ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Ελληνίδα εκπρόσωπος τύπου του Τζο Μπαιντεν, Τζεν Ψάκη, ΛΕΙΠΕΙ εδώ και 12 μέρες ΜΕΤΑ την λήψη του μπολιού!!


PHOTO BY CHIP SOMODEVILLA/GETTY IMAGES

GreekNewsOnDemand.com: 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Η Ελληνίδα εκπρόσωπος τύπου του Τζο Μπαιντεν, #ΤζενΨακη, ΛΕΙΠΕΙ εδώ και 12 μέρες ΜΕΤΑ την λήψη του μπολιού!!

Σύμωνα με το trendingpolitics.com, από τότε που η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι ανακοίνωσε ότι έχει Covid-19, παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένη, απουσίαζε από τους προβολείς της δημοσιότητας. Αυτή την εβδομάδα τον ρόλο της ανέλαβε η αναπληρώτρια γραμματέας Τύπου Karine Jean-Pierre, η οποία μπορεί να είναι το λιγότερο αξιόπιστο άτομο στον πλανήτη.

«Ο Λευκός Οίκος είχε ανακοινώσει νωρίς το πρωί της Πέμπτης ότι η Ψάκη δεν θα ταξιδεύει με τον Μπάιντεν στη σύνοδο κορυφής των G20 στη Ρώμη λόγω οικογενειακής έκτακτης ανάγκης», είπε η αναπληρώτρια. «Αυτή η έκτακτη ανάγκη, είπε την Κυριακή, ήταν ότι μέλη του νοικοκυριού της είχαν διαγνωσθεί θετικά στον COVID-19».

Η τελευταία συνέντευξη Τύπου που έδωσε η Τζεν Ψάκη ήταν στις 27 Οκτωβρίου. Δείτε την…

Αναφορές υπάρχουν επίσης ότι ο κυβερνήτης της #Καλιφορνια Gavin Newsom ΛΕΙΠΕΙ κι αυτός εδώ και μέρες μετα το «εμβολιο» και ότι είναι ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ στο σπίτι του και κοντά στο θάνατο!!!

Η εξαφάνιση της Jen Psaki μετά την είδηση της «επαναστατικής μόλυνσης» συνοδεύει μια άλλη μυστηριώδη εξαφάνιση από την κοινή θέα: εκείνη του κυβερνήτη της Καλιφόρνια Gavin Newsom.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα σήμερα, ο Gavin Newsom δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ έντεκα ημέρες, αφού έλαβε μια… ενισχυτική δόση της Moderna. Ο Newsom εξήγησε επίσης την ακύρωση του ταξιδιού του στη Ρώμη ως «ξαφνική οικογενειακή έκτακτη ανάγκη».

Δείτε τώρα τη σχετική μας εκπομπή επ αυτού…