Το απόλυτο κακό – Ιατρικοί τύραννοι τρύπησαν «ξεχασμένη» φυλή του Αμαζονίου με το θανατηφόρο μπόλι που δεν είχε ακούσει ποτέ για τον ψευτοκορωνοίό!!!


Το απόλυτο κακό – Ιατρικοί τύραννοι τρύπησαν «ξεχασμένη» φυλή του Αμαζονίου με το θανατηφόρο μπόλι που δεν είχε ακούσει ποτέ για τον ψευτο-ιόν!!!

Photo by Dailymail.co.uk


Μια ομάδα ιατρικών εργαζομένων της κυβέρνησης και του Ερυθρού Σταυρού καυχήθηκαν ότι εμβολίασαν μια ολόκληρη «ξεχασμένη» ιθαγενή φυλή στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου κατά του ψευδο-Covid-19!!!

Ο Mariano Quisto, ένας απομακρυσμένος ηγέτης της κοινότητας στα δάση του Περού, έμαθε για πρώτη φορά για την πανδημία τον περασμένο μήνα, όταν μια ομάδα εργαζομένων-τυράννων στον τομέα της υγείας έφτασε με βάρκα στο απομονωμένο χωριό του, οπλισμένοι με εμβόλια.

«Δεν ξέραμε για τον COVID-19. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούμε γι ‘αυτό», είπε ο Quisto.

Η Dailymail.co.uk αναφέρει: «Οι ταξιαρχίες δεν έρχονται εδώ εδώ και πολλά χρόνια. Αυτές οι κοινότητες είναι πραγματικά ξεχασμένες», είπε ο Gilberto Inuma, πρόεδρος της Fepiurcha, μιας οργάνωσης που υπερασπίζεται τα δικαιώματα της Urarina.

Η ευρύτερη ομάδα ιθαγενών Urarina, μια από τις πιο νησιωτικές του Περού, έχει μόλις 5.800 άτομα, δείχνουν επίσημα στοιχεία.Πολλά μέλη της κοινότητας παραπονέθηκαν ότι αυτό που πραγματικά χρειάζονταν ήταν καλύτερες συνεχείς υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

_____

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/pure-evil-medical-tyrants-stab-forgotten-amazon-tribe-who-had-never-heard-of-virus/