Home Greek News ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!! – ΛΑΙΛΑΠΑ!!! Σήμερα άνοιξε το θέμα «ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ» των παιδιών από το σπίτι – ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΟΠΛΑ!!! – ΛΑΙΛΑΠΑ!!! Σήμερα άνοιξε το θέμα «ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ» των παιδιών από το σπίτι – ΒΙΝΤΕΟ

by _
0 comment 180 views

El.gr: ΛΑΙΛΑΠΑ!!! Σήμερα άνοιξε το θέμα «ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ» των παιδιών από το σπίτι – ΒΙΝΤΕΟ


Έφτασε η ώρα να ακουστεί και αυτό!…

Σε άρθρο του el.gr, είχε προβληθεί διευθυντής δημοτικού σχολείου, ο οποίος είχε δηλώσει:

«Κάνουμε έκκληση στην Ελληνική Πολιτεία, στους Έλληνες βουλευτές και στην Δικαιοσύνη  να προστατεύσει τα παιδιά.

 

Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις του κάθε γονέα. Μας ενδιαφέρουν τα παιδιά, οι μαθητές μας.

 

Να προστατευτεί προνομιακά η υγεία τους (σ.σ. με τα μέτρα που αποφασίζουν οι «ειδικοί») και να μην χειραγωγούνται στην ιδεοληψία του κάθε γονέα. Ο γονέας ας πιστεύει ό,τι θέλει».

 

Πράγματι λοιπόν, σήμερα ακούστηκε σε όλα τα δελτία ειδήσεων, πως γονείς από την Αλιστράτη Σερρών ίσως βρεθούν αντιμέτωποι, ακόμα και με αφαίρεση της γονικής μέριμνας/επιμέλειας των ανήλικων τέκνων τους.



Αυτό όχι ακριβώς, επειδή αρνούνται να στείλουν τα παιδιά σχολείο, αλλά διότι, όπως καταγγέλλουν, διαφωνούν με τα μέτρα προστασίας των self test και της μάσκας που είναι υποχρεωτικά για την παρακολούθηση των μαθημάτων, με τα παιδιά να μην γίνονται δεκτά στο σχολικό συγκρότημα.

Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές που παρακολουθούν την υπόθεση, το παραπάνω μέτρο μπορεί να διαταχθεί σε περίπτωση που διαπιστωθεί σοβαρή παράβαση ή αδυναμία των γονιών να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και επιπλέον διακριβωθεί ότι επίκειται κίνδυνος για την σωματική ή ψυχική υγεία των τέκνων. Γι’ αυτόν τον λόγο, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών έδωσε εντολή να διεξαχθεί κοινωνική έρευνα στην οικία της οικογένειας προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, υπό τις οποίες ασκείται η μέριμνα/επιμέλεια των παιδιών από τους γονείς.

Η έρευνα ανατέθηκε σε δημόσια κοινωνική υπηρεσία με τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος και τα συμπεράσματά της θα προσκομιστούν στην Εισαγγελία για να αποφανθεί για το τι μέλλει γενέσθαι.



Πολλοί ίσως δεν αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι αυτό που ειπώθηκε σήμερα, καθώς ανοίγει πλέον ΚΟΥΒΕΝΤΑ για την παρέμβαση του Κράτους σε όσα σπίτια διαφωνούν με τα μέτρα (ή οι γονείς αδυνατούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, βλ. συνεπιμέλεια), «αρπάζοντας», ει δυνατόν, τα παιδιά από το σπίτι, έτσι ώστε το Κράτος να αναλάβει την «ΜΕΡΙΜΝΑ» για αυτά!

Ο Ασκός του Αιόλου δυστυχώς άνοιξε…



Πηγή >> https://www.el.gr/nea-taxh/atzenta-2030/ligoi-antilamvanontai-tin-lailapa-si/?fbclid=IwAR3GUfyfj-lOGKP3ty4UqVs5-NfUXj06l1AzCNwE7zzc6aBIdurDAdX5WbA

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr