Home ΚΟΣΜΟΣ Αρχίζει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Moderna να δοκιμάζει το πειραματικό μπόλι Covid σε βρέφη ηλικίας 6 μηνών…!!!

Αρχίζει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Moderna να δοκιμάζει το πειραματικό μπόλι Covid σε βρέφη ηλικίας 6 μηνών…!!!

by _
0 comment 204 views

Αρχίζει η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Moderna να δοκιμάζει το πειραματικό μπόλι Covid σε βρέφη ηλικίας 6 μηνών…!!!

Photo: Reuters


Η εταιρεία βιοτεχνολογίας Moderna Therapeutics ξεκίνησε επίσημα τις δοκιμές μεγάλης κλίμακας του πειραματικού της εμβολίου COVID-19 για τα μικρότερα παιδιά της Αμερικής.

Από τα «τέλη Οκτωβρίου», η κλινική δοκιμή της Moderna – με το όνομα KidCOVE – ξεκίνησε τη φάση ΙΙΙ, η οποία δοκιμάζει την αμφιλεγόμενη τεχνολογία εμβολίου mRNA σε παιδιά ηλικίας μεταξύ 6 μηνών και 5 ετών. Θα διεξαχθεί σε 79 τοποθεσίες σε 13 πολιτείες και θα περιλαμβάνει συνολικά περίπου 13.250 συμμετέχοντες.

Οι φάσεις I και II της δοκιμής, οι οποίες δοκιμάστηκαν σε ηλικίες 12-17 και 5-11 ετών – αντίστοιχα, ολοκληρώθηκαν τους τελευταίους μήνες.

Τώρα, οι ερευνητές στρέφονται σε νήπια και βρέφη για να πραγματοποιήσουν τα πειράματά τους!

Τώρα, οι ερευνητές στρέφονται σε νήπια και βρέφη για να πραγματοποιήσουν τα πειράματά τους – και να έχετε κατά νου ότι το ποσοστό θνησιμότητας από τον Covid-19 για παιδιά ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ηλικίας είναι ουσιαστικά ΜΗΔΕΝ.



Αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Moderna από το να προκαλεί φόβο στους γονείς για τα παιδιά τους που αρρώστησαν -τάχα μου– από τον ιό.

Από τον ιστότοπο KidCove:

«Ο πρωταρχικός σκοπός της μελέτης KidCOVE είναι να ελέγξει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της μελέτης, που ονομάζεται mRNA-1273, που μπορεί να προστατεύσει τα παιδιά ηλικίας από 6 μηνών έως < 12 ετών από το να αρρωστήσουν εάν έρθουν σε επαφή με το SARS- CoV-2, που προκαλεί COVID-19».



Τα παιδιά που συμμετέχουν στην κλινική δοκιμή θα λάβουν δύο δόσεις στο άνω μέρος του βραχίονα με διαφορά περίπου 28 ημερών και στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψουν στο σημείο της μελέτης για «τουλάχιστον τέσσερα ραντεβού παρακολούθησης» τους επόμενους 13 μήνες, σύμφωνα με το KidCOVE.

Προς το παρόν, η αμφιλεγόμενη μελέτη KidCOVE της Moderna έχει λάβει ελάχιστη προσοχή στα εθνικά μέσα ενημέρωσης. Πρόσφατα υπήρξε κάποια τοπική ειδησεογραφία, αλλά η πλειονότητα της κάλυψης ήταν δελτία τύπου από ιατρικές εγκαταστάσεις που διεξάγουν τις δοκιμές.

——

-με πληροφορίες από > https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/final-frontier-moderna-begins-testing-experimental-covid-jab-infants-young-6-months-old/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr