Home ΚΟΣΜΟΣ Υπερ πλέον της ΨΕΥΤΟ- κλιματικής αλλαγής της Ελίτ ο μεγάλος “Ορθόδοξος” “Αντι-νεοταξίτης” ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ!!!

Υπερ πλέον της ΨΕΥΤΟ- κλιματικής αλλαγής της Ελίτ ο μεγάλος “Ορθόδοξος” “Αντι-νεοταξίτης” ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ!!!

by _
0 comment 218 views

© Sputnik / Maksim Bogodvid; (inset) Russian President Putin. © Reuters / Evgeniy Paulin

Υπερ πλέον της ΨΕΥΤΟ- κλιματικής αλλαγής της Ελίτ ο μεγάλος “Ορθόδοξος” “Αντι-νεοταξίτης” ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Νοεμ., 21:27, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλτο Έκπληξη για τους Πουτινιάρηδες – ΕΠΙΣΗΜΗ πλέον η συμμετοχή της Ρωσίας στην…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ!!! σας γράψαμε πως η Ρωσία θα αναλάβει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση της τροχιάς της Τέταρτης Βιομηχανικής Επανάστασης. Δηλαδή, αυτό παει να πει ότι η Ρωσία συμμετέχει ΕΠΙΣΗΜΑ πλέον στη…ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ, THE GREAT RESET, του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ που προωθεί μια ξεκάθαρη νεοταξική ατζέντα καθώς και το αμέσεως επόμενο στάδιο της ψευτο-πανδημίας του ψευδο-COVID-19 που σημαίνει…ΤΟN ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ και ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ.

Δηλαδή, είναι ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΕΟΝ η συμμετοχή του ΠΟΥΤΙΝ στα…ΥΠΟΥΛΑ ΣΧΕΔΙΑ της ΝΤΠ για την ανθρωπότητα!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι ο Πούτιν πρόκειται να ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝΟΙΚΤΑ την στήριξη για τα σχέδια της Ελίτ διότι αναμένεται τώρα να βγάλει δήλωση ότι πιστεύει πια στην..άκουσον-άσκουσον…ΚΛΙΛΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, μια από τις πολλαπλές….ΑΠΑΤΕΣ των κρυφών εξουσιαστών αυτού του κόσμο για την…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ!!! Και ως γνωστόν, η δήθεν «κλιματική αλλαγή» «φταίει» τώρα για…ΟΛΑ, είτε μιλάμε για τις φωτιές, είτε μιλάμε για τις πλημμύρες, είτε μιλάμε ακόμη και για τον….«ΚΟΡΩΝΟΪΟ».  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!



Σύμφωνα με το Russia Today (RT),…

Παρά την μη εμφάνιση του Πούτιν στη διάσκεψη του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή COP26 στη Γλασκώβη, αναμένεται να κάνει μια ομιλία μέσω βίντεο – ένας ακόμη λόγος για να πιστεύουμε ότι παίρνει στα σοβαρά την υπερθέρμανση του πλανήτη.

 

Η αλλαγή της στάσης του δεν πέρασε απαρατήρητη στους περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένους κύκλους και τις προθέσεις του επαίνεσε ακόμη και ο Vasily Yablokov, επικεφαλής του κλιματικού προγράμματος της Greenpeace Ρωσίας. Νωρίτερα φέτος, χαρακτήρισε «καλοδεχούμενες» τις προτάσεις του προέδρου ενώ ζήτησε από το Κρεμλίνο να κάνει περισσότερα.

 

Περισσότερα εδώ >> https://www.rt.com/russia/539281-putin-believer-climate-change/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr