Home ΚΟΣΜΟΣ CDC: Ετοιμη τώρα ακόμη και η…4η δόση του «εμβολίου» κορωνοϊού για όσους δεν έχουν αποτελειωθούν ακόμη. Δηλαδή,….ΕΛΕΟΣ!!!

CDC: Ετοιμη τώρα ακόμη και η…4η δόση του «εμβολίου» κορωνοϊού για όσους δεν έχουν αποτελειωθούν ακόμη. Δηλαδή,….ΕΛΕΟΣ!!!

by _
0 comment 115 views

21st Century Wire: Το CDC λέει ότι ορισμένοι άνθρωποι μπορούν τώρα να κάνουν και την 4η δόση…

Ακολουθεί η λίστα με όλες τις μακροχρόνιες δοκιμές για την «ασφάλεια» των 4 δόσεων….

21st Century Wire 5 21 Νοεμβρίου


Σύμφωνα με μια νέα ενημέρωση καθοδήγησης από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), οι Αμερικανοί που θεωρούνται «ανοσοκατεσταλμένοι» και που «εμβολιάστηκαν πλήρως» ήδη με τα πειραματικά εμβόλια COVID-19 – δηλαδή δύο ενέσεις mRNA συν μια αναμνηστική – έχουν πλέον δικαίωμα για τέταρτη δόση.

Τώρα, μας λένε ακόμη και στελέχη μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών ότι βρισκόμαστε σε «αχαρτογράφητη περιοχή» και ότι, όπως πολλοί είχαν προβλέψει νωρίς σε αυτήν την κρίση, το κοινό θα πρέπει να προετοιμαστεί για περισσότερη ασάφεια, σύγχυση (και συμμόρφωση) υπέρ μιας ατελείωτης ροής «ενισχυτών» στο διηνεκές:

Στη νέα καθοδήγηση του CDC για ανοσοκατεσταλμένους, η εξαιρετικά ύποπτη και ακόμη μακροχρόνια αναπόδεικτη προσέγγιση «μίξης και ταιριάσματος» που δόθηκε πρόσφατα σε όλους τους Αμερικανούς, συνιστάται επίσης για την τέταρτη δόση αυτής της ομάδας.

Δείτε τώρα το ακόλουθο tweet όπου ο συνιδρυτής και πρόεδρος της US Moderna, Noubar Afayan, μιλά για τη συνεχή ανάγκη για ατελείωτες ετήσιες ενισχυτικές δόσεις COVID!!

Όπως είχε προβλεφθεί!!!

Πηγή: 21st Century Wire

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr