Home Greek News Δ. Κούβελας: «Δεν είναι δυνατόν μια ασθένεια με θνητότητα 0,2% να μας στοιχίζει περισσότερο από τον καρκίνο με 90%»

Δ. Κούβελας: «Δεν είναι δυνατόν μια ασθένεια με θνητότητα 0,2% να μας στοιχίζει περισσότερο από τον καρκίνο με 90%»

by _
0 comment 233 views

Δ. Κούβελας: «Δεν είναι δυνατόν μια ασθένεια με θνητότητα 0,2% να μας στοιχίζει περισσότερο από τον καρκίνο με 90%»

Νέες «ρουκέτες» από τον καθηγητή φαρμακολογίας του ΑΠΘ


Απασφάλισε ο καθηγητής φαρμακολογίας Δημήτρης Κούβελας λέγοντας για ακόμα μια φορά σημαντικά πράγματα.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην εκπομπή «Ανατρεπτικό Δελτίο» ο καθηγητής αναφέρθηκε στην φαρμακευτική δαπάνη και στην πίεση που ασκήθηκε από τις Big Pharma και τα media σχετικά με τα εμβόλια.

Είπε λοιπόν ο Δ. Κούβελας: «Στην Ελλάδα η φαρμακευτική δαπάνη είναι στα 2 δισεκατομμύρια και τα εμβόλια μας κόστισαν το 25% αυτής. Δεν είναι δυνατόν μία νόσος με θνητότητα 0,2% να απορροφά περισσότερα χρήματα από ότι ο Καρκίνος με θνητότητα 90%»

Πρώτη βόμβα, λοιπόν. Εκτός από την επισήμανση για το  υπέρογκο της δαπάνης για τα εμβόλια(είναι και αυτός ένας λόγος για την πίεση της κυβέρνησης. Τι θα τα κάνει τόσα εμβόλια;) έχουμε και επίσημη παραδοχή πως η θνητότητα από covid19 κυμαίνεται στο 0,2%.

Και συνεχίζει ο καθηγητής λέγοντας: «Ο κόσμος δεν βλέπει πόσοι πέθαναν από κορονοϊό αλλά πόσοι δεν πέθαναν. Δεν είναι δυνατόν να δείχνουμε κάθε μέρα έναν που αυτοκτόνησε θέλοντας να κάνουμε τον κόσμο να πιστέψει ότι όλοι αυτοκτονούν!»



Δεύτερη βόμβα. Γιατί τα κανάλια παίζουν κάθε μέρα τρομοκρατία και καταστροφολογία παρουσιάζοντας κρούσματα και θανάτους καθημερινά εδώ και 2 χρόνια;

Μα για να πειστεί ο κόσμος να πάει να εμβολιαστεί τρομοκρατημένος. Αλλά παρόλη την επικοινωνιακή καταιγίδα ο κόσμος δεν πείθεται…

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του καθηγητή:



Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr