Απόλυτα υγιείς οι δύο στρατιωτικοί ιατροί που αντιστέκονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Οργή για τις διαρροές

Απόλυτα υγιείς οι δύο στρατιωτικοί ιατροί που αντιστέκονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Οργή για τις διαρροές

Απόλυτα υγιείς οι δύο στρατιωτικοί ιατροί που αντιστέκονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Οργή για τις διαρροές

Ο Ε.Μπαϊραμίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Ανέρρωσε πλήρως και ο Ζ.Μπέχλης


Ανέρρωσε πλήρως μέσα σε χρόνο ρεκόρ και έλαβε εξιτήριο από το 401 ΓΣΝΑ ο Συνταγματάρχης Χειρουργός Ευγένιος Μπαϊραμίδης, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε γίνει σημαία των διακινητών εμβολίων ως παράδειγμα νόσησης επειδή δεν εμβολιάστηκε. 

Ο Χειρουργός Συνταγματάρχης ουδέποτε παρουσίασε συμπτώματα περισσότερα από μίας βαριάς γρίπης και σταθερά το οξυγόνο του ήταν περί το 97.

Όπως αναφέρουν άτομα του στενού του περιβάλλοντος η νοσηλεία του υπαγορεύθηκε μόνο για προληπτικούς λόγους καθώς δεν είχε δώσει την πρέπουσα σημασία στα πρώτα αρχικά συμπτώματα και εν συνεχεία παρουσίασε κάποια δύσπνοια με αποτέλεσμα να του παρασχεθεί για ένα-δύο 24ωρα οξυγόνο και να ανακάμψει πλήρως.

«Ο Ε.Μπαϊραμίδης είναι πλέον απόλυτα υγιής (και χωρίς να κινδυνεύει από τα σκευάσματα που λανσάρονται ως εμβόλια)» σημειώνουν οι στενοί του συνεργάτες.

Ένας άλλος στρατιωτικός-γιατρός εκ των ηγετών του κινήματος για την ελεύθερη επιλογή σε ότι αφορά τον εμβολιασμό, ο πλοίαρχος Ζώης Μπέχλης, νόσησε από τον Covid-19 ακόμα πιο ελαφρά από τον Ε.Μπαϊραμίδη και μέσα σε λίγα 24ωρα είχε ανακάμψει και αναρρώσει πλήρως. Συνεργάτες του στο «Κίνημα 21» σημειώνουν ότι ο κίνδυνος του να νοσήσει κάποιος είναι φυσικά υπαρκτός και δεν πρέπει να υποτιμάται ιδιαιτέρως στις ηλικίες άνω των 60-65 ετών, αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ασθένειες που έχουν να κάνουν με το αναπνευστικό.

«Η έγκυρη αντιμετώπιση είναι το καλύτερο μέτρο για να ξεπεράσεις ανώδυνα μια τέτοια περιπέτεια υγείας», λένε χαρακτηριστικά.

Αντίθετα οι συγγενείς του Ε.Μπαϊραμίδη εκφράζουν της οργή και την αγανάκτηση τους από τη διαρροή της πληροφορίας σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ότι ο Συνταγματάρχης είχε νοσήσει και νοσηλευόταν στο 401 και κατηγορούσαν πολιτικά στελέχη του υπουργείου για «απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης προς όφελος των διακινητών εμβολίων της νόσησης του Έλληνα αξιωματικού». Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή > Pro News