Home ΗΠΑ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ!!! – Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος εξηγεί τη συμμετοχή του σε πορείες του Black Lives Matter

ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ!!! – Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος εξηγεί τη συμμετοχή του σε πορείες του Black Lives Matter

by _
0 comment 185 views

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος εξηγεί τη συμμετοχή του σε πορείες του Black Lives Matter

10 Νοεμβρίου 2021, 18:01 Elena Konstantinova / Μετάφρασις Ελληνιστί του Ιωάννη Κουντούρη του GreekNewsOnDemand.com


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ο Ελπιδοφόρος δεν είναι μόνο Τουρκόφιλος αλλά και υποστηρικτής των Μαύρων ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ των BLACK LIVES MATTER. ΕΛΕΟΣ, δηλαδή!!!…ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ!!!

Ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος είπε ότι δεν είχε καμία αμφιβολία για το ότι θα πάει στην πορεία Black Lives Matter (BLM), καθώς αυτό έχει μια κάποια φαναριώτικη «κληρονομιά».

Ο επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής του Φαναριού των Ηνωμένων Πολιτειών, Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος (Λαμπρινιάδης), εξήγησε γιατί είχε λάβει μέρος στην πορεία του BLM, σύμφωνα με το προφαναριώτικο δημοσίευμα Orthodoxtimes.com.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή του στην υποστήριξη του κινήματος διαμαρτυρίας Black Lives Matter, ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος είπε ότι, «προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη», έχει κάποια «κληρονομιά» από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, «το οποίο ειδικά επί Πατριαρχείου Βαρθολομαίου ανέδειξε τόσο έντονα τα κοινωνικά ζητήματα. ακόμη και για το περιβάλλον, την ανθρώπινη ισότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη δημοκρατία».

«Όλο αυτό για μένα ήταν μια κληρονομιά που λειτούργησε όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσω αν θα περπατούσα με τον Έρικ Άνταμς για τα δικαιώματα των Αφροαμερικανών στην Αμερική και εντελώς αυθόρμητα είπα σε 10 λεπτά «φυσικά, θα πάω»», είπε. ο επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής του Φαναριού στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είπε επίσης ο Ελπιδοφόρος ότι «η διαδήλωση ήταν σε μισή ώρα» και «δεν το σκέφτηκε καθόλου», αλλά απλώς είπε: «Φυσικά και θα πάω». «Έτσι χτίσαμε μια πολύ καλή σχέση» (προφανώς με τους εκπροσώπους του BLM)», συνόψισε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος.



Νωρίτερα, το UOJ είχε γράψει ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακτιβιστές του Black Lives Matter έκαψαν δεκάδες Βίβλους και αρκετές χριστιανικές εκκλησίες. Με τη σειρά του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν επαίνεσε τους Φαναριώτες κληρικούς για την υποστήριξη του κινήματος BLM.

Πηγή > https://spzh.news/en/news/83857-ijerarkh-fanara-v-ssha-obyasnil-svoje-uchastije-v-marshah-blm?fbclid=IwAR2ptsVvrOmlhfUk2KPvgf0BQPD0tS02wFV2p41p5wjTgTYBDxPmovLg0k0

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr