Home ΗΠΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ – Το CDC δίνει την τελικά έγκριση στο εμβόλιο Covid-19 της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ – Το CDC δίνει την τελικά έγκριση στο εμβόλιο Covid-19 της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών

by _
0 comment 198 views

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ – Το CDC δίνει την τελικά έγκριση στο εμβόλιο Covid-19 της Pfizer σε παιδιά ηλικίας 5-11 ετών


Πρώτα ήταν o FDA που έπρεπε να εγκρίνει το “εμβόλιο”-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ στα παιδιά, και τώρα έρχεται το CDC για να ολοκληρώνει τη δουλειά!!!..

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ενέκριναν τη χρήση του εμβολίου της Pfizer κατά του Covid στα παιδιά ηλικίας πέντε έως 11 ετών την Τρίτη.

Αποκαλώντας την «μνημειώδη ημέρα» η διευθύντρια του CDC, Rochelle Walensky, είπε: «Είναι συνεχής ευθύνη μας για να διασφαλίσουμε ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα εμβολιαστούν και θα προστατεύονται από τον Covid-19».

Το RT αναφέρει: Η απόφαση της Τρίτης σημαίνει ότι περίπου 28 εκατομμύρια παιδιά αυτής της ηλικιακής κατηγορίας στις ΗΠΑ θα είναι επιλέξιμα για να λάβουν το τρύπημα. Δύο δόσεις, το ένα τρίτο τόσο ισχυρό όσο το εμβόλιο που χορηγήθηκε σε άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω, θα χορηγούνται με διαφορά τριών εβδομάδων.

Η κυβέρνηση αγόρασε ήδη αρκετά εμβόλια για όλους, αποκάλυψε ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του Covid-19, Τζέφρι Ζίεντς. Η Pfizer είχε ξεκινήσει τη διαδικασία την περασμένη Παρασκευή, αφού η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων έδωσε την άδεια έκτακτης ανάγκης για τη χρήση του εμβολίου.



Οι πρώτες δόσεις μπορεί να είναι διαθέσιμες μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, αλλά το ομοσπονδιακό πρόγραμμα διανομής «θα είναι πλήρως λειτουργικό» έως τις 8 Νοεμβρίου, είπε ο Zients.

Ο FDA είχε εξετάσει τις ανησυχίες σχετικά με τις καρδιακές φλεγμονές που σχετίζονται με τα εμβόλια για εφήβους λέγοντας ότι η μοντελοποίησή του «προβλέπει ότι συνολικά, τα οφέλη του εμβολίου θα υπερτερούν των κινδύνων του για τα παιδιά πέντε έως 11 ετών».


-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/cdc-approves-pfizers-covid-19-vaccine-for-5-11-yr-old-children/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr