Home Κορωνοϊος Μεγάλος ιατρός David Martin: ΔΕΝ υπάρχει COVID-19, αλλά ένα «εμβόλιο»-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ και μια συνωμοσία του Φάουτσι και των συναδέλφων του εις βάρος της ανθρωποτητος.

Μεγάλος ιατρός David Martin: ΔΕΝ υπάρχει COVID-19, αλλά ένα «εμβόλιο»-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ και μια συνωμοσία του Φάουτσι και των συναδέλφων του εις βάρος της ανθρωποτητος.

by _
0 comment 446 views

Μεγάλος ιατρός David Martin: ΔΕΝ υπάρχει COVID-19, αλλά ένα «εμβόλιο»-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ και μια συνωμοσία του Φάουτσι και των συναδέλφων του εις βάρος της ανθρωποτητος.


John Kapsimalis 

Δρ David MARTIN: “Η MODERNA γεννήθηκε από μια επιχορήγηση για να ξαναγράψει το ανθρώπινο γονιδίωμα”

Δρ David MARTIN: “Η MODERNA γεννήθηκε από μια επιχορήγηση για να ξαναγράψει το ανθρώπινο γονιδίωμα με ένα γεγονός μετά την εξάλειψη”

Στο βίντεο, η ομιλία του Δρ David Martin στο “WeCANact Liberty Conference” που πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2021 στο Salt Lake City της Γιούτα.

Στη Διάσκεψη της Ελευθερίας συμμετείχαν πολλοί άλλοι εξαιρετικοί ομιλητές, όπως ο στρατηγός Michael Flynn, ο Dr. Simone Gold of America’s Front Line Doctors, η γερουσιαστής Wendy Rogers από την Αριζόνα, ο Dr. Rashid Buttar, ο Dr. Peter McCullough.

Ο Δρ Μάρτιν εκθέτει το όραμά του για το πώς το Covid 19 είναι στην πραγματικότητα μια από καιρό σχεδιασμένη επιχείρηση γενοκτονίας.



Παρακάτω ακολουθούν αποσπάσματα από την ομιλία του και στο τέλος πηγές σημαντικές !

————————

Νούμερο ένα: δεν υπάρχει κορωνοϊός SARS.

Νούμερο δύο: υπάρχει ένα βιολογικό όπλο που χρηματοδοτήθηκε το 1999 από τον Anthony Fauci.

Κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το Πανεπιστήμιο Chapel Hill της Βόρειας Καρολίνας το 2002. Ήταν ένας ανασυνδυασμένος κορωνοϊός που είχε το ακόλουθο πρωτόκολλο: ήταν στην πραγματικότητα ένα βιολογικό όπλο που δημιουργήθηκε από την NIAID για αυτή ακριβώς τη στιγμή.

Νούμερο τρία: δεν υπάρχει Covid 19. Υπάρχει μια ασθένεια που μοιάζει με γρίπη.

Και αυτή η ασθένεια που μοιάζει με τη γρίπη υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και θα υπάρχει για πολύ καιρό. Όταν ο ΠΟΥ επινόησε τον ορισμό του Covid 19, ήταν η πρώτη ασθένεια στην ανθρώπινη ιστορία που δεν είχε κλινική διάγνωση. Καμία. Διαγιγνώσκεται από επιτροπή και συμπτώματα. Γιατί έπρεπε να δημιουργήσουμε τον όρο «ασυμπτωματικός φορέας», που δεν υπάρχει. Είσαι υγιής. Αυτός είσαι. Γιατί είσαι άνθρωπος. Αυτό είναι. Δεν είσαι ασυμπτωματικός φορέας καμίας ανοησίας τους. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τη γλώσσα τους.

Και το τέταρτο και πιο σημαντικό: δεν υπάρχει εμβόλιο. Υπάρχει ένα βιολογικό όπλο που εγχέεται, που έχει σχεδιαστεί …



Αυτό είναι από το 2015: Ο Peter Daszak, ο ίδιος άνθρωπος που είναι τα πλυντήριο ξεπλύματος μαύρου χρήματος της Γουχάν και αφεντικό για λογαριασμό του Anthony Fauci, ο ίδιος άνθρωπος που παραβίασε τη νομοθεσία των ΗΠΑ με αναθέσεις έρευνας σε εξωτερικούς συνεργάτες, εκτός από το UNC Chapel Hill, το οποίο συνέχισε να προωθεί νόμιμα επειδή έλαβε εξαίρεση από τον Anthony Fauci από το μορατόριουμ.

2015. Δηλώθηκε δημόσια η συνωμοσία της εγχώριας τρομοκρατίας.

Αυτή είναι η παραδοχή 5 αδικημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες … και ούτε ένας κυβερνήτης, ούτε ένα μέλος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ούτε ένας εισαγγελέας των ΗΠΑ, ούτε ένας γενικός εισαγγελέας, ούτε ένας εκλεγμένος αξιωματούχος σε αυτή τη χώρα θα επιτρέψει στην πραγματικότητα να γραφτεί αυτό το απόσπασμα στα πρακτικά.

2019, στις 18 Σεπτεμβρίου 2019 … Ο ΠΟΥ στην παγκόσμια επιτροπή παρακολούθησης και ετοιμότητας, συγκεντρώθηκε και είπε ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε μια παγκόσμια προσομοίωση της απελευθέρωσης ενός παθογόνου του αναπνευστικού, που θα διαρκούσε από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Σεπτέμβριο του 2020. Μια παγκόσμια εκστρατεία.



Την επομένη της δημοσίευσης αυτού του εγγράφου, ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε εκτελεστικό διάταγμα … και θέλω να διαβάσετε τι περιέχει αυτό το εκτελεστικό διάταγμα. Αυτή η πλατφόρμα τεχνολογίας εμβολίων περιλαμβάνει DNA, MRNA, σωματίδια που μοιάζουν με ιούς (VLPs), εμβόλια που βασίζονται σε φορείς και αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια.

Την επόμενη μέρα οι Κινέζοι, το NIAID και το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, σε μια εγκληματική συνωμοσία, με οδηγίες αλληλένδετες με την κομπίνα, δήλωσαν ότι κηρύσσουν τον πόλεμο στον κόσμο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε ένα εκτελεστικό διάταγμα όπου ουσιαστικά έδινε την εντολή να απελευθερωθεί μια τοξίνη στο κοινό. Ακριβώς εκεί, είναι στη δική του εκτελεστική εντολή.

Για όσους από εσάς ακούτε, υπάρχουν πάνω από 4.000 … ακούστε, πάνω από 4.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που προέρχονται από έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. και σύμφωνα με τον νόμο Bayh-Dole, τα δικαιώματα αυτών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας ανήκουν στην κυβέρνηση των ΗΠΑ καθώς και τα οικονομικά συμφέροντα από τους οργανισμούς που έλαβαν τις επιχορηγήσεις. Το καταλάβατε;

Κώδικας ΗΠΑ 15 Ενότητα 8: «Χειρισμός αγοράς και κατανομή». Θυμάται κανείς τον Απρίλιο του 2018 όταν ο Anthony Fauci κάθισε στο οβάλ γραφείο του προέδρου και μίλησε για το πώς η Moderna θα ήταν ο μυστηριώδης σωτήρας του κόσμου; Παρόλο που η Moderna δεν είχε ποτέ παραγάγει ένα ασφαλές εμπορικό προϊόν σε όλη την επιχειρησιακή της ιστορία. Το θυμάται κανείς;

Γιατί η χρηματοδότηση που ξεκίνησε την Moderna ήταν η επιχορήγηση από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών που ονομάζεται… και είμαι έτοιμος να σας δώσω τα άσχημα νέα: «Δαρβινικά χημικά συστήματα» [Darwinian Chemical Systems].

Να από που προέρχεται η Moderna. Και ας γυρίσουμε πίσω και ας πάρουμε την χρονομηχανή και ας πάμε πίσω 22 χρόνια πριν. Πηδάμε στο χρόνο της αίτηση επιχορήγησης και ας κάνουμε μια ερώτηση στη “Darwinian Chemical Systems”.

«Ει Ντέιβ, γιατί κάποιος θα ήθελε να κατασκευάσει την “Darwinian Chemical Systems”; Λοιπόν, ας το διαβάσουμε. Να το κάνουμε; Αν ανοίξουμε την επιχορήγηση και διαβάσουμε την επιχορήγηση, λέει ότι σε ένα γεγονός μετά την εξάλειψη … αισθάνεται κανείς άνετα; Είστε καλά με ένα γεγονός μετά την εξάλειψη; Σε ένα γεγονός μετά την εξάλειψη θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να κατασκευάσουμε το MRNA για να γράψουμε στο DNA τον κώδικα για να ξαναρχίσουμε την ανθρώπινη εξέλιξη. Αυτή είναι η δεκαετής επιχορήγηση που γέννησε τη Moderna.



Λοιπόν, ναι, θα το κάνω, θα είμαι κακός με έναν Καναδό. Ο Justin Trudeau, δεν κατάφερε να αποκαλύψει σε κανέναν Καναδό ότι η καναδική κυβέρνηση λαμβάνει “προμήθεια” για όλες τις ενέσεις της Pfizer και της Moderna, επειδή η Acuitus και η Arbutus Pharmaceuticals, αμφότερες της British Columbia, είναι αυτοί που επινόησαν τα λιπιδικά νανοσωματίδια που επιτρέπει στον παθογόνο παράγοντα να εισαχθεί σε όλους μας.

Ο Καναδάς κερδίζει κάθε φορά που γίνεται μια ένεση … το οποίο θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί ο Justin Trudeau έχει παραγγείλει 10 φορές περισσότερα εμβόλια από ότι όλοι οι Καναδοί μαζί με τα ελάφια.

Το 2003 το CDC κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το γονιδίωμα, ολόκληρο το γονιδίωμα, το γονιδίωμα της φύσης … το παράνομο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χορηγήθηκε στο CDC το 2007, αφού απορρίφθηκε 3 φορές από το γραφείο ευρεσιτεχνιών ως παράνομο. Με άκουσες; Το CDC χρειάστηκε 3 φορές να παλέψει για να αποκτήσει ένα παράνομο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, στη συνέχεια, όταν έλαβε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 2007, μπορούσαν να ελέγχουν κυριολεκτικά την προέλευση του οτιδήποτε είχε σχέση με τον κορωνοϊό SARS από εκείνη την ημέρα.

Αναφέρω, λοιπόν, ότι η τρέχουσα αναπληρώτρια αντιπρόεδρος ενός μεγάλου ιατρικού ιδρύματος εδώ στην Αμερική, αυτή είπε ότι όταν η επιτροπή αναθεώρησης στο ίδρυμά της στην Καλιφόρνια της ζητήθηκε να αναθεωρήσει το πρωτόκολλο για το συγκεκριμένο εμβόλιο. Και αυτή ρώτησε: «Πού είναι τα δεδομένα για τα ζώα;». Και της είπαν, και παραθέτω αυτολεξεί, “Αυτό είναι ένα πρωτόκολλο απευθείας για τους ανθρώπους”.

Αυτό είναι έγκλημα και πρέπει να αρχίσουμε να το αντιμετωπίζουμε ως έγκλημα, αντί να παρακολουθούμε έναν ληστή τράπεζας να φεύγει από την τράπεζα και να καλούμε την Uber για λογαριασμό του. Πρόκειται για τον Anthony Fauci, να του περάσουν χειροπέδες και να τον συλλάβουν.

Για αυτό πρόκειται. –

ΠΗΓΕΣ:

David Martin Continental Congress

https://www.scribd.com/…/David-Martin-Continential…

The Fauci/COVID-19 Dossier

https://www.covidtruths.co.uk/…/The-FauciCOVID-19…

Nio Land

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr