Home ΚΟΣΜΟΣ ΦΡΙΚΗ – Γερμανθικές αρχές: Τούρκος τράκαρε ομάδα παιδιών στη Γερμανία σκοτώνοντας ένα

ΦΡΙΚΗ – Γερμανθικές αρχές: Τούρκος τράκαρε ομάδα παιδιών στη Γερμανία σκοτώνοντας ένα

by _
0 comment 226 views

Γερμανικές Αρχές: Τούρκος ύποπτος για «εσκεμμένο» τρακάρισμα ομάδας παιδιών σε θανατηφόρο δυστύχημα

DAN LYMAN NOVEMBER 03, 2021


Οι γερμανικές αρχές λένε ότι πιστεύουν ότι ένας Τούρκος ύποπτος «ενήργησε με πρόθεση» όταν έπεσε πάνω σε μια ομάδα μαθητών την περασμένη εβδομάδα, σκοτώνοντας ένα 8χρονο κορίτσι και τραυματίζοντας άλλα δύο, σύμφωνα με αναφορές.

Το φρικιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 8 το πρωί της Παρασκευής στο Witzenhausen, μια μικρή πόλη στο κρατίδιο της Έσσης.

Μια ομάδα παιδιών περπατούσε σε ένα πεζοδρόμιο μπροστά από έναν παιδικό σταθμό όταν χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας μοναχικός άνδρας.

«Ο άνδρας παρέκκλινε από τη λωρίδα του προς τα δεξιά για έναν ανεξήγητο λόγο και βγήκε τελικά εντελώς από το δρόμο», εξήγησε η αστυνομία σε ανακοίνωσή του λίγο μετά το δυστύχημα.

“Ως αποτέλεσμα, το όχημα συγκρούστηκε με μια ομάδα πολλών μαθητών που περπατούσαν προς το τοπικό δημοτικό σχολείο σε ένα παρακείμενο, κάπως ευρύτερο τμήμα πεζοδρομίου ακριβώς μπροστά από έναν παιδικό σταθμό. Το μικρό αυτοκίνητο στη συνέχεια προσέκρουσε σε έναν πέτρινο τοίχο.”



Τρία κορίτσια, ηλικίας 7 και 8 ετών, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Η μικρή Imke, 8, πέθανε αργότερα εκείνη την ημέρα.

Οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για φόνο και απόπειρα ανθρωποκτονίας, λέγοντας ότι πιστεύουν ότι ο ύποπτος, ένας 30χρονος Τούρκος υπήκοος του οποίου το δίπλωμα οδηγήσεως είχε ανακληθεί προηγουμένως, μπορεί να οδήγησε σκόπιμα το αυτοκίνητό του στην ομάδα.

«Στην αρχή, οι ερευνητές υπέθεσαν ότι ήταν ατύχημα και δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι ήταν σκόπιμα», αναφέρει το 7Sur7. “Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εμφανίστηκε ένας μέχρι πρότινος άγνωστος μάρτυρας. Οι δηλώσεις του έθεσαν τα γεγονότα “σε εντελώς διαφορετικό φως”, είπαν τη Δευτέρα”.



Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε αυτόπτης μάρτυρας, μαζί με ανάλυση εμπειρογνωμόνων, υπάρχουν ισχυρά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι «ο 30χρονος έκανε ενεργή κίνηση του τιμονιού προς την κατεύθυνση των παιδιών του δημοτικού σχολείου και κατά συνέπεια προκάλεσε εσκεμμένα το θάνατο ενός παιδιού και τον τραυματισμό αρκετών παιδιών», εξήγησε ο εισαγγελέας.

Ο ύποπτος, ο οποίος πιστεύεται ότι εργαζόταν στο παρελθόν στο κεμπαπτζίδικο του αδελφού του, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρείο για αξιολόγηση.

Πηγή >> https://europe.infowars.com/turkish-man-suspected-of-intentionally-ramming-group-of-children-in-fatal-crash-german-authorities/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr