Πορεία Χιλιάδων Αυστραλών ενάντια στις Εξουσίες της Βικτώριας για τον COVID


Σε μια προσπάθεια να κρατήσει μακριά την «πανδημία» του ιού, η κυβέρνηση της Αυστραλίας επέβαλε δρακόντεια lockdown και εντολές εμβολίων στους πολίτες της. Τα σκληρά μέτρα γίνονται ένας μη βιώσιμος τρόπος για τους πολιτικούς να κυβερνήσουν τη χώρα καθώς η αυξανόμενη δυσαρέσκεια μεταξύ των Αυστραλών φαίνεται καθώς βγαίνουν στους δρόμους στη Μελβούρνη.

Η αστυνομία της Βικτώριας δεν αποκάλυψε το μέγεθος του πλήθους, αλλά αν κρίνουμε από φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χιλιάδες διαδηλωτές παρατάχθηκαν στους δρόμους της κεντρικής επιχειρηματικής περιοχής (CBD) της Μελβούρνης το Σάββατο, διαμαρτυρόμενοι ειρηνικά για τις νέες, προτεινόμενες εξουσίες της βικτωριανής κυβέρνησης για την πανδημία και τα μέτρα εμβολιασμού.

Σύμφωνα με τους The Epoch Times, ο προτεινόμενος νόμος για τον COVID θα έδινε στον πρωθυπουργό Daniel Andrews «άνευ προηγουμένου εξουσία» να κηρύξει πανδημία και να επιβάλει lockdown. Τότε θα μπορούσε να επιτρέψει στον εαυτό του να υπαγορεύει εξουσίες έκτακτης ανάγκης για έως και τρεις μήνες. Δεν υπήρχε όριο για το χρονικό διάστημα που θα μπορούσαν να παραταθούν οι εξουσίες έκτακτης ανάγκης.

Σε μια φιλελεύθερη δημοκρατία, οι Αυστραλοί δεν έχουν δει ποτέ αυτό το είδος ελέγχου στη διάρκεια της ζωής τους και είναι εξοργισμένοι. Σήμερα, το πλήθος φώναζε “Kill The Bill”, “Σκότωσε το Νομοσχέδιο”, δηλαδή, και “απόλυσε τον Νταν Άντριους” καθώς σταμάτησαν τμήματα του CBD κλείνοντας δρόμους και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μεγάλες ουρές διαδηλωτών εκτείνονταν από την Κρατική Βιβλιοθήκη της Βικτώριας μέχρι το Κοινοβούλιο στην οδό Spring Street.

Σημειωτέον από το GreekNewsOnDemand.com – Το «Σκοτώστε το νομοσχέδιο» στα Αγγλικά, «Kill the Bill (το Bill σημαίνει νομοσχέδιο)» ακούγεται σαν ένα πολύ έξυπνο λογοπαίχνιον γιατί μπορεί να εκληφθεί και ως…”Kill the Bill [Gates]”, ήτοι, «Σκοτώστε τον…ΜΠΙΛ (ΓΚΕΪΤΣ)»!!!



Η Rebel News ανέφερε ότι «δεκάδες χιλιάδες συγκεντρώθηκαν» στη σημερινή διαμαρτυρία.

Ο Craig Kelly, βουλευτής του Κόμματος της Ενωμένης Αυστραλίας για το Division of Hughes, NSW, σηκώθηκε υπέρ της ελευθερίας και ενώθηκε με τους συμπατριώτες του στη διαδήλωση. Ο ίδιος έγραψε στο Twitter, «ενωμένοι στεκόμαστε, ενάντια στην τυραννία, στους δικτάτορες, ενάντια στους καταπατητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ενάντια σε αυτούς που μας καταπιέζουν», προσθέτοντας, «ώρα να σκοτώσουμε τον νόμο».



Ένας άλλος πολιτικός, ο ηγέτης των Φιλελευθέρων της Άνω Βουλής Ντέιβιντ Ντέιβις, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο του πρωθυπουργού για την πανδημία «αρπαγή εξουσίας».

«Θα ενθάρρυνα τους κατοίκους της Βικτώριας να πολεμήσουν σε κάθε επίπεδο ενάντια στο τρομερό νομοσχέδιο του Ντάνιελ Άντριους για την πανδημία… αλλά θα πρέπει να κάνουν γνωστές τις απόψεις τους με ειρηνικό, ήρεμο και λογικό τρόπο», είπε ο Ντέιβις στους δημοσιογράφους.

Η διαμαρτυρία του Σαββάτου είναι η τελευταία από μια σειρά διαδηλώσεων στη Μελβούρνη από τότε που επιβλήθηκαν τα lockdown στις αρχές του 2020.

Οι τρέχουσες συνθήκες έκτακτης ανάγκης πρόκειται να λήξουν τον Δεκέμβριο. Εάν οι συνθήκες έκτακτης ανάγκης παραταθούν για άλλη μια φορά, η δυσαρέσκεια προς την κυβέρνηση θα συνεχίσει να βράζει.

Πηγή >> https://www.zerohedge.com/political/kill-bill-thousands-australians-march-against-victorias-covid-powers

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr