Μένιος Φουρθιώτης: Εκβίασαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε (βίντεο)


Μένιος Φουρθιώτης: Εκβίασαν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε (βίντεο)

Από MeaCulpa Newsroom -05/11/2021 15:41

Ο Μένιος Φουρθιώτης που ήταν στις φυλακές Κορυδαλλού, όπως και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αφήνει υπόνοιες πως δεν είναι ο 32χρονος πιλότος ο δολοφόνος της Κάρολαιν στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του “Αποκαλυπτικά” που επανακυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο.

Η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» φέρνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, υπσοτηρίζοντας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς.

Ποιος εκβίασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε;

Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος ;

Πως συνδέεται η αυτοκτονία εστιάτορα με την δολοφονία της Καρολάιν;

Καθώς ένας από τους όρους αποφυλάκισης του Μένιου Φουρθιώτη είναι ότι απαγορεύεται να εμφανίζεται στην τηλεόραση, αντ’ αυτού σε δηλώσεις προχώρησε ο Γιώργος Σφακιανάκης, γενικός διευθυντής ενημέρωσης του ομίλου «Αποκαλυπτικά».Όπως είπε στο STAR, ο παρουσιαστής και εκδότης ήρθε κοντά με τον συζυγοκτόνο, καθώς ήταν στο ίδιο κελί και τα κρεβάτια τους ήταν γειτονικά. Μεταξύ τους είχαν συζητήσεις, το περιεχόμενο εκ των οποίων έχει αποκαλύψει εν μέρει ο Φουρθιώτης σε κοντινά του πρόσωπα.

Κατά τον κ. Σφακιανάκη, το ρεπορτάζ αυτό φέρνει «τεράστια ανατροπή» στην υπόθεση, ενώ υποστήριξε ότι δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται στο πρωτοσέλιδο.

Μάλιστα, ένα άλλο ερώτημα που υπάρχει είναι «γιατί δεν βρέθηκε DNA του Αναγνωστόπουλου στα γάντια που φορούσε όταν δολοφόνησε την Καρολάιν και τον σκύλο τους».Ο ίδιος υποστήριξε ότι «ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκβιάζεται από κάποιον» και πως υπάρχει μια πληροφορία και για ένα ΙΧ. Πρόσθεσε ότι ο παρουσιαστής και εκδότης συνεχίζει να έχει επικοινωνία με τον συζυγοκτόνο μετά την αποφυλάκισή του.