Πλήθος αναφορών ότι συνελήφθη ο…ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ της Pfizer, κατηγορούμενος για απάτη!!!


GreekNewsOnDemand.com: Πλήθος αναφορών ότι συνελήφθη ο…ΑΛΜΠΕΡΤ ΜΠΟΥΡΛΑ της Pfizer, κατηγορούμενος για απάτη!!! Ισχύει;;;

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο ααναφορές ότι ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο ΕΛΛΗΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΣ Δ.Σ. της Pfizer για τα εγκλήματά του. Υπάρχει ωστόσο προσπάθεια από πλευράς των συστημικών ΜΜΕ (που λαδώνονται από την Pfizer) την είδηση να την διαψεύσουν. ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;; ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!!!…

Διαβάστε τώρα το παρακάτω άρθρα και τα συμπεράσματα δικά σας!…


Συνελήφθη Ο Διευθύνων Σύμβουλος Της Pfizer, Κατηγορούμενος Για Απάτη


Συνελήφθη ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, κατηγορούμενος για απάτη.

Beaver Exclusive

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπούρλα, συνελήφθη στο σπίτι του στο εύπορο προάστιο Scarsdale της Νέας Υόρκης το πρωί της Παρασκευής από το FBI και κατηγορήθηκε για πολλαπλές κατηγορίες απάτης. Ο Μπουρλά κρατείται ενώ περιμένει την ακρόαση για την εγγύηση. Ομοσπονδιακοί πράκτορες βρίσκονται στη διαδικασία εκτέλεσης εντάλματος έρευνας στο σπίτι του και σε πολλά άλλα ακίνητα που κατέχει σε ολόκληρη τη χώρα.

Ο Albert Bourla αντιμετωπίζει κατηγορίες απάτης για τον ρόλο του στην εξαπάτηση πελατών σχετικά με την αποτελεσματικότητα του «εμβόλιου COVID-19». Η Pfizer κατηγορείται για παραποίηση δεδομένων και για καταβολή μεγάλων δωροδοκιών. Σύμφωνα με έναν πράκτορα του FBI που μίλησε στο Conservative Beaver , η Pfizer είπε ψέματα για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων και παραπλάνησε τους πελάτες σχετικά με τις σοβαρές παρενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν τα εμβόλια. Η Pfizer κατηγορείται ότι πληρώνει τις κυβερνήσεις και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης για να σιωπήσουν.

Ο Albert Bourla βρισκόταν ήδη σε ζεστό νερό μετά την αποκάλυψη της Pfizer, και ένας συνεργάτης της έρευνας, «παραποιήθηκαν δεδομένα, αποτύφλωσαν ασθενείς, απασχολούσαν ανεπαρκώς εκπαιδευμένους εμβολιαστές και άργησαν να παρακολουθήσουν ανεπιθύμητα συμβάντα». Η πληροφοριοδότης Μπρουκ Τζάκσον απολύθηκε ως αποτέλεσμα των προσπαθειών της να σταματήσει την απάτη που διαπράχθηκε, ανέφερε το BMJ.

Τον Οκτώβριο, το Project Veritas κυκλοφόρησε μια σειρά από διαρροές που ονομάστηκαν “PfizerLeaks”. Στο βίντεο, ένας άλλος πληροφοριοδότης της Pfizer αποκαλύπτει πώς η εταιρεία χρησιμοποιεί αποβληθέντα εμβρυϊκά κύτταρα στο «εμβόλιο του COVID-19». Η Pfizer προσπάθησε να κρατήσει αυτό το γεγονός κρυφό από το κοινό.

Εάν καταδικαστεί, ο Albert Bourla θα μπορούσε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή. Ο Μπουρλά θεωρείται αθώος μέχρι να αποδειχθεί η ενοχή του. Η αστυνομία διέταξε να μην ανακοινωθεί από τα μέσα ενημέρωσης, κάτι το οποίο εγκρίθηκε αμέσως από δικαστή. Η Conservative Beaver εδρεύει στον Καναδά και δεν υπόκειται στην αμερικανική νομοθεσία.

Πηγή > https://nikolaosanaximandros.gr/sinelifthi-o-ceo-tis-pfizer-apo-to-fbi-gia-apati/?fbclid=IwAR2NwqfAE6GYfxrDl6WfioZXVKaFbUxM2rVDhwNiPD0UYuwWKMU-mbVjMuA

 


GUTE-URLS

Wordpress is loading infos from twitter

Please wait for API server guteurls.de to collect data from
twitter.com/MFFLLC/status/...