Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Με εντολή Βορίδη, για πρώτη φορά ο εορτασμός των ενόπλων δυνάμεων κι από τα σχολεία…

Με εντολή Βορίδη, για πρώτη φορά ο εορτασμός των ενόπλων δυνάμεων κι από τα σχολεία…

by _
0 comment 229 views

Με εντολή Βορίδη, για πρώτη φορά ο εορτασμός των ενόπλων δυνάμεων κι από τα σχολεία..


Για πρώτη φορά στάλθηκε στα σχολεία εγκύκλιος του Υπουργείου Εσωτερικών για τον εορτασμό των ενόπλων δυνάμεων, ο οποίος θα εορτασθεί λίγες μέρες μετά τη γιορτή του Πολυτεχνείου.

Βρε σατανά Βορίδη, τι σου ήρθε πάλι στο νου;

Πώς το σκέφτηκες κι έστειλες στις Περιφέρειες της χώρας, με εντολή να σταλεί σε όλα τα σχολεία, ανακοίνωση για τον εορτασμό των ενόπλων δυνάμεων στις 21 Νοεμβρίου;

Το διαβολεμένο μυαλό σου σκέφτηκε πώς θα  κάνεις αντιπερισπασμό στον εορτασμό του Πολυτεχνείου που είναι στις 17 Νοεμβρίου, έτσι δεν είναι;

Και είπες να γενικευθεί ο εορτασμός των ενόπλων δυνάμεων που γινόταν κάθε χρόνο, μόνο μεταξύ στρατιωτικών και πολιτειακών παραγόντων.



Τώρα με απόφασή σου, ως Υπουργού Εσωτερικών, θα τον γιορτάσουμε όλοι οι Έλληνες και θα σημαιοστολήσουμε τη χώρα απ’ άκρη σ’ άκρη, όπως ορίζει η εγκύκλιος που έστειλες και θα φωταγωγήσουμε υποχρεωτικά τα καταστήματα όλων των μεγαλουπόλεων.

Θα μου πεις δεν προτείνεις κάτι καινούργιο, γιατί δεν είναι κάτι άλλο από τον εορτασμό των ενόπλων δυνάμεων που κάναμε κάθε 15 Αυγούστου  πριν την επταετία.

Αλλά και επί επταετίας γιορτάζαμε με “ιδιαίτερη λαμπρότητα” την ημέρα αυτή στο Παναθηναϊκό Στάδιο κάθε χρόνο στις 29 Αυγούστου, με στρατιωτικές επιδείξεις, αρματοδρομίες και άλλα ευτράπελα που συνέβαιναν εκείνη την εποχή.



Φέτος βρε αθεόφοβε, είπες να αναβιώσουμε τα παλιά έθιμα και να σημαιοστολίσουμε τη χώρα, να φωταγωγηθούμε και να συμμετέχουμε όλοι σ’ αυτή τη γιορτή, γι’ αυτό κι έστειλες την εγκύκλιο στα σχολεία, πριν ακόμη τους σταλεί η εγκύκλιος για τον εορτασμό της 17ης Νοεμβρίου που πέφτει και νωρίτερα.

Πονηρέ, βρήκες τρόπο να κάνεις ρελάνς  στους προοδευτικούς που σου τη σπάγανε μ’ αυτή τη γιορτή τόσα χρόνια και δεν μπορούσες να κάνεις κάτι.

Τώρα παίρνεις το αίμα σου πίσω

Πηγή >> https://www.politispress.gr/apopseis/me-entoli-voridi-gia-proti-fora-o-eortasmos-ton-enoplon-dynameon-ki-apo-ta-scholeia-toy-krikor-tsakitzian/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr