Home ΚΟΣΜΟΣ Ξεκίνησε ο εμβολιασμός και των…ΖΩΩΝ στους ζωολογικούς κήπους!!! Ήδη υπάρχουν αναφορές για…ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός και των…ΖΩΩΝ στους ζωολογικούς κήπους!!! Ήδη υπάρχουν αναφορές για…ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

by _
0 comment 142 views

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός και των…ΖΩΩΝ στους ζωολογικούς κήπους!!! Ήδη υπάρχουν αναφορές για…ΝΕΚΡΟΥΣ!!!

Ο ζωολογικός κήπος του Σινσινάτι του Οχάιο ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι 80 ζώα έχουν εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού!!!

Ο ζωολογικός κήπος είπε ότι ετοίμαζαν τα ζώα εδώ και μήνες κάνοντάς τα άνετα με αυτό που θα έβλεπαν και θα ένιωθαν όταν τους χορηγείτο το εμβόλιο Zoetis COVID-19.

Τα ζώα έλαβαν και τις δύο δόσεις του κορονοϊού μέσα σε τρεις εβδομάδες το ένα από το άλλο. Οι δόσεις χορηγήθηκαν από τρεις κτηνιάτρους του ζωολογικού κήπου.

Άλλα ζώα στα οποία έχει χορηγηθεί τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου είναι οι μεγάλες γάτες, οι μεγάλοι πίθηκοι, τα κόκκινα πάντα, οι κατσίκες, οι καμηλοπαρδάλεις, οι ενυδρίδες του ποταμού, οι σκουνκ, οι αρκουδόγατες και οι οικόσιτοι σκύλοι και γάτες.

Τα ζώα θα λάβουν τη δεύτερη δόση του εμβολίου σύντομα.

Ο διευθυντής της υγείας των ζώων του ζωολογικού κήπου του Σινσινάτι, Mark Campbell, είπε ότι τρεις τεχνικοί βοηθούν στη διαχείριση των μπολιών, εκτός από τις τακτικές τους ευθύνες.

Τώρα μαθαίνουμε από το CNN.com ότι τρεις καμηλοπαρδάλεις πέθαναν στον ζωολογικό κήπο του Ντάλας σε λιγότερο από ένα μήνα.

Μια τρίτη καμηλοπάρδαλη πέθανε στον ζωολογικό κήπο του Ντάλας σε λιγότερο από ένα μήνα, ανέφερε ο ζωολογικός κήπος.

Ο Jesse, μια 14χρονη αρσενική καμηλοπάρδαλη πέθανε στις 29 Οκτωβρίου, δύο ημέρες αφότου έδειξε για πρώτη φορά σημάδια ασθένειας, σύμφωνα με τον ζωολογικό κήπο του Ντάλας. Τα αποτελέσματα από μια εξέταση αίματος έδειξαν ότι ο Jesse είχε «μη φυσιολογικά ηπατικά ένζυμα», είπε ο ζωολογικός κήπος.

 (Liesbeth Powers/Special Contributor)(Liesbeth Powers / Special Contributor)

Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου είπαν ότι ερευνούν εάν ο θάνατος του Jesse συνδέεται πιθανώς με το θάνατο της Auggie, μιας 19χρονης καμηλοπάρδαλης που πέθανε στις 22 Οκτωβρίου. Η Auggie πέθανε «αφού αντιμετώπισε θέματα υγείας που σχετίζονται με την ηλικία που οδήγησαν σε ηπατική ανεπάρκεια», είχε δηλώσει προηγουμένως ο ζωολογικός κήπος.

Σε μια δήλωση που παρασχέθηκε στο CNN, ο ζωολογικός κήπος είπε ότι υπάρχει υποψία ότι οι θάνατοι του Τζέσι και της Όγκι μπορεί να συνδέονται, αλλά δεν έχουν ακόμη αποδείξει αυτό με ατράνταχτες αποδειξείς.

“Πραγματοποιούμε εκτεταμένες εργαστηριακές δοκιμές σε δείγματα αίματος και ιστών από τον Jesse και την Auggie για να εντοπίσουμε κοινά σημεία και να εντοπίσουμε περαιτέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας και από τις δύο καμηλοπαρδάλεις έδειξαν ηπατική βλάβη, γεγονός που μας οδηγεί να επικεντρωθούμε στην πιθανότητα ότι εκτέθηκαν σε κάποια τοξίνη, είτε μέσω μιας πηγής τροφής, στον εκθεσιακό χώρο, είτε εισήχθη μέσω ξένου αντικειμένου», ανέφερε ο ζωολογικός κήπος.

“Επίσης πραγματοποιούμε δοκιμές για ζωονοσογόνους νόσους, συμπεριλαμβανομένης της εγκεφαλομυοκαρδίτιδας (EMC). Με τη βοήθεια εξωτερικών ειδικών από όλη τη χώρα, συνεχίζουμε και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μέσω των εργαστηριακών αποτελεσμάτων σε αίμα, ιστούς, τρόφιμα, φυτά και άλλα είδη, μια προσπάθεια εντοπισμού της αιτίας, ενώ παράλληλα εργαζόμαστε για την εξάλειψη των πιθανοτήτων», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ωστόσο, αυτό που το CNN παρέλειψε να αναφέρει ήταν ότι όπως και τα ζώα στο Σινσινάτι, έτσι και τα ζώα στον ζωολογικό κήπο του Ντάλας εμβολιάστηκαν με εμβόλιο για τον κορωνοϊό για ζώα!!! (περισσότερα εδώ).

______

-με πληροφορίες από  >> https://greeknewsondemand.com/2021/10/24/cincinnati-zoo-announces-covid-19-vaccination-of-80-animals/

Και >> https://www.cnn.com/2021/11/02/us/giraffe-deaths-dallas-zoo/index.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr