Home ΚΟΣΜΟΣ Το απόλυτο κακό – Ιατρικοί τύραννοι τρύπησαν «ξεχασμένη» φυλή του Αμαζονίου με το θανατηφόρο μπόλι που δεν είχε ακούσει ποτέ για τον ψευτοκορωνοίό!!!

Το απόλυτο κακό – Ιατρικοί τύραννοι τρύπησαν «ξεχασμένη» φυλή του Αμαζονίου με το θανατηφόρο μπόλι που δεν είχε ακούσει ποτέ για τον ψευτοκορωνοίό!!!

by _
0 comment 224 views

Το απόλυτο κακό – Ιατρικοί τύραννοι τρύπησαν «ξεχασμένη» φυλή του Αμαζονίου με το θανατηφόρο μπόλι που δεν είχε ακούσει ποτέ για τον ψευτο-ιόν!!!

Photo by Dailymail.co.uk


Μια ομάδα ιατρικών εργαζομένων της κυβέρνησης και του Ερυθρού Σταυρού καυχήθηκαν ότι εμβολίασαν μια ολόκληρη «ξεχασμένη» ιθαγενή φυλή στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου κατά του ψευδο-Covid-19!!!

Ο Mariano Quisto, ένας απομακρυσμένος ηγέτης της κοινότητας στα δάση του Περού, έμαθε για πρώτη φορά για την πανδημία τον περασμένο μήνα, όταν μια ομάδα εργαζομένων-τυράννων στον τομέα της υγείας έφτασε με βάρκα στο απομονωμένο χωριό του, οπλισμένοι με εμβόλια.

«Δεν ξέραμε για τον COVID-19. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε γι ‘αυτό», είπε ο Quisto.

Η Dailymail.co.uk αναφέρει: «Οι ταξιαρχίες δεν έρχονται εδώ εδώ και πολλά χρόνια. Αυτές οι κοινότητες είναι πραγματικά ξεχασμένες», είπε ο Gilberto Inuma, πρόεδρος της Fepiurcha, μιας οργάνωσης που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της Urarina.

Η ευρύτερη ομάδα ιθαγενών Urarina, μια από τις πιο νησιωτικές του Περού, έχει μόλις 5.800 άτομα, δείχνουν επίσημα στοιχεία.



Πολλά μέλη της κοινότητας παραπονέθηκαν ότι αυτό που πραγματικά χρειάζονταν ήταν καλύτερες συνεχείς υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

_____

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/pure-evil-medical-tyrants-stab-forgotten-amazon-tribe-who-had-never-heard-of-virus/

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr