Home ΔΙΕΘΝΗ ΦΡΙΚΗ – Έγγραφα του FDA δείχνουν ότι η Pfizer πρόσθεσε κρυφά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ φάρμακο καρδιακής προσβολής στα εμβόλια για τον COVID για τα παιδιά…!!!

ΦΡΙΚΗ – Έγγραφα του FDA δείχνουν ότι η Pfizer πρόσθεσε κρυφά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ φάρμακο καρδιακής προσβολής στα εμβόλια για τον COVID για τα παιδιά…!!!

by _
0 comment 191 views

ΦΡΙΚΗ – Έγγραφα του FDA δείχνουν ότι η Pfizer πρόσθεσε κρυφά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ φάρμακο καρδιακής προσβολής στα εμβόλια για τον COVID για τα παιδιά…!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 11 Noem. 2021, 09:49, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Έχει…ΡΕΝΤΑ απ᾽ό, τι φαίνεται ο Άλμπερτ Μπουρλά όσον αφορά στις εγκληματικές και γενοκτονικές του ενέργειες εις βάρος της ανθρωπότητος. Σε…ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ οφείλονται όλα αυτά από πλευράς του κιου Μπουλά. Εμείς έχουμε ένα…ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ.
Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Προβάλλει τον ίδιο τον εαυτό του ο τρελο-Μπουρλά στους αρνητές: «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ όσοι διαδίδουν παραπληροφόρηση σχετικά με τα εμβόλια Covid». ΧΑΧΑΧΑ!!! ….

Σύμφωνα λοιπόν με το μεγάλο σάιτ InfoWars.com

Νέο έγγραφο που κυκλοφόρησε δείχνει ότι ο γίγαντας των ναρκωτικών Pfizer πρόσθεσε ένα μυστικό φάρμακο καρδιακής προσβολής στην παιδική έκδοση του εμβολίου του για τον κορονοϊό.

Η συμβουλευτική επιτροπή του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) που ψήφισε με 17-0 για την έγκριση των εμβόλων για παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών, ενημερώθηκε ότι η σύνθεση του φαρμάκου για παιδιά περιέχει τρομεθαμίνη (tromethamine, Tris), μια χημική ουσία που μειώνει την οξύτητα του αίματος και σταθεροποιεί τα άτομα που έχουν υποστεί καρδιακή προσβολή.

Χωρίς δεύτερη σκέψη σχετικά με αυτήν την αλλαγή συστατικών, ο FDA χορήγησε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης (EUA) σε αυτό το νέο φάρμακο που θα χορηγείται σε παιδιά ηλικίας έως πέντε ετών.

Αυτό το ενημερωτικό έγγραφο του FDA είχε τίτλο «Αίτημα τροποποίησης της ΕΕ για το εμβόλιο Pfizer COVID-19 για χρήση σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών» (EUA amendment request for Pfizer COVID-19 vaccine for use in children 5 through 11 years of age) και δόθηκε στη συμβουλευτική επιτροπή πριν από την ψήφισή της.

Η FDA ισχυρίζεται ότι διεξήγαγε μια «ενδελεχή και διαφανή αξιολόγηση των δεδομένων», αλλά πώς μπορεί να συμβεί αυτό όταν ολόκληρη η φόρμουλα του τρυπήματος άλλαξε υπό την κάλυψη του σκότους;



Μεταξύ των πολλών παρενεργειών που προκαλούνται από το Tris (τρομεθαμίνη, tromethamine) είναι η αναπνευστική καταστολή, ο τοπικός ερεθισμός, η φλεγμονή των ιστών, η λοίμωξη στο σημείο της ένεσης, η εμπύρετη απόκριση, η χημική φλεβίτιδα, ο φλεβόσπασμος (φλεβικοί σπασμοί), η υπερογκαιμία, η ενδοφλέβια θρόμβωση, η εξαγγείωση (με πιθανή νέκρωση και απολέπιση των ιστών), οι παροδικές μειώσεις των συγκεντρώσεων γλυκόζης στο αίμα, η υπογλυκαιμία και ηπατική νέκρωση με έγχυση μέσω ομφαλικών φλεβικών καθετήρων χαμηλού κενού.

Σύμφωνα με το The Exposé, υπάρχουν «συντριπτικά στοιχεία κατά της ασφάλειας του εμβολίου και τώρα δεν θα έπρεπε ποτέ να είχε χορηγηθεί μια αλλαγή στη φόρμουλα που χρησιμοποιείται σε κλινικές δοκιμές για άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης».

«Αλλάζουν τη συνταγή του τρυπήματος όλη την ώρα, καθώς είναι πειραματικό, για όλες τις ηλικιακές ομάδες», έγραψε ένας σχολιαστής στο Exposé. «Εάν κανείς δεν μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον των φαρμακευτικών εταιρειών, τότε τι θα τις σταματήσει; Η απάντηση είμαστε εμείς».

Δείτε το σχετικό έγγραφο του FDA >> https://www.fda.gov/media/153447/download

______

Πηγή  Α’ >> https://www.infowars.com/posts/fda-documents-show-pfizer-secretly-added-heart-attack-drug-to-childrens-covid-vaccines-2/

Πηγή Β’ >> https://www.infowars.com/posts/pfizer-secretly-added-heart-attack-drug-to-childrens-covid-vaccines-but-why/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr