Home ΗΠΑ Εκτός δημόσιου βλέμματος εδώ και μέρες ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια αφότου εμβολιάστηκε με ενισχυτική δόση!!!

Εκτός δημόσιου βλέμματος εδώ και μέρες ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια αφότου εμβολιάστηκε με ενισχυτική δόση!!!

by _
0 comment 130 views

Image Credit: Jay L. Clendenin / Los Angeles Times via Getty Images

 Εκτός δημόσιου βλέμματος εδώ και μέρες ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια αφότου εμβολιάστηκε με ενισχυτική δόση!!!

Βρίσκεται στο δικό τους σπίτι στην πρωτεύουσα Σακραμέντο και ΔΕΝ έχει φύγει από εκεί εδώ και μέρες. Λίαν σοβαρά η κατάσταση της υγείας του και παρακολουθείται μέρα-νύχτα από ειδική ομάδα υγειονομικών!!!

του Ιβάν Πεντσούκοφ | The Epoch Times
8 Νοεμβρίου 2021, 5:11 π.μ


Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ, παραμένει μακριά από το δημόσιο βλέμμα αφότου εμβολιάστηκε με ενισχυτική δόση στις 27 Οκτωβρίου…

Το γραφείο του κυβερνήτη δημοσίευσε μια απροσδόκητη ανακοίνωση στις 29 Οκτωβρίου με την οποία ακύρωσε τα σχέδια του Newsom να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει μη συγκεκριμένες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη είπε στις 29 Οκτωβρίου ότι ο Newsom σχεδίαζε να συμμετάσχει στη διάσκεψη για το κλίμα εικονικά, αλλά ένα πρόγραμμα αντιπροσωπειών που κυκλοφόρησε αργότερα δεν περιείχε εικονικές εκδηλώσεις για τον Newsom.

Η εκπρόσωπος του Newsom, Έριν Μέλον, δήλωσε την Πέμπτη ότι ο κυβερνήτης θα συμμετάσχει εικονικά σε «δύο» από τις εκδηλώσεις της συνόδου κορυφής για το κλίμα την επόμενη εβδομάδα. Το γραφείο δεν απάντησε σε ερωτήσεις την Παρασκευή σχετικά με το τι έκανε ο κυβερνήτης αυτή την εβδομάδα.

«Ο κυβερνήτης θα συμμετάσχει σε δύο εκδηλώσεις την επόμενη εβδομάδα που θα επικεντρωθούν στις παγκόσμιες προσπάθειες για την προώθηση οχημάτων μηδενικών εκπομπών και για την υπέρβαση του πετρελαίου», δήλωσε ο Mellon την Πέμπτη.



California Gov. Gavin Newsom received a Moderna COVID-19 vaccine booster shot at the Oakland Health Clinic on Oct. 27. (California Governor’s Office)

Η ενισχυτική του κυβερνήτη ήταν της Μοντέρνα ενώ πρίν είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson (J&J), έναν, δηλαδή,…ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ εμβολίων mRNA σύμφωνα με πολλούς! Συμειωτέον – Αυτά τα εμβόλια αυτών των εταιριεών έχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ σε 160+ χώρες σε όλο τον κόσμο!

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια θα έπρεπε να είχε εμφανιστεί ενώπιον των τηλεοπτικών καμερών για να ανακοινώσει το πρόγραμμα εμβολιασμού της πολιτείας για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών. Κατά κανόνα, η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός δελτίου ειδήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Περισσότερα εδώ >> https://www.infowars.com/posts/california-governor-out-of-public-sight-since-vaccine-booster-shot-11-days-ago/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr