Home ΗΠΑ ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΟΚ: Τουλάχιστον ένα εκατ. παιδιά 5-11 τρυπήθηκαν μέσα 2 ημέρες στις ΗΠΑ!!! – Όλες οι άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης των «εμβολίων» είναι παράνομες και εγκληματικές!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΣΟΚ: Τουλάχιστον ένα εκατ. παιδιά 5-11 τρυπήθηκαν μέσα 2 ημέρες στις ΗΠΑ!!! – Όλες οι άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης των «εμβολίων» είναι παράνομες και εγκληματικές!!!

by _
0 comment 161 views

ΕΚΤΑΚΤΟΣΟΚ: Τουλάχιστον ένα εκατ. παιδιά 5-11 τρυπήθηκαν μέσα 2 ημέρες στις ΗΠΑ από τότε που δρομολογήθηκαν τα θανατηφόρα μπόλια για τα ίδια!!! –

ΟΛΕΣ οι άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης των «εμβολίων» είναι παράνομες και εγκληματικές!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Noem.  2021, 14:43, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Όλες οι άδειες χρήσης έκτακτης ανάγκης των «εμβολίων» είναι παράνομες – Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο παιδιά 5-11 ετών τρυπήθηκαν μέσα 2 ημέρες.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου εγχύθηκαν βελόνες σε μέγεθος παιδιού στο μπράτσο εκατομμυρίων Αμερικανών παιδιών μετά την έγκριση των τρυπημάτων σε παιδιά 5-11 ετών, αλλά είναι ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ όπως απεκάλυψε εχθές στην επομπή «The Stew Peters Show» η Δρ. Jane Ruby!

Η Δρ. Jane Ruby εξήγησε πώς όλες οι Εξουσιοδοτήσεις Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA, Emergeny Use Authorizations) είναι ιατρικά εγκληματικές και παράνομες στερούνται πραγματικής επιστημονικής υποστήριξης.

Απεκάλυψε επίσης πως ΔΕΝ υπάρχει έκτακτη ανάγκη για COVID-19. Η μελέτη που δημοσίευσε η κυβέρνηση των ΗΠΑ για να δικαιολογήσει τη χορήγηση των τρυπημάτων σε παιδιά είναι ανεπαρκής και δεν αποδεικνύει τίποτα. Η δοκιμή, με αριθμό C4591007, είναι ακόμα σε εξέλιξη και δεν τελειώνει μέχρι το 2024!

Οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής πώλησης φαρμάκων, η Walgreens και η CVS, έχουν ήδη χορηγήσει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο εμβόλια σε παιδιά σε διάφορες πολιτείες.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Ντε Μπλάζιο έχει μαζέψει μεχρι τώρα 20.000 και πλέον παιδιά στη Νέα Υόρκη για να πάρουν το τρύπημα! Δείτε την εικόνα…

Η Δρ. Jane Rudy αναφέρθηκε επίσης σε μια πρόσφατη αποκάλυψη του συναδέλφου της Δρ. David E. Martin, ο οποίος σε πρόσφαστη πατριωτική μάζωξη (δείτε ΕΔΩ), απεκάλυψε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι υποχρεωτικές ενέσεις για τον COVID σχεδιάστηκαν από τους Δρ Fauci και Peter Daszak το 2015. Πιο αυγκεκριμένα, είπε αυτός τα εξής…



…μέχρι μια κρίση μολυσματικής νόσου να είναι πολύ πραγματική, παρούσα και σε ένα κατώφλι έκτακτης ανάγκης, συχνά αγνοείται σε μεγάλο βαθμό. Για να διατηρήσουμε τη βάση χρηματοδότησης πέρα από την κρίση, είπε [ο Daszak], πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση της κοινής γνώμης για την ανάγκη για MCM, όπως ένα εμβόλιο κατά της πανγρίπης ή του πανκορονοϊού. Ένας βασικός μοχλός είναι τα μέσα ενημέρωσης και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν τη διαφημιστική εκστρατεία. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα απαντήσουν εάν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας, δήλωσε ο Daszak.

 

Πηγή: 12 Φεβρουαρίου 2016, “Developing MCMs for Coronaviruses”

 

…until an infectious disease crisis is very real, present and at an emergency threshold, it is often largely ignored. To sustain the funding base beyond the crisis, he said, we need to increase the public understanding of the need for MCMs such as a paninfluenza or pancoronavirus vaccine. A key driver is the media and the economics will follow the hype.We need to use that hype to our advantage to get to the real issues. Investors will respond if they see profit at the end of the process, Daszak stated.

 

Source: 12 Feb. 2016, “Developing MCMs for Coronaviruses”

ΔΗΛΑΔΗ, Οι υποχρεωτικές ενέσεις για τον COVID σχεδιάστηκαν κρυφά το 2015 από τον Δρ Fauci και τον Peter Daszak από την Eco Alliance και με το…ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Ο Δρ. David E. Martin είπε επίσης κατά τη διάρκεια της ίδιας μαζώξεως ότι αυτό που έκανε ο Δρ. Φάουτσι κι η σοιμορία του αποτελεί κακούργημα στις ΗΠΑ, καθώς αυτά τα πλαστά εμβόλια δεν είναι τίποτα άλλο από μια εγκληματική συνωμοσία.



Για περισσότερα για ΟΛΕΣ τις φοβερές αποκαλύψεις του Δρ. David E. Martin  για την ψεύτο-πανδημία, διαβάστε επίσης Μέγας ιατρός & ερευνητής αποκαλύπτει: «Έχουμε εξετάσει 4.000 πατέντες γύρω από τον SARS κορωνοϊό…Δεν υπάρχει οποιοσδήποτε καινούριος κορωνοϊός…Το πρώτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό κυκλοφόρησε το…2000 για τα…σκυλιά.»

Η Δρ. Jane Ruby επεσήμανε επίσης κάτι άλλο εξ ίσου σημαντικό σχετικό με αυτό το θέμα, που έχει να κάνει με τη εν τέλει δρομολόγηση των δηλητηριωδών ψευτο-εμβολίων για τον ψευδο-κορωνοϊό, που είναι τίποτε άλλο από ένα…ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΥΤΟ. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Βίντεο-βόμβα γυναίκας που πρόβλεψε επακριβώς την ψευτο-πανδημία Covid το 2019. Προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ με προεδρικό διάταγμα!!!! για περισσότερα.

Δείτε τώρα την εκπομπή!!! …

Δείτε επίσης ….

Get Dr. Zelenko’s Anti-Shedding Treatment, NOW AVAILABLE FOR KIDS: www.zStackProtocol.com
Go Ad-Free, Get Exclusive Content, Become a Premium user: https://redvoicemedia.com/premium
Follow Stew on social media: http://evrl.ink/StewPeters
See all of Stew’s content at https://StewPeters.TV
Watch full episodes here: https://redvoicemedia.net/stew-full-shows
Check out Stew’s store: http://StewPeters.shop
Support our efforts to keep truth alive: https://www.redvoicemedia.com/support-red-voice-media/
Advertise with Red Voice Media: https://redvoicemedia.net/ads

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr