Home ΗΠΑ Ο FDA ανασύρει εκατομμύρια κιτ δοκιμών για τον COVID λόγω ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων…!!!

Ο FDA ανασύρει εκατομμύρια κιτ δοκιμών για τον COVID λόγω ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων…!!!

by _
0 comment 222 views

Image Credit: PATRICK HAMILTON/AFP /AFP via Getty Images

Ο FDA ανασύρει εκατομμύρια κιτ δοκιμών για τον COVID λόγω ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων

από το RT / 12 Νοεμβρίου 2021, 9:53 π.μ


Τα “υψηλότερα από τα αποδεκτά” ψευδώς θετικά αποτελέσματα ενεργοποιούν τον “πιο σοβαρό τύπο ανάκλησης”…

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ εξέδωσε «το πιο σοβαρό είδος ανάκλησης» για δημοφιλή κιτ οικιακών τεστ που δείχνουν εάν κάποιος έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Τουλάχιστον 2,2 εκατομμύρια προϊόντα μπορεί να έδειξαν ψευδώς θετικά αποτελέσματα.

Περίπου 2.212.335 κιτ που έχουν παραχθεί από την εταιρεία βιοτεχνολογίας Ellume με έδρα την Αυστραλία και διανεμήθηκαν στις ΗΠΑ ενδέχεται να δείχνουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα δοκιμών SARS-CoV-2, ανέφερε σε δήλωση την Πέμπτη η υπηρεσία δημόσιας υγείας.

Ο FDA προειδοποίησε ότι η χρήση ελαττωματικών κιτ «μπορεί να προκαλέσει σοβαρές δυσμενείς συνέπειες για την υγεία ή θάνατο», προσδιορίζοντας την περίπτωση ως «ανάκληση πρώτης κατηγορίας».



Το τεστ αντιγόνου, το οποίο ανιχνεύει πρωτεΐνες του κορωνοϊού, εγκρίθηκε για χρήση έκτακτης ανάγκης από τον FDA πέρυσι. Διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά ηλικίας δύο ετών και άνω και χρησιμοποιεί δείγματα επιχρίσματος που λαμβάνονται από τη μύτη για να ανιχνεύσει εάν κάποιος έχει Covid.

Ορισμένες «συγκεκριμένες παρτίδες», που κατασκευάστηκαν μεταξύ Φεβρουαρίου και Αυγούστου του τρέχοντος έτους, ανακαλούνται τώρα στις ΗΠΑ, με την εταιρεία να λέει ότι έχει συνεργαστεί με τις αρχές για να αφαιρέσει οικειοθελώς τα επηρεαζόμενα τεστ από την αγορά.

Η εταιρεία έχει ζητήσει συγγνώμη «για τυχόν άγχος ή δυσκολίες που μπορεί να έχουν βιώσει [οι πελάτες] εξαιτίας ενός ψευδώς θετικού αποτελέσματος».

Τα «υψηλότερα από τα αποδεκτά» ψευδώς αποτελέσματα, που δείχνουν ότι ένα άτομο έχει κορωνοϊό ενώ στην πραγματικότητα δεν έχει, αναφέρθηκαν στον FDA σε τουλάχιστον 35 περιπτώσεις. Δεν εντοπιστηκαν ψευδώς αρνητικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η ανακριβής διάγνωση θα μπορούσε να έχει απειλητικές για τη ζωή συνέπειες.

=https://www.infowars.com/posts/fda-recalls-millions-of-covid-test-kits-over-false-results/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr