Home ΗΠΑ ΣΟΚ – Αναφορές ότι έπαθε το Σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ μετά το θανατηφόρο μπόλι ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια!!! Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του!!!

ΣΟΚ – Αναφορές ότι έπαθε το Σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ μετά το θανατηφόρο μπόλι ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια!!! Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του!!!

by _
0 comment 162 views

ΣΟΚ – Αναφορές ότι έπαθε το Σύνδρομο Γκιλαίν-Μπαρέ μετά το θανατηφόρο μπόλι ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια!!! Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Νοεμ. 2021, 10:41, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Διαβάστε πρώτα το πρώτο μας άρθρο για αυτό το θέμα με τίτλο Εκτός δημόσιου βλέμματος εδώ και μέρες ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια αφότου εμβολιάστηκε με ενισχυτική δόση!!!


Δείτε πρώτα τη σύνοψιν του όλου θέματος στο παρακάτω βίντεο….


Ο Γκάβιν Νιούσομ δεν εμφανίζεται πιθανότατα επειδή έπαθε παράλυση από την παράλυση του Μπελ μέσα από την αναμνηστική του δόση…

Σύμφωνα με τον μεγάλον εκ Σίλικον Βάλεϊ δημοσιογράφον Steve Kirsch

Λένε ότι έχει προσωπικά ζητήματα που πρέπει να παρακολουθήσει, όπως το πρόσωπό που είναι….μισό παράλυτο. Είναι πιθανόν έθαμε την παράλυση του Bell (η παράλυση του Μπελ, Bell′s palsy) που προκλήθηκε από το…εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Γι’ αυτό ΔΕΝ επιτρέπεται να τον δεί…ΚΑΝΕΙΣ.

Φημολογείται ότι ο Gavin Newsom (Γκάβιν Νιούσομ) είναι εκτός οπτικού πεδίου από τότε που έκανε την αναμνηστική του δόση στις 27 Οκτωβρίου επειδή εμφάνισε παράλυση του Bell (ή μια στενά συνδεδεμένη, αλλά έχει να κάνει περισσότερο για μια πιο σοβαρή κατάσταση του συνδρόμου Guillain-Barre (GBS)). Αυτό μπορεί να συνέβηκε μέσα σε λίγες ώρες μετά τη λήψη της αναμνηστικής του δόσεως, οπότε είναι απολύτως λογικό.

Αυτό εξηγεί γιατί κανείς δεν τον έχει δει δημόσια από τότε που εμβολιάστηκε, και όποιος θα τον είδε θα το κατάλαβε αυτό αμέσως.

Τώρα, στις 9 Νοεμβρίου, σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα, έχει προγραμματιστεί να κάνει ο Νιούσομ μια ζωντανή μετάδοση στις 11:45 π.μ. στην Οικονομική Σύνοδο Κορυφής της Καλιφόρνια σύμφωνα με αυτό το άρθρο.

~~~

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Σήμερα το πρωϊ εδώ στην Καλιφόρνια, η σύζυγος του Νιούσομ επιχείρησε να βγάλει μια ενημέρωση, μέσω Twitter,….ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;), λέγουσα ότι ο κος Γκάβιν θα εμφανιστεί δημόσια, μέσω βἴντεο κλήσεως, για μια σύσκεψη για το κλίμα, αλλά….ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, αναγκάστηκε μετά να το κατεβάσει το tweet.
ΘΑ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ Ο ΝΙΟΥΣΟΜ;;; ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!

Περισσότερα εδώ από τη πηγή >> https://stevekirsch.substack.com/p/gavin-newsom-is-out-of-sight-likely

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr