Home ΗΠΑ Ομοσπονδιακό εφετείο εκδίδει προσωρινή διακοπή της εντολής εμβολίου Μπάιντεν!

Ομοσπονδιακό εφετείο εκδίδει προσωρινή διακοπή της εντολής εμβολίου Μπάιντεν!

by _
0 comment 109 views

(Photo by Drew Angerer/Getty Images) (Drew Angerer/Getty Images / Getty Images)

Ομοσπονδιακό εφετείο εκδίδει προσωρινή διακοπή της εντολής εμβολίου Μπάιντεν!

Το Τέξας μήνυσε την κυβέρνηση Μπάιντεν για την εντολή νωρίτερα αυτή την εβδομάδα

Oμοσπονδιακό δικαστήριο εξέδωσε στο Τέξας μια προσωρινή νίκη στην αγωγή του κατά της εντολής της κυβέρνησης Μπάιντεν για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, με την έκδοση αναστολής του αμφιλεγόμενου κανονισμού της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στο Τέξας.

«Χθες, μήνυσα την κυβέρνηση Μπάιντεν για την παράνομη θητεία της στον OSHA (Διοίκηση Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία)», έγραψε το Σάββατο ο Ρεπουμπλικανός Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας, Κεν Πάξτον. “ΝΙΚΗΣΑΜΕ. Μόλις σήμερα το πρωί, επικαλούμενος “σοβαρά νομοθετικά και συνταγματικά ζητήματα”, το 5ο Περιφεριακό Εφετείο ανέστειλε την εντολή. Ο αγώνας δεν τελείωσε και δεν θα σταματήσω ποτέ να αντιστέκομαι στην αντισυνταγματική υπέρβαση αυτής της κυβέρνησης!”

Ο OSHA δίνει στους εργοδότες με περισσότερους από 100 υπαλλήλους προθεσμία έως τις 4 Ιανουαρίου για να συμμορφωθούν με την εντολή του Προέδρου Μπάιντεν για το εμβόλιο κατά του COVID-19 και απειλεί με πρόστιμα χιλιάδων δολαρίων για ανυποχώρητες επιχειρήσεις, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος την Πέμπτη.

Ο Λευκός Οίκος στάθηκε στην εντολή παρά τις αντιδράσεις από αρκετές πολιτείες υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών και υποστήριξε ότι η κίνηση είναι ένα πρότυπο στο χώρο εργασίας και όχι μια εντολή.

«Δεν είναι το τέλος της μάχης, αλλά είμαι ενθουσιασμένος γιατί δίνει στους ανθρώπους την ελπίδα ότι δεν θα χάσουν τις δουλειές τους και ότι ο πρόεδρος δεν θα μπορέσει να καταστρέψει τις καριέρες των ανθρώπων και να κάνει τη ζωή τους πιο δύσκολη». είπε ο Πάξτον.

Ο Πάξτον πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Περισσότερα εδώ από τη πηγή >> https://www.foxbusiness.com/politics/federal-court-of-appeals-issues-temporary-halt-to-biden-vaccine-mandate?cmpid=fb_fbn&fbclid=IwAR1z697GUei8gs-TLbXTDkfUHG08rmoNUdHC628XOXHRuPfZAxi6o97dOnk

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr